JankaM Dávala jsem víckrát, nosil takové ty termo, kdybych je furt prala, přestanou být termo hned :)
Vše o těhotenství a dětech
JankaM kdyz to neperes, setris pradlo i zivotni prostredi. ![]()
Syn puncochace nenosi, ale ma termo kamase z Tchiba, ty neperu pokazde.
Lamicka tak kamaše ne, ale punčocháče=ponožky, ne? pokud se dítku nepotí nohy ani vůbec nikdy nelítá bosky třeba v zašlapané šatně ve školce.. tak proč ne..
Je to ,,doma,,. Mala velka cerna vlasata holcicka o velikosti 3800g. Jsme obe v pohode a mala se ma k svetu, prorvala uz dve hodiny.
Gratulujem ![]()
![]()
!!!
viktorka_od splavu Jo, loni do školky jsem i punčocháče dávala víckrát, to chodil spořádaně v papučích tam i doma. Přes léto ale papučím odvykl, takže už by měl chodidla špinavá. Ale my jsme po 2. narozeninách punčocháče zrušili, připadaly mi nějak nedůstojné, nebo co
. Takže teď už taky jen ty kamaše.
dzizisketa strašné ![]()
JankaMtaké "punčocholegíny", teda bez šlapiek som dávala, kým sa dalo, celé punčocháče aj so šľapami len raz, tak ako ponožky.
Karja Moc, moc gratuluji a přeji hodně zdraví ![]()
Karja velká gratulace a přeji hodně zdraví
Karja gratulujem ![]()
viktorka_od splavu vsak jo, tvrdim neprat, kdyz nejsou zaspinene/zapocene.
MMoc blahopřeji! Ať malá malá dělá jen radost.
Karja taky se pripojuji k gratulantum!
dzizisketa To s tou holčičkou je hrozny, my máme v širší rodině osmiletý dítě s onkologickým onemocněním a je to strasny, teď se to snad k dobrýmu obrací, ale je to strasny peklo, pro rodiče zvlášť :-(
Karja jéééj, moc gratulujem ![]()
Karja přidávám se ke gratulacím, ať jste jako čtyřčlenná rodina spokojení a holky vám dělají samou radost!
dzizisketa Mam ve svem okoli neco podobneho, od kamaradky dcera, vratilo se ji onko onemocneni, nadeje na vyleceni je minimalni. Znam ji od miminka. Jsem uplne paralyzovana hruzou.strasny.
TTohle bylo strašně rychlé, přišli na to někdy na konci října/začátku listopadu. Pořád na ně od včerejška myslím.
dzizisketa ja to taky nemohu dostat z hlavy. Vim to uz tyden. Pocit neskutecna a tak. Ale sest tydnu je opravdu hrozne rychle. Deti by nemely byt nemocne, ne takhle![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY