Gatita No tak at jste brzo zdravi, to fakt bude mnohem lepsi!!! Ja se ted furt pozoruju, jestli nemam teplotu, dite nejde na karneval a furt jsem v modu ,,nemoc by nam vsechno rozlozila,,!
Vše o těhotenství a dětech
Karjazelenina, poprášiť šafranom alebo kurkumou, do toho surová ryža a nastrúhané tofu, chvíľu opekať a potom zaliať vývarom a dusiť do mäkka. Keď je to skoro mäkké, ešte pridávam nejaké strukoviny z konzervy
betsey a v kolik prichazis ze skoleni? Jednou jsem hlidala kamaradky holcicku, taky neusnula, ale lezely jsme v posteli, neco jsem ji vypravela, alespon si odpocinula. Pak ji usnula, kdyz se vratila. Jen to asi muze narusit vecerni rezim.
betsey Super, jedna panev jen zamazana! Dekuji moc;-)
betsey Bohuzel neporadim, u nas se takove sceny nikdy nekonaly. Uspavam porad kojenim, ale kdyz tam nejsem, dostane flasku UM, dudlika a muchlacka a jde si s hlidacem lehnout do postele, usne tak za půl hodiny. Minule ho večer uspala hlidaci filipinka mazlenim na gauci a koukanim na National Geographic, či co. Ani dudlika prej nepotrebovali. Nejspis mam stesti na prizpusobiveho jedince ![]()
Pinot Noir tak já nevím, nejspíš hnusně vařím já. Jsme teď u babičky a k obědu snědl celý knedlik se segedínem. Maso vypitval, ale omáčku včetně zelí snědl. O víkendu v restauracích snědl řízek a svíčkovou.
Když jsem mu usmažila řízek v úterý doma, ani se ho nedotknul. Zelí doma v životě nedal do úst. Zřejmě bychom se měli stravovat jen venku ![]()
žluťásek to je normalni :)
žluťásek zkus zjistit, jak mu to teda chutna. ja byla vybiravy dite a nektere recepty maminka kvuli mne inovovala-a rozhodne k lepsimu!;-) (treba zrovna to zeli a kapustu)
žluťásek Hele to neni jidlem, to je ,,spolecnosti,,. Nase to tak ma taky, ale ona ji pekne, jen obcas ma nejakej manyr co ano a co ne a ma ho jen doma.
Ale ted mi nepije to umely mliko, protoze je hnusny, je ji 19 mesicu, je to jeste potreba v tomhle veku?
žluťásek Jo, ale prijde mi, ze dceri chutnaji takovy vyraznejsi chute -kysely, horky, nic mdlyho, takze bylinky, cesnek hodne davam, cibuli...
žluťásek U nás stejně, u babičky jí krásně. Přitom já se naučila většinu věcí od mámy, podle mě to chutná stejně. Je to fakt podle mě společností.
No nevím teda, babička byla v práci, jídlo sice vařila, ale ohřáli jsme si ho doma sami :) stejně jako Pinot, přijde mi, že většina jídel je normální, chutná mi stejně od maminky i ode mě.
Vděčná je červená omáčka na těstoviny, jakékoliv kuličky a karbanátky z mletého masa, bramborové šišky a knedlíky a pečené brambory. Ale zas jako nebudu jíst dokola pět jídel.
Nijak se z toho nehroutim, nemyslím že by zemřel hlady. Ale trochu mě to pak omezuje a nemám vůbec chuť vařit zajímavější jídla, když je mi jasný, že to budu jist sama a on dostane housku s máslem.
Podle me zkusenosti zacnou poradne a vicemene vsechno jist ve skolce, protoze budou mit hlad a vsichny deti kolem budou jist take. Casto doma od deti slysim ze ve skolce vari lepe nez ja ![]()
JankaM Náš teda ani ve školce moc nejedl a ještě se z toho vždycky pěkně po***l ![]()
Karja
Teda jako promin, ale fakt jsem se rozesmala nahlas..! (Myslim to odvapnovani a vyhlidky na zivot s pouzitym muzem).
U nás teraz ráno vstáva syn s plačom, ze chce ešte spať ( budíček o 6), zatiaľ teda opäť cez deň spí, a potom večer neskoro zaspáva
dnes sa k tomu ráno pridal hysak, ze som mu otvorila termix ja, na čo ho zhodil zo stola na moju stoličku, ja som zúrila, on reval, výborné ráno ![]()
letfenixa soucítím, dcera rano fňuká, že nechce do školky, ale vždycky vyjde najevo, že nechce vstávat. A to jí budím o půl osmé. A otevřít jogurt, který umí otevřít sama, je též zločin.
JankaM syn doma odmietal pit mlieko alebo kakao, po dvoch v skolke uz aj doma pyta tu mnamku ![]()
Jedla tam zatial dava len to co mu chuti, ale chodi na pol dna, takze vie, ze ked nezje obed tam, doma ho nieco caka.
letfenixa to jak u nas, len budicek ma o 7.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY