Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10862 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 14:02
Online Anema
1281 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 14:13

Pinot Noir to je ale skvělej pokrok!

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 14:55

letfenixa Zadania z matematickej olympiády (na tento školský rok aj archív zadaní z minulých rokov) v ČR sú zverejnené tu: matematická olympiáda

Offline continuity
43004 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 15:03

letfenixa www.matematickaolympiada.cz

Offline continuity
43004 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 15:06

letfenixa jo jsou stejné.

Offline notna
9422 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 17:18
Reakce na continuity:

notnajá zcela rozumím, že je úplně jine rozhodování, kdy vím, že mě vzali. Ale v ty situaci, která teď nastala, to prostě nejde. 

Měla jsem chuť se zeptat, jestli tak veri svym dětem, že se dostanou na všechny napsané školy, že si budou moct vůbec vybírat. 

Prý se plánuje ještě další změna,že se budou dávat přihlášky až po prijimackach. Tak to bude možná vůbec nejlepší.

​Přijde mi to i mnohem jednodušší s tou zvolenou prioritou dopředu. To čachrování se zápisovými lístky mi přišlo mnohem míň přehledné a zdlouhavé. Já tu změnu uvítala. Tak uvidíme, jestli se to osvědčí.

Další plánované změny se nás už snad týkat nebudou. Doufám! :-) Chápu, že tebe to zajímá, když máte ještě mladší.

Offline continuity
43004 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 17:20

notna zápisové lístky byly šílené, hlavně ta lhůta 10 pracovních dní. Já chápu, že někdo se rozhoduje hůř, ale spousta dětí pak málem v kolapsu čekala, co z toho bude po odvolani. 

Offline continuity
43004 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 17:25

notnamě to zajímá hlavně kvůli mladsi. Starší teď trolí a vysirá, ale řekla bych, že s těma olympiádama a svým flegmatickým přístupem se už nějak dostane, ať bude systém jakykoliv. mladší je mnohem větší stresor, známky má horší a i ta matika ji jde hůř. 

Myslím, že to bude pro vás všechny podstatně horší - ono je to vlastně horší už teď a to přijímačky dělá ta druhá.

Offline letfenixa
10862 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 18:28

dorota continuity vďaka.

Online Anema
1281 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 18:40

Tak u nás to dneska cestou ze školky taky stálo za to. Vrchol byl, že sama na chodbě domu rozsvítila, pak celej ten interval ječela, že chce, aby to zhaslo, a když to konečně zhaslo, že zrovna teď to ale zhasínat nemělo! Úáá, asi mě zrovna dneska podrželo vědomí, že není jediná, kdo to dělá.  Takže díky za vaše zážitky a že je tu sdílíte!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 19:47

Anema jako z blbý rodinný komedie, co?

Offline Kokoska
34870 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 19:58

Hihi, pred chvili mi psala snacha, ze se dneska musela moc drzet, aby holku cestou ze skolky nezmlatila. Celou cestu jecela Nechci bundu, nechci bundu... ve stejnym tonu, ve stejnym rytmu, o nervy pry. Chodi pesky cca 15 minut. Zitra jdou na mereni nohy kvuli ortopedickym vlozkam, uz ted pry doma rve, ze si nenecha zmerit nozicku ne a ne. 

Offline letfenixa
10862 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 20:15

Ja to vyvážim. Tá filialna terapia pôsobí, prioritne ja sa učím pracovať s malým  a je to lepšie. Napr Lukasko od konca prázdnin odmietal čítanie (lebo keď mal brušnú virózu,  tak som mu čítala a on sa povracal,  takže čítanie spôsobuje vracanie ), a včera som vytiahla Pismenka z abecedy,  v nádeji,  že keď je to o pismenach a on stále rieši šlabikar a abecedu, tak to prejde. A prešlo mi to. Dnes sme čítali Zvieratká z abecedy a popritom si pripomenuli niektoré iné knižky. Tak uvidím ako zajtra.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 21:29

Prosím, neviděl jste letos někde ty svítící skleněnky? Skibi e-shop hlásí nedostupné

Offline Karja
44629 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 22:44

Nedávno tu prosím proběhla nějaká encyklopedie o lidském těle pro nejmenší, hodně názorná. Nemáte někdo prosím tušení, co to bylo?

Offline Myrtila
5318 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 22:55

MP Meri Objednávala jsem odsud, svítí krásně. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 22:59

Karja Podivej se do sveho tela? To som si ulozila ja, davala to Evaeva 

A samozrejme som ju pri objednavani kniziek zabudla prihodit

Offline Karja
44629 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 23:06

Mrakoplas No ted se mi to nějak rozleželo a možná pořídím albi knihu

Offline Lamicka
14171 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 23:06

MP Meri neviděla, ale hrozně mě zajímá, k čemu to je?

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 23:15

Karja Albi je dobrá, teda jestli myslíš tu o těle. 

Jak se tu řešily ty dvojí dárky, tak letos už nás to taky čeká, Viki si začal všímat a chce to, co má Ríša. Takže už mám dvoje pyžama a dvě čepice. Měkkouše, to bude radosti!

Ale Viktor právě dostane svou Albi tužku, jedna je tu málo.