711990 uf nastastie počuje dobre (hlavne to, co sepkam aby nepocul) a vidi lepsie nez ja. Riekanky a pesnicky ma tiez rad, opakuje stale ako pokazeny gramofon dokola, nasla nasla som uz aj nejake špeciálne na cvicenie tych pismen, tak skusim pri príležitosti vytiahnut Lamicka
Vše o těhotenství a dětech
Mala si dneska klekla u mne i u segry, posadila se rovne a zkousi jit do stoje:D
eless drowranger bojovať s mužom je hrozne namáhavé, a vlastne zbytočné, je mi to ľúto
711990 vidi skvele, ale slysi jen co chteji!![]()
Pinot Noir tak to pak jo.:-)
eless drowranger bojovať s mužom je hrozne namáhavé, a vlastne zbytočné, je mi to ľúto
Jj, presne tak to vidim ja. U nas je to v bledemodrem a jsem z toho unavanejsi nez z tech deti.
Karja jo, protoze ty deti, ty z toho vyrostou..
UU nás se to naštěstí dost zlepšilo, od té doby, co jsem si tu stěžovala. Ale chápu a soucitim se všemi.
Lamicka a s pubertou prestanou i videt!![]()
Tak som kupila tie topanky. Z celorocnych 23 presiel rovno na velkost 25!
vyzeraju byt celkom fajn a dobre sa mu v tom chodi

viktorka_od splavu Jo, tak hlavne ty deti jsou v pohode,deti s beznyma potrebama a manyrama, ktery by byly v pohode, jen jsou spatne slucitelny dohromady;-)
eless Hmm, tak ja je koupim! Mne se nelibi ta holcici ,,koral,, barva, ale jsou o dost levnejsi nez ty modroruzove;-)
Pinot Noir tak zase zuby u zubařky neukázala ještě nikdy ![]()
Jezis no, ta selektivna hluchota je strasna! Mozem nejaku otazku opakovat do aleluja, bez odozvy, ani okom nepohne! Tak za nou sepnem jedno slovo napr: cukriky. A zrazu sa zobudi z hypnozy s otázkou kde? Aj ja chcem!
Dcera chodi!!!
A ocni vcera dopadlo taky dobre (no,za 2 mesice se tu budu stresovat zas).
Ty screeningy očí a uší by měli dělat už v porodnici, pokud neudělají, měl by tam děti poslat pediatr stejně jako na kyčle. Předpokládám ale, že to odhalí jen velké vady. Oči naše doktorka testuje ještě v roce, půjčuje si na to takový přístroj, doplácí se teda asi 300. Mě přišlo, že straší šilhá víc, než by měl, tak ho zkontrolovala už v deseti měsících.
miuu To je super :-).
Evaeva to bude plusoptix, na to chodi deti.
Lamicka jj, to mi něco říká.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články