Update Ríšova nejedení: od podzimu se to začalo zlepšovat, porce jsou pořád vrabčí, ale už se dá hovořit o snídani, obědě a odpolední svačině. Večeři moc nezvládá, většinou jen rozcuchá nějaké suché pečivo. Posledních několik dní ale začal snídat chleba s něčím (halelujá!), denně sní celý (!) jogurt, lipánek nebo tvaroháček a před spaním si několikrát poručil (a vypil!) čtvrt litru kakaa. Jsem prostě v sedmém nebi. Takže jsem ho dnes zvážila a ... od Vánoc je o půl kila lehčí a váží pořád tolik, kolik měl v říjnu při tříleté kontrole ![]()
Vše o těhotenství a dětech
ľudia, ja nechcem strašiť, ale ja som sa so segrou neznášala a hádali sme sa a mlátili odmalička až dokedy neodišla na vysokoškolský intrák
Nestras. my mame len jednu detsku izbu a asi to tak aj nadlho zostane, pretoze sme do rekonštrukcie vrazili neskutocne prachy
snad sa tam ti dvaja nepozabijaju.![]()
Pinot Noir kasli na vahu, ale konecne je! U nas v Bille zacali predavat Lipanky a teda vacsinu ich malemu zozerem ja ![]()
Pinot Noir často na tebe teď vzpomínám. Naše dítě prestalo skoro jist varene jídlo, já už nevím co mu nabídnout. Pečivo, lucinu, zerve, šunku, jogurty, termix, lipanek, ovoce, okurku, mrkev a končíme. Prakticky ji celý den jen svačiny, teple jídlo nechce žádné nebo ho přemluvim na tři spousta. Začínám být docela zoufalá, ať uvařím cokoliv, nejí to.
žluťásek No, tak hodně štěstí. Poradit nedokážu, jako vždycky - je to jen období ;)
žluťásek Pinot Noir Ten náš teď taky nic nejí, už nechce ani řízky nebo termixy, což je asi znamení toho, že už vypiloval do dokonalosti způsob žití ze vzduchu. Ty věčné stresy s jídlem jsou ubíjející, takže soucítím, snad se to brzy zlomí.
jinak my jedeme třetí noc po sobě od půl 1 do 4 vzhůru, malej už má po 1,5 dni, kdy to vypadalo líp, opět 39, už mě ta hnusná nemoc fakt děsí
nebýt tak daleko, jedeme domů, ale v tomhle stavu je nechci přivázat v autě, to by bylo pomalu mučení. Ach jo.
K tym oknam: nas dvojrocny expert vylezie cez operadlo gauca/ kresla na parapet okna a tam pokusa otvarat okno a nicit zaluzie a potom z parapetu skace nadsene hooooop naspat na gauc/ kreslo
na oknach mame bezpecnostne klucky ktore sa bez klucov ani nepohnu. S vetranim je to masaker. A to decko mozem vychovavat furt ze to nesmie robit s uplne na mna serie! ![]()
![]()
Malenge Ježiš, to je mi vás líto :( To je teda hnusná nemoc.
Pinot Noir sakra jak to dela, ja pocitam kcal, denne hodinu treningu a od leta o 1,5 kg vic
Ze byla/je dcera nemocna a ja byla nemocna, to je v klidu. Ale manzel ma rymicku, ach boze.
Candance Doporučuju denně dvě hodiny skákání v postelích, půl hodiny kotrmelce vpřed i vzad, půl hodiny točení na zadku (hladká podlaha nutná!), dvě hodiny mírnějšího poskakování, hodinu venkovního válení sudů bez ohledu na počasí, hodinu hysterie a hlavně, běhat i při jídle! ![]()
A este urputne branenie a utekanie pred obliekanim a jazda na trojkolke
Candance nas teda uz je riadne ale drobny a chudy je stale ![]()
Pinot Noir Ja uz se ptala samba, zda od nas neodejde nekam do klidu a to jsou holky jeste maly! Ja snad na stary kolena zacnu bejt submisivni a prostirat v sest k veceri!
![]()
To je asi všude stejný... zkraje dvojčat to bylo náročný, bordel a honička děsná - jednou se takhle mladý pán chystal odtančit do práce Tak já jdu! a snacha jen zkroušeně pípla: A vrátíš se ještě? ![]()
Chudák fakt měla jeden čas strach... nejen že haranti věčně řvoucí, poblitý a posraný... ale sama nemytá a nečesaná, s kruhama pod vočima, plotna studená - prostě sen každýho chlapa! ![]()
Tak ale čí ty haranti jsou, že jo.
barbucha ja mam ted taky strach, ze se muz z te prace nevrati. Tuhle jsem ho pristihla, jak si touzebne prohlizi inzeraty bytu
.
Doma olezla manzelka s olezlym miminem, tecou nam obema uz tydny zanety ze vsech dutin, nejde s tim nic delat, vsude nejaky hnis, krik, hyperaktivni starsi dite, davive zvuky, hromady pradla a na plotne maximalne tak prevarena kojenecka voda;)
Žádný strachy, chlapi jsou na nějaký razantní změny moc líný ![]()
Gatita
Žádný strachy, chlapi jsou na nějaký razantní změny moc líný
chlapi jo. horší je, když se do toho vloží nějaká přičinlivá kolegyně ![]()
Pinot Noir jé, točení na zadku! To frčí i u nás.
S váhou soucítím, dcera je proti Ríšovi přece jen jedlík, teď zase vyrostla (zrovna jsem koupila kalhoty 104, aby jí byly dost dlouhé
), tak jsme ji zvážili a ono furt 11,9!! Nojo, když ona třeba po schodech nechodí, ale nahoru i dolů skáče snožmo...včera ve školce sice nespala, ale pak si dala asi 5 cest na lezecké stěně a cestou domů ještě zašla s tatínkem na quesadillu. Už vidím, jak to vykládám na tříleté prohlídce ![]()
chlapi jo. horší je, když se do toho vloží nějaká přičinlivá kolegyně
V tom případě za moc nestál, pročež takový "ztráty" není třeba příliš litovat! (myslím tím jako že ausgerechnet v tomhle období má bejt spolehlivá opora a ne koukat kde by si v klidu vrznul
)
Malenge nebylo by lepsi s nim dojit k doktorovi, kdyz mu ta teplota zase vyletela? Treba to je na atb. U nas je syn uz v pohode, dcera "jen" kasle, ale je videt, ze ji to strasne vycerpalo, je bleda, unavena a skoro neji.
Je mi vas lito, my takhle odmarodili 2x dovolenou v Chorvatsku.
Malenge Hrozne me to mrzi! A preju, at je brzy lepe.
Jak psala Candance, nechces s nim zajit k doktorovi? Pokud to bylo lepsi a zase se to zhorsilo, asi to bude chtit nejake leky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY