Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. prosince 2019 21:23

Karja 

Já sice můžu porovnat jenom kluka a holku, ale zatím jsou, když to beru ve stejném věku, každý úplně jiný, i s tím kojením je to jinak, pohyb, mluvení, spaní (skřivan a sova). Takže jak jsem byla na něco připravená, vůbec to neplatí a jedeme všechno jinak.

Offline continuity
43675 příspěvků moje polička 29. prosince 2019 21:27

dynda ja mam dve holky a kazdou jinou. uz od mimina. ted se ty rozdily spis prohlubuji nez stiraji. toliko k vlivu vychovy na deti. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. prosince 2019 21:30

continuity 

Já si ze školy pamatuju výchova 20%, i když teda názor na věc se neustále mění. 

Offline Pinot Noir
30081 příspěvků moje polička 29. prosince 2019 21:45

Karja No jo, jenomže jsem mu tu láhev poprvé zkusila dát, když mu bylo víc než půl roku. To už mají ty potvory svou hlavu ;)

Offline Gatita
8713 příspěvků moje polička 29. prosince 2019 22:00

Karja vsak to taky uvadim jako vyjimku z toho pravidla, ze se v druhem kole jde na veci jednoduseji;) ale tahle kamaradka je takova hyperaktivni, vykonna a uvedomela, tak mi to u ni zas az tak divne neprislo.

Offline barbucha blogger
36171 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 00:03

viktorka_od splavu 

Taky jsem kapku zírala. Ale mluvili jsme o tom s mladým pánem a ten nám připomněl, že jsme ho jednou posílali z Irska samotnýho, a taky mu nebylo patnáct... ale už nevím jestli to byli Ryan nebo Lingus

brrr 

Domlouváme se tak různě. Zkraje prokládám češtinu hojně švédštinou (zvlášť když vidím že tupě civí ), ale ona se do toho vždycky zas rychle vpraví. Tejden cajk, ideální je ale tak 14 dní (málokdy klapnou) nebo když se vidíme jen po krátký pauze... No a když tupě civím já, tak než si vzpomene na český, použije ruský slovíčko (má ruštinu - kromě angličtiny a španělštiny, o který ovšem nemám ani páru -  ve škole, k mýmu zoufalství pochopitelně).

Zkoušela jsem ji ukecat na angličtinu už dřív, pokud by teda měly nastat nějaký zádrhele, ale neuspěla jsem, prostě zákaz. Nevim proč, její spolužačky se tak se mnou normálně bavěj. Včera jsem jí teda z nouze překládala jídelní lístek taky do AJ, nemohla jsem si vzpomenout na česnek no a potvora to vzala bez mrknutí voka. Protože šlo vo žrádlo

Offline Karja
44974 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 09:34

barbucha barbucha 

Ja vubec nechapu tu vasi rodinnou konstelaci ted a nechci se zeptat nesikovne, ale zritelnice ma jen tatinka a to je tvuj zet? Takze na ni nikdo cesky krom tebe ve Svedsku nemluvi? A zet je Sved s nejakyma cizokrajnyma predkama tedy? Jestli je to moc otazek, do kterych mi nic neni, tak mi to napis;-). 

Offline brrr
12395 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 10:10

barbucha Ty mluvíš švédsky? Já jsem celou dobu myslela, že tam mluvíš anglicky, proto jsem se ptala na to, jak mluví zřítelnice. A teda jestli pobyty s tebou jsou jediným přístupem k češtině, tak je dobrá.

Offline Aranel
6708 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 11:07

Karja Haha, já o tom teď o svátcích trochu přemýšlela, něco mi vyšlo, ale jsem zvědavá, jak jsem to trefila.

Tak taky se bude muset česky bavit s bratrancem a sestřenicí, ne?

Offline brrr
12395 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 11:24

Aranel Ti jsou snad ještě malí a nemluvící, ne? Nebo jenom žvatlající.

Offline Aranel
6708 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 12:13

brrr Ale to se změní v řádu měsíců.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 13:25

Pinot Noir to si fak nevyčítaj,ja som kojila skoro 11 mesiacov, malý už jedol všetko a v noci reval tak či tak. A to sa ozaj rád najedol. V noci reval aj keď som začala dávať umelé mlieko. Ja tie probiotiká som kúpil hlavne asi vzhľadom na to, že sme boli všetci chorí a robila som nákup liekov/vitamínov, čo sa pomíňali, tak som sa nechala ovplyvniť :D 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 13:26

Gatita syn asi vytušil čo som napísala a dnes sa pod trianglom hrá, lozí naň, schováva sa doň :D musím si rozmyslieť čo tu ešte napísať, ab sa to okamžite zmenilo .

Offline slniecko admin
19686 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 14:34

Pinot Noir vieš čo, u nás sme mali obrovské problémy so staršou čo sa jedla týka - nebola ochotná prijímať potravu, akože nič, ani len glukózovú vodu, to boli hrozné boje - a nebola plačlivé bábo (teda ako musela byť pri všetkom čo sa dialo, inak bol krik, ale to je iný krik), a malý, ktorý by zjedol čokoľvek - a v oboch prípadoch som mala mlieka toľko, že som mrazila aj do kaší - tak ten mal každý večer hodinu úpenlivého plaču.

Jo a v noci, tak to nespali ani jeden.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 16:07

DrowRanger 

Jsem úplně blbá, dyť to vím, že když mě něco trápí, mám si tu postěžovat, mně to zabralo snad vždycky. Přes svátky se nám nějak rozbilo dítě, malá v noci nechce spát, když se probudí. HALÓ, TAK SI TEDA STĚŽUJU.

Offline Karja
44974 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 16:17

Dneska jsem si chtela udelat foto s detmi pod stromeckem (hahahahahaha). Jak se to dela, to se ty deti na foceni nadrogujou nebo co? 

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 16:39

Karja já jsem včera vyfotila dceru a synovce sedící vedle sebe u stolu (čili nemohli utíkat) přesně dvaatřicetkrát asi za 20 vteřin a použitelné z toho byly přesně dvě fotky.

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 19:27

Ja dnes zvladla aquarium s obema a byl to teda zahul:D

Offline letfenixa
10968 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 20:21

Dnes sa mi prvýkrát stalo, ze som bola bez dieťaťa a stretla sa so známou a povedala jej:"my este ideme do Kauflandu"!

Offline barbucha blogger
36171 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 21:43

Karja 

Naši rodinnou konstelaci chápeš úplně správně, ne nadarmo seš místní kronikářka

brrr 

No, mluvím... značně lámaně teda, jak tatar začátečník, nicméně nouze tě naučí... Ale zřítelnice na to dobrá je, doufám že se toho bude držet. Kromě angličtiny a španělštiny se jí určitě neztratěj ani ty slovanský jazyky. Na nějakou matfyz s ní rozhodně nepočítáme