Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 13:05

Gatita No tak at jste brzo zdravi, to fakt bude mnohem lepsi!!! Ja se ted furt pozoruju, jestli nemam teplotu, dite nejde na karneval a furt jsem v modu ,,nemoc by nam vsechno rozlozila,,!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 13:07

Karjazelenina, poprášiť šafranom alebo kurkumou, do toho surová ryža a nastrúhané tofu, chvíľu opekať a potom zaliať vývarom a dusiť do mäkka. Keď je to skoro mäkké, ešte pridávam nejaké strukoviny z konzervy

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 13:13

betsey a v kolik prichazis ze skoleni? Jednou jsem hlidala kamaradky holcicku, taky neusnula, ale lezely jsme v posteli, neco jsem ji vypravela, alespon si odpocinula. Pak ji usnula, kdyz se vratila. Jen to asi muze narusit vecerni rezim. 

Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 13:19

betsey Super, jedna panev jen zamazana! Dekuji moc;-)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 13:20

betsey Bohuzel neporadim, u nas se takove sceny nikdy nekonaly. Uspavam porad kojenim, ale kdyz tam nejsem, dostane flasku UM, dudlika a muchlacka a jde si s hlidacem lehnout do postele, usne tak za půl hodiny. Minule ho večer uspala hlidaci filipinka mazlenim na gauci a koukanim na National Geographic, či co. Ani dudlika prej nepotrebovali. Nejspis mam stesti na prizpusobiveho jedince

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 13:51

Lamickao pol piatej 

MP Meri tak to ti závidím, moja na fľašu s umelým mliekom reaguje ako keby som ju chcela otráviť a ani čaj vo fľaši nezoberie na milosť. Fľašu proste hneď zahodí

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 13:59

Pinot Noir tak já nevím, nejspíš hnusně vařím já. Jsme teď u babičky a k obědu snědl celý knedlik se segedínem. Maso vypitval, ale omáčku včetně zelí snědl. O víkendu v restauracích snědl řízek a svíčkovou.

Když jsem mu usmažila řízek v úterý doma, ani se ho nedotknul. Zelí doma v životě nedal do úst. Zřejmě bychom se měli stravovat jen venku

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 14:01

žluťásek to je normalni :) 

Offline viktorka_od splavu
49476 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 14:01

žluťásek zkus zjistit, jak mu to teda chutna. ja byla vybiravy dite a nektere recepty maminka kvuli mne inovovala-a rozhodne k lepsimu!;-) (treba zrovna to zeli a kapustu)

Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 14:05

žluťásek Hele to neni jidlem, to je ,,spolecnosti,,. Nase to tak ma taky, ale ona ji pekne, jen obcas ma nejakej manyr co ano a co ne a ma ho jen doma.

Ale ted mi nepije to umely mliko, protoze je hnusny, je ji 19 mesicu, je to jeste potreba v tomhle veku?

Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 14:07

žluťásek Jo, ale prijde mi, ze dceri chutnaji takovy vyraznejsi chute -kysely, horky, nic mdlyho, takze bylinky, cesnek hodne davam, cibuli...

Offline Pinot Noir
30076 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 14:16

žluťásek U nás stejně, u babičky jí krásně. Přitom já se naučila většinu věcí od mámy, podle mě to chutná stejně. Je to fakt podle mě společností.

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 14:57

No nevím teda, babička byla v práci, jídlo sice vařila, ale ohřáli jsme si ho doma sami :) stejně jako Pinot, přijde mi, že většina jídel je normální, chutná mi stejně od maminky i ode mě. 

Vděčná je červená omáčka na těstoviny, jakékoliv kuličky a karbanátky z mletého masa, bramborové šišky a knedlíky a pečené brambory. Ale zas jako nebudu jíst dokola pět jídel.

Nijak se z toho nehroutim, nemyslím že by zemřel hlady. Ale trochu mě to pak omezuje a nemám vůbec chuť vařit zajímavější jídla, když je mi jasný, že to budu jist sama a on dostane housku s máslem. 

Offline JankaM
3140 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 15:31

Podle me zkusenosti zacnou poradne a vicemene vsechno jist ve skolce, protoze budou mit hlad a vsichny deti kolem budou jist take. Casto doma od deti  slysim ze ve skolce vari lepe nez ja

Offline Pinot Noir
30076 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 15:39

JankaM Náš teda ani ve školce moc nejedl a ještě se z toho vždycky pěkně po***l

Offline Pavlena
6936 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 16:11

Karja  Teda jako promin, ale fakt jsem se rozesmala nahlas..! (Myslim to odvapnovani a vyhlidky na zivot s pouzitym muzem). 

Offline letfenixa
10966 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 16:14

U nás teraz ráno vstáva syn s plačom, ze chce ešte spať ( budíček o 6), zatiaľ teda opäť cez deň spí, a potom večer neskoro zaspáva dnes sa k tomu ráno pridal hysak, ze som mu otvorila termix ja, na čo ho zhodil zo stola na moju stoličku, ja som zúrila, on reval, výborné ráno

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 16:25

letfenixa soucítím, dcera rano fňuká, že nechce do školky, ale vždycky vyjde najevo, že nechce vstávat. A to jí budím o půl osmé. A otevřít jogurt, který umí otevřít sama, je též zločin.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 16:35

JankaM syn doma odmietal pit mlieko alebo kakao, po dvoch v skolke uz aj doma pyta tu mnamku

Jedla tam zatial dava len to co mu chuti, ale chodi na pol dna, takze vie, ze ked nezje obed tam, doma ho nieco caka.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 16:36

letfenixa to jak u nas, len budicek ma o 7.