Karja ty máš vlastně teď full service, tak žádnej spěch, co? :-)) ať jste zdravý hlavně!
Vše o těhotenství a dětech
Karja tak ještě jednou gratuluju i tady! ![]()
Je to To jméno..? Nebo jiné?
Karja achjo, ja se zas nechytam, nemuzes mi rict jaky ste vybrali?:D a vlastne jak to slo? Rychlej porod?:) jsi vlastne neprerusila prispevky sem vubec![]()
711990 Můj tip je, že se jmenujeje podobně jako jedna aukční síň s uměním :-).
999 Já znám antikvariát na Starym městě, kromě mojí bohémský oblíbenkyně
Mutziputzi Ne, Marian by byval byl mnohem exotictejsi, tohle je cca 100'jmeno v cetnosti, latinsky puvod:-D. Ale toho dam treba kocourovi:-D, ja zadneho ceskeho Mariana ani neznam, vubec nechapu, kde to mamka vzala.
Můj kolega v práci je Marian. Moc fajn chlap je to. Moc gratuluji k přírůstku do rodiny.
Karja velká gratulace, ať jste zdravé a v pohodě i nadále, krásné Vánoce přeju
Karja Gratulace velika!![]()
Mutziputzi Ale synovec pry doma byl hrozne zklamany asmutny, ze chtel tu Sofinku, ale tak nic nehodil do placu, zadnou navidku, tak se nesmi divit. Sestra ho utesuje, ze si to ma schovat pro svoje:-D
Karja A) Gratuluju moc! B) Marián je můj synovec, opravdu takoví existují (mimochodem se mu říká Maroš/Marošek) C)Kruci to jméno vaši malé malé je to hrdinka z Anděla Páně? Protože tu bychom měli doma, kdybychom neměli tatary.
P.S.: Ale myslím, že "malá malá" je nejlepší ![]()
Karja velká gratulace ![]()
dzizisketa Ježiš, to je strašný!! ![]()
Karja moje kolegyně má manžela Mariana. Je to ale Slovák. Jinak je normální ![]()
999 Sotheby je divny jmeno pro holku
ale uz vim, diky!:)
711990 a já teda asi nevim nebo nevim??
dzizisketa To je desny! Fakt nestesti!
brrr Andel Pane 1 nebo 2? Nechytam se.
999 Dorotka? ![]()
Karja Už teda asi vim, nebo teda vim co tady je mainstream přesvědčení , jestli jo, snad to neni zdrobnělý v základu, ale 4písmenný! Co?
Dali byste diteti 3 roky puncochace pouze jednou jako pradlo nebo vickrat jako jine obleceni? Premyslim jestli jsem za prase kdyz dam klukovi stejne puncochace do skolky treba trikrat za sebou, dokud nejsou viditelne pobryndane nebo nejak smradlave.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY