711990 dakujem za podporu. Ale v klude to nebude. On sa strasne boji vela veci a vtedy ma hysaky, ze sa cely trasie a neda sa udrzat (uz len pri umyvani vlasov, strihani..). A uz z nejakej pesnicky vie, ze zubari aj vrtaju a on sa zvuku vrtacky boji (ked niekto v dome vrta, vyskoci na mna a place maminka, maminka, pomoc, nech prestanú :( Ja mu sice zubarov prezentujem ako super ludi ale nejak to nezabera ![]()
Vše o těhotenství a dětech
moonlightvisco, taky je potreba aby se dohodl reditel a cely ucitelsky sbor...a kdyz bude nekdo z nich debil, pokazi se to cely a nic z toho nebude. Nebo treba fakt zjistili, ze ohlasy rodicu jsou nulovy a pro tech par aktivnich deti jim to prijde zbytecny. Jsou tridy, kde se treba ozyvaj jen 3-4 rodice. Zbytek ignoruje jakykoliv zpravy ze skoly. Ale tezko rict co za tim stoji u vas....asi sama uz ucitelku znas a vis, jestli je akcni nebo ne:))
Mrakoplas to s tou vrtackou dela ted Tonda. Cely montovani nabytku zoufale probrecel:) ja rikam, ze je jasny, ze z nej nebude domaci kutil:))) ale vazne, mozna je to blby a neni to uplne na miste, ale co kdyby s nim sel treba muz k tomu doktorovi? Treba by to byla.pak min vypjata situace?
Mrakoplas presne, malý nemá rád hluk, tak som bola v šoku, že zubarku dal
Syn me začal oslovovat paňmámo. Já mu to spočítám, až bude chtít v 15 večer ven.
To máš ještě dobrý, dcera říká manželovi "tatíčku" ![]()
Mrakoplas jak říká 711.. obvykle pomůže, když s dítětem není maminka:-)
711990 viktorka_od splavu no nas ma tieto hysaky zo strachu aj bezo mna. Ale teda skusim tam poslat samba s mamou ale sambo je taký mäkkýš co sa tyka doktorov a zubarov, ze to bude asi znasat horsie ako syn ![]()
711990 Já chápu, že je to vždycky komplikovanější. Ale zas nejsme žádnej zapadákov, rodiče jsou normální, i mladší než já, učitelka je taky mladá.. Nechápu, když to všude ukazují ve zprávách atd., jak dost škol jede online, že se trochu nesnaží. Trochu mě to štve, no. A navíc synovi by to pomohlo zrovna, si myslím, je dost těžký ho učit a motivovat. Vidím na něm, že když je to úkol, co se musí odevzdat, tak přece jen trochu zabere. Do školy ho dám, i když ho bude učit družinářka ![]()
Ale mame to este stazene tym, ze u nas v meste nie je poriadny zubny rtg (prave preto chodime inam), tak teraz hladam moznosti kde nam ho zoberu v iných mestach..
Garfie To máte podobnou paní učitelku, jako je u nás, jen ta naše poslala všem dětem emaily a poprosila je, aby jí odepsaly a napsaly jí, jak se mají. Kvůli dětem se naučila pracovat s několika novými aplikacemi, i když není moc technický typ a není to pro ni jednoduché. Díky tomu se každý den slyší a povídají si nejen o škole. Je skvělá
A pořád vymýšlí něco dalšího, co by děti zaujalo.
moonlight není to tak dávno, co si učitelka stěžovala, že ona nemá služební mobil, takže nebude odpovídat na sms.. a věk v tom fakt roli nehrál. mezi známými mám taky takové typy, že z principu odmítají používat svu vlastní techniku nebo fakt ani nemají. nevím teda jak to mají teď učitelé, ale silně pochybuju že všichni nafasovali vybavení od škol
viktorka_od splavu Takový znám naštěstí jenom z doslechu... No já jsem právě myslela, že když nemá, že by mohla něco dostat ve škole, třeba kameru nebo tak, ale bůhví jak to v těch školách chodí. Asi by se učitelé měli věnovat více vzdělávání v ICT, což je chyba nějaké koncepce, to jsem si myslela vždy a teď se to potvrzuje.
Mrakoplas Drzim palce a napis nam zitra, jak jste dopadli! Nejhorsi vyhlidka je, ze ho tam budete ctyri drzet, tak to neni tak hrozny, on to zvladne neboj. Uplne vidim, jak budes vyklepana a on tam otevre za nejakou hracku pusu jak nic! Tak tfuj tfuj tfuj, at vam to dobre dopadne!!!!!
Tak to segra ucitelka ma za tyden snad 11 online hodin a tem detem dava asi cocku, musej mit zapnutou kameru a dokonce je vyvolava:-D.
viktorka_od splavu tak třeba to není z principu, ale nikdo ji to neproplati. Jednu SMS za měsíc by asi neřešila.
Karja To je správný! Chválím ji na dálku
moonlight Dostat ve škole kameru ![]()
moonlight Jo, ona jim hodne dava. Ja spis nechapu, ze jim ten skype nebo kam to chodej utahne 24 uzivatelu. Ale prej pohoda, neprijde ji to nejak technicky limitovany.
MP Meri Jsem mimo, jo? ![]()
moonlight No jakoze by nekde meli 20 kamer treba? Nemaj ani jednu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025