continuity To je mi jasný, ale co jsem jako měla dělat? Lít to do něj trychtýřem? Jen upozorňuji, že maskovat něco, co je objektivně hnusné do všech možných jídel může způsobit taky dost potíží.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir jako jasne, nenadelas nic, ja bych se ale nejvic bala kvuli vyvoji mozku, no.
Pinot Noir Je ji 19 mesicu, volala jsem doktorce a rikala, ze aby byla bez mlika, ze je na to malicka, ze snad casem najdeme neco, co ji bude vyhovovat, ze pry nejake deti snesou kozi mleko. Zatim se mame snazit to do ni aspon trosku v nejaka forme dostat. My mame ve meste I dobrou nutricni poradnu, sla bych se tam poradit tak celkove, lepsi pulhodina tam nez doma hodiny brouzdat internety, ale sambo tomu nejak neveri (vede to holka, co ma tri (!!!) vysoky skoly o vyzive...nevim koho jinyho bych se mela asi tak zeptat, asi panaboha....)
Lamicka Sairon continuity MP Meri viktorka_od splavu žluťásek dekuji za rady, hlasim, ze jsem dostala penicilin na tyden na zanet prudusek a rovnou ignorovala radu na nakup jitroceloveho nebo homeopatickeho sirupu, ze ten muzu (jo, jitroceloveho jsem do sebe za ty tri tydny nalila dve lahve a efekt nula), a vzala v lekarne rovnou to ACC a jeste si poslu manzela pro nejake dalsi veci na imunitu. Na gynekologii jdu na kontrolu pristi tyden, tak pokud se to nezlepsi, tak se jeste domluvim tam.
711990 Jaktoze vis tolik veci? To jste vsechno brali na papouskach nebo se proste zajimas? Ja jako nevim nic, vcera se mi smali I v lekarne, protoze jsem nechapala ani co je laktoza a co mlecna bilkovina...Tady se vzdycky vytahne tema a ty vis! Beru to u tech starejch gard (sorry holky), co uz maj deti desetilety, ze se vyznaj, ale kde jsi k tomu prisla ty?
Zuzuli Ja marodila cely tehotenstvi, pomohla mi pak proste neschopenka do zacatku MD, proste mi doktorka na virozy napsala rizikove tehotenstvi. Ted zpetne si rikam, ze jsem na to mela jit hned po konci prvniho trimestru, usetrila bych si spoustu nervu a sil. ( jo samozrejme mi to tady taky radili a ja neposlechla:-D:-D)
Karja Ta nutriční poradna je dobrý nápad. Zašla bych tam, abych byla připravená na možnost, že to prostě nepřijme. Ony si na tu hořkost těžko zvykají i minimiminka, natož velké dítě, co už má rozum ;) Snažila jsem se synkovi kolem toho 11. měsíce vnutit UM, vyzkoušela jsem milion značek a tisíc lahviček a pítek a brček a docílila jsem toho, že začal odmítat tekutiny, což v teplém září fakt chceš ![]()
Karja jako stara garda vim kulovy ![]()
Hlavne si rikam, kolik z vas to tady resi (nejen u miminek, ale potravinove intolerance a alergie obecne), protoze ja ve svem okoli nemela a nemam nikoho. To je najednou takovy narust? Jasny, lepsi diagnostika za tim asi taky bude, ale v mem okoli ani nikdo neresil zaziv. potize.
Lamicka
Taky neznám nikoho, kdo by měl nějaké intolerance a potíže. Teda vyjma mojí švagrové, ale to je speciální případ...už jsem tady určitě pár historek líčila. Ta má vždycky nějakou "moderní" alergii, ale jen krátké období ![]()
Karjatohle zrovna kdysi psala Grossularia, ta vedela fakt vsecko!:) ale teda o obsahu laktozy v ruznejch mlikach sme se ucili i na papouskach. Jakoze kravsky ma jen maly mnozstvi, pac krava nepotrebuje tvorit neurony, ale stavet hmotuy, zatimco lidsky ma prave hodne laktozy.
Lamicka driv se to neresilo. Muj bracha se svijel v krecich az do 6m a probrecel cely dny a jediny, co na to kdo rekl bylo, ze proste breci, no....nasledne pak mel strasny boleni bricha az do petatriceti, kdy ho napadlo vysadit mliko....
711990 to jo, ale on potize mel. Ja si vzpomnela jen na byv.kolegyni, ta zacala v 27 resit prujmy a ekzemy, nakonec se ukazala alergie na mlec.bilk. (myslim). Jinak opravdu nikoho jineho neznam. Mozna to bude i tim, ze kdyz neni problem, tak to clovek na netu neresi.
Lamicka já znám několik bezlepkářů, ale paradoxně mně vůbec nenapadlo, že bych i svoje potíže mohla zkusit vyřešit tím, že vynechám lepek ![]()
Lamicka jo to je taky pravda. Rodice hodnejch deti se taky neozyvaj a tak to pak vypada, ze sou to vsecko maly satani:D
711990 Tak ja ji na vapnik budu davat ohlodavag sepiovou kost, co ty na to? Verim tomu, ze by to snad I jedla:-D:-D
Karja ideal![]()
dynda A v jakem veku ti na to jine mleko prechazel?
Lamicka ja bych o tom taky radsi nic nevedela.. u nas v rodine byli vsichni v pohode a blazene nevedomosti, az na marodivyho sourozence, kterej uz v dospelosti byl na tom tak blbe, ze fakt vypadal na umrt (lezel ve spitale se ctyricitkama a nikdo nevedel proc). putovanim po doktorech, lecitelich atd se dostal k imunologovi, dieta a nakonec se z toho vykresal. kdyz jsem pak vyfasla marodivy dite, melo to podobny prubeh jen uz kratsi:-)
len rýchly update: malá dnes zaspala v kočári bez plaču behom pár minút. Ďakujem, že ste ma nakopli na kočár a dúfam, že zajtra to tiež tak bude ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY