žluťásek podle mě je teď ideální příležitost, když se stejně nemůže nikam chodit. Než ho někdo uvidí, tak mu to doroste.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek Ja dceru striham treba na.trikrat. Jako tri dny:-D Takze bych necekala at z karanteny vyjdete jako fesaci;-)
žluťásek a mate doma strojek? Ja ted strihala syna podle navodu na youtube a dopadlo to dobre.
Karja ty jo, siti podprsenky - to je vyssi divci
. Ja ted taky zacinam sit aspon v ruce, uz jsem si zkratila kalhoty a ted se tu snazim nasit zaplatu na synovy oblibene kalhoty. Prvni se povedlo, druhe jsem zprasila.
S tema zadama je to dost smutny. Ja nijak soustavne necvicila ani nechodila do fitka, nebo teda jo, ale jeste pred nastupem rodinneho zivota:) Ale byla jsem zvykla hodne chodit, obcas bazen a vecer takove patnactiminutove smesne vybehy. Taky prd, ale drzelo me to nejak pohromade. Ted uplne citim, jak se sypu. Tak bych rekla, ze i ta Tvoje minimalisticka joga je lepsi nez nic;)
Gatita doporučuju ty odporové gumy, co jsem dávala do vlákna Cvičíme doma. Zacvičíš kdykoliv, bez přípravy, i s dětmi okolo ;)
Sim vás, když jste šly v šestnácti na rande, taky jste se ptaly rodičů, jestli by vás tam náhodou nechtěli odvézt?![]()
![]()
Sweet Potato já ne, my neměli auto
Sweet Potato vzdyt je to mile![]()
Sweet Potato to.je bozi:) me vozil bracha![]()
Sweet Potato Ja ne, ja chodila v 16 uz za klukama, co auto meli:-D. Ale hodila bych ji, aspon bych videla toho amanta!;-)
Gatita Ale kdepak, to jen rozparas nejakou puvodni a vylepsis trichu:-)
Karja No to si piš, že jsme hned oba vyskočili, že jedemééé! Vytřeštila oči a prchla![]()
Sweet Potato Rande za času korony? To jde? Moje babička se vždycky ptala, odkud dotyčný je, ať ví, kam má jít na náměstí prodávat vajca (je to hláška její maminky) ![]()
Takové běžné nedělní odpoledne:
Já: "Víš, že M. spadnul po hlavě do díry u studny (vybetonovaný asi metr hluboký prostor)?"
Mamka: "Ježíšmarja, tekla červená?"
Já:"Jo, ale neboj, už šel dělat oheň!"
brrr Tak vládní nařízení "venku maximálně ve dvou" hádám neporuší.
Sweet Potato tak ji pripomen, at si daj pozor, aby ve 2 taky zustali![]()
Pinot Noir skvelý záhradník
Malý dnes ani včera poobede nespal, čo sme tam boli tak dlho, nech si to užije. Minule zasadil mrkvu, dnes na nej vyrobil 3 kamenné mohyly. Úroda tým pádom bude ako vlani, predvlani, ...![]()
Mňa to strihanie dieťaťa tiež čaká ![]()
letfenixa ale jestli nějaká mrkev prorazí, tak bude stát za to! Esence zdraví a síly ![]()
Pinot Noir a to ju už chcel včera vykopávať, že ako vyrástla!
To ja to strihanie riesim pravidelne. Ma z toho hrozu, chyta uplne hysaky ci strojcekom alebo noznicami..dvaja ho musime drzat
. Uz sa odhodlavame mesiac. Vyzera jak Justin Bieber.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY