Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Dadoo
11715 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 19:46

MP Meri Náš známý sezval příbuzenstvo a známé na oslavu kulatin své partnerky (už spolu měli dvě děti). Ona ráno dostala dar - obrovskou krabici - a v ní svatební šaty a dozvěděla se, že se vdává.

On kompletně všechno zařídil sám a tajně. A příbuzenstvo čekalo na jejich příchod a přišla nevěsta se ženichem. A nevěsta si myslela, že to bude jen svatba ve čtyřech. Takže překvapení pro všechny a fakt nádherná svatba

Online dzizisketa
9037 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 20:36

My jsme měli klasickou svatbu, v dodací síni obřad a v sále malé restaurace/hospody oslavu. Účastnila se rodina i kamarádi. Já původně chtěla jen obřad s rodinou a pak oběd, ale muž chtěl oslavu, tak už jsme to udělali takto. Nebylo s tím moc práce, vybírali jsme z už předem daných termínů apod. A byl to moc pěkný den, i kamarádům se líbil.

Offline Aranel
6708 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 20:56

dzizisketa Dodací síň to je z těch nákupů tady furt!

MP Meri Já se nejdřív vyděsila, že nějakej rozchod katalyzovanej Vánocema! Ale nakonec gratuluju!!

tzaziki z tý fotky by bylo skvělý PF 2020. Ta malůvka...

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 21:04

Dadoo a kdyby odmitla? Chtela jine saty? Ale uznavam je to krasne

Offline Dadoo
11715 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 22:05

Candance Já už si to moc nepamatuju, myslím, že oni o tom už nějak mluvili, že by se mohli vzít, když mají dvě děti. Ale tak nějak výhledově.

Nějhorší prý bylo přesvědčit na matrice úřednice, aby mu pomohly. Pokud si pamatuju, tak na žádosti o sňatek musí být podpisy obou. No a tady to nešlo.

Řvali jsme smíchy, když nám to všechno líči (je to kamarád bráchy, já viděla potom až fotky)

Šaty měla nevěsta nádherné, opravdu luxusní, objednával jí je odněkud ze zahraničí.. Myslím, že těžko by nějaká odmítla takový dar. Věděl o tom jediný člověk, sestra něvěsty, ta pomohla s těmi šaty. Jinak to fakt zorganizoval všechno sám. Včetně půlnočního ohňostroje.

Ještě si vzpomínám, jak vyprávěl, že ji ráno něžně budil, at vstává, že bude mít fičák

Offline barbucha blogger
36171 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 16:49

Včera dorazila zřítelnice, zvládla to úplně sama, to jest bez sjednanýho doprovodu. Trochu se vo mě pokoušela mrtvice když jsem se toho domákla... ale zřejmě aerolinky s tím nemaj problém a i zřítelnice byla naprosto v pohodě. Tak sláva.

Dneska pohoda ovšem skončila anžto jsem ji vytáhla na Hrad a vod naprostýho zpruzení ji (nebo spíš mě) zachránila jen teplá bílá čokoláda - tmavou nerada, a vyhlídka na dnešní večerní pizzerii. Ty mladý dneska myslej jen na žrádlo!

Online Karja
44976 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 21:24

Shanim pro velkou malou nejaky jakoze mantinel ke zdi k posteli, nebo spis neco aby proste nespala primo nalepena u zdi, protoze ta zed je takovej chladnej roh...nevite nekdo, kde to hledat nebo nekupoval jste to ted nekdo, at si urychlim praci;-)

Offline kocoureksuggy
1395 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 21:39

Karja 

sháněla bych něco na tento způsob, eventuálně na delší stranu bych dala dva kusy

https://www.i-living.cz/Dekoracni-polstarky/TODAY-Zavesny-polstar-k-posteli-70x45-cm-Mastic-sedobezova

Online Gatita
8713 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 21:50

Karjamuz vyrobil takovou desku, da se nechat uriznout konkretni rozmer bud v obchodech pro truhlare, nebo mozna i v kramech typu hornbach.  Chvili ji tam syn mel v tom puvodnim "drevenem" provedeni (drevo to neni, jen to tak vypada) a pak jsme ji pri zuslechtovani pokojicku polepili tapetou. My tu zed mame taky studenou, neni prijemne mit k ni narazeny ram postele.

Offline SunEclipse
3511 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 21:55
Online Karja
44976 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 22:01

kocoureksuggy No, to vubec nevim, jak bych pridelala....prave vubec nevim, jak to nazvat abych hledala, to co hledam:-D

Online Karja
44976 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 22:01

Gatita A xo to tedy je, kdyz ne drevo?

Offline kocoureksuggy
1395 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 22:08

Karja 

Celkem jednoduše, třeba provléknout násadu od koštěte (uříznutou) a přivrtat na hmoždinku do zdi napřed. Syn měl kdysi něco podobného, připevnění tyče lze řešit i našroubovaným očkem s kroužkem a to pak zavěsit na skobičku.

Online dzizisketa
9037 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 22:12

Nebo nějakou rohož nebo kobereček. 

Offline Catherinne
10897 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 22:15

Karja našroubovst lištu na zeď a na ni pak upevnit to další. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 22:15

Karja normálně hledej mantinel k posteli. Viděla jsem i využít takový ten válcový polštář jen položený u zdi a stačilo to a máš to bez práce.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 22:18

Karja ja mam taky ten valec, je akoby predeleny na tri casti a starsiemu to vyjde akurat na jeho 80cm siroku postel, ma to za hlavou a po bokoch..lebo on by sa do dreveneho ramu postele trieskal.. skusim to najst na nete

Edit. Tak som nasla. Vankus

Offline Janulik03
20392 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 22:19

Karja mame toto stavi dat ku stene. Mantinel k postielke vrkoc. Je v roznych farbach

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 22:21

Gatita synovi pomáhaly probioticky kapky, sice to bylo nekrestansky drahý (před cca 15 lety pidilahvicka stála asi 600 Kč), ale zabiraly, když nepomohlo držení v klubicku s kolenama pritisknutyma k brichu nebo lezeni na břiše 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 22:24

Karja mám takto pro malou obskladanou postel kojicima polstarema z Lidlu. Jeden tam vyšel myslím na 300.