Malenge No nase holka fakt neblinkla snad ani jednou, to byly vzdycky uplne minimalni nejaky jak slintaky, do pul roka jsme byly cistounka domacnost a vyfintena maminka...:-D
Vše o těhotenství a dětech
Syn neslintal a blil jednou jedinkrát. To jsem pak koukala, když novorozená dcera každou chvíli vyhodila celý kojení... Ale skončila s tím brzym asi ve dvou nebo třech měsících.
Nemáte niekto typ na knihu, ktorá sazaoberá vývojoma psychológiou batoliat (od toho 15-16 mesiaca?)? Syn začína byť strašne mrzutý a protivný a ja mám pocit, že je to z toho, že nerozumiem čo v ktorý moment chce...a tiež by som potrebovala dáku takú, kde by boli dáke postupy čo s takým vzpurným batoľaťom robiť, lebo momentálne som celkom zúfalá. Poprosím žiadne komentáre o blížiacom sa období vzdoru a aké zlé to bude potom, dnes bysom to asi nedala...
DrowRanger nevim, jestli to pomůže. My v tom věku jeli podle Nejhodnější batole v okolí od Karpa. Vím, že jsem hodně používala "batoletstinu", kterou tam popisuje. Ale nevím, jestli se to hodí na vaši situaci. Je to pomoc na dorozumění právě s dětmi, které ještě neumí mluvit. A jsou frustrovaný.
MaeGandal ďakujem, pozriem to.
DrowRanger taky doporučím Karpa. Je to celkem i vtipně psaný, kdyztak ti můžu kus ofotit pro představu. Mám ji doma.
Neporadim, ale pamatuju si to obdobi;)
Mela jsem pujcenou nejakou knizku - jmenovala se Zkouseli jsme vsechno. Na prolistovani a uklidneni (jakoze je to normalni, ze v tom a tom veku jim teprv dozrava ta a ta cast mozku, tak holt do te doby umi jen ječet, kdyz se jim neco nezda...) mi to prislo ok.
Dnes jsme byli s mužem v kině, malého poprvé hlídal někdo jiný, než rodič - babička. Vzhledem k tomu, že pořád odmítá láhev, to pro nás, zvlášť pro mě, byly takové malé Vánoce ![]()
žluťásek on asiide byť chudák aj chorý,tak možnoje taký protivný aj preto...
Milánkové, prosim pěkně... nějaký tipy, jak pobavit třináctiletou slečinku? V Praze? Kolem Silvestra... předtím i potom... jsou nějaký akce, který unikly mému bystrému oku? ![]()
Spolužačce z gymplu dneska umřela tříletá holčička, měla zhoubný nádor v oku. Je mi úplně strašně.
dzizisketa ach bože, tohle je opravdové neštěstí. :-(
barbucha napadá mě výstava Cosmos Discovery, která začne po Vánocích na Výstavišti
nebo Rittsteinova výstava na Hradě.. jít si zabruslit :)
Je to ,,doma,,. Mala velka cerna vlasata holcicka o velikosti 3800g. Jsme obe v pohode a mala se ma k svetu, prorvala uz dve hodiny.
Timto si zde vybiram dovolenou a omezuji se pouze na dotazy v tomto vlakne a trochu hysterie. Vedte prosim ty svodky ,,kdo kde s kym proc a jak,, za me, tak pul roku, rok!
Jejda, tak konečně, moc gratuluju!!!
Velká gratulace, je to kus. Ať se vám, holky, daří!
Karja Gratuluju! ![]()
Karja Gratuluju a přeju, ať si malá padne do noty se starší sestřičkou a za rok za dva už spokojeně zabaví jedna druhou ;o)
Karjagratulácia! Nech ste rychlo doma a ty skoro fit!
Karja
gratuluju! Tak at se Vam holky dari;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY