Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 31. května 2020 12:50

Pinot Noir podľa mojich tvrdo nadobudnutých skúsenosti treba prežiť, vyskúšali ste, čo sa dalo, dieťa chce v noci mlieko, tak mu ho dám, plače, tak ho tisim, mne sa teda malý nehral, ale ako som už spomínala, plakaval, nerozsvecovala som, ale nie jednu noc sme stáli na balkóne a pozerali na vlaky, to ho vedelo ukľudniť, u syna nefungovalo žiadne lámanie, žiadne nastavovanie režimu, musela som sa ja prispôsobiť jemu

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2020 12:55

Máte některá mateřský batoh? Chtěla bych si nějaký pořídit. Nemusí být teda přímo mateřský, ale zatím jsem nenarazila na jiný, co by splnil moje požadavky. Chci aby měl víc kapes a měl dobře přístupný hlavní prostor (ne přezky, rolovací). Zatím ho budu nosit hlavně na plavání, v budoucnu normálně ven s dětmi, až nebude potřeba kočár. Velikost cca 20l.

Online Lamicka
14177 příspěvků moje polička 31. května 2020 12:55

Kokoska zemedelske muzeum? dole maji drahy, kde se da jezdit na malych traktorech a jinych zemedelskych strojich, deti to zabavi na docela dlouho. Asi si tam nejdriv zavolej, aby uz nemeli plnou kapacitu. 

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 31. května 2020 13:00

letfenixa vidím to stejně. Jak tu někdo psal, že s odstupem vidí člověk věci jinak, tak když se ohlídnu na ty tři a půl roku s Ríšou, tak vidím jen to, že bych ve většině případů nedělala vůbec nic. Veškeré pokusy něco měnit, usměrňovat, korigovat a přeučovat (které navíc většinou byly vyústěním tlaku a chytrých rad okolí) byly vždycky úplně k prdu, přinesly leda trápení a nakonec se věci vždycky upravily samovolně. Teď jsem si jen potřebovala ulevit a postěžovat, protože když má člověk za krkem toho staršího, je to vyčkávání na nápravu prostě náročnější.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 31. května 2020 13:06

Lamicka dik 

Offline tenzie
300 příspěvků moje polička 31. května 2020 13:11

Kokoska zemědělské muzeum je super. Me jeste napadlo Muzeum MHD, pokud je bavi tramvaje.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 31. května 2020 13:13

tenzie tak priste, dik za tip. Manzel uz s nima odesel, ja jsem od uterka nebyla doma a musim nutne neco udelat do prace. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2020 13:14

Kokoska teď čtu na stránkách zemědělského muzea, že ty interaktivní prvky jsou kvůli koroně zavřené. Asi bych tu návštěvu odložila.

Edit: asi už je pozdě, tak snad si to užijí i tak. Nebo zkusit technické hned vedle.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 31. května 2020 13:15

Evaeva Muz tam zkusi zavolat, uvidime, kde nakonec skonci :)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2020 13:16

Kokoska my se tam právě chystali před karanténou, tak mi to lamička teď připomněla. Škoda, no.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 31. května 2020 13:18

Evaeva prave ze ted jsou ty moznosti strasne ocesany. Puvodne chteli nekam ven, bohuzel pocasi je strasny i na ty otuzilce.

Online Lamicka
14177 příspěvků moje polička 31. května 2020 13:20

Pinot Noir nakonec se věci vždycky upravily samovolně

Přesně.

Potlapkavam, nas byl taky takovy nespavec, do tri let se budil nekolikrat za noc, pak se to zlepsilo, ale dodnes se porad vrti, meni polohy, vzdycha... ja s nim vubec nemuzu spat v pokoji. Kdyz nemame na dovolene apartman, tak jsem prvni 2 noci uplne grogy. Je zive dite, podle me si vsechny zazitky a vjemy prehrava a vstrebava v noci. UM chtel v noci tak do roka a pul, pil hltave, mel hlad, pak to najednou preslo. Sice se budil, ale uz nevriskal hlady. 

Online Lamicka
14177 příspěvků moje polička 31. května 2020 13:23

Kokoska Evaeva tak to je skoda :(

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 31. května 2020 13:41
Reakce na Pinot Noir:

letfenixa vidím to stejně. Jak tu někdo psal, že s odstupem vidí člověk věci jinak, tak když se ohlídnu na ty tři a půl roku s Ríšou, tak vidím jen to, že bych ve většině případů nedělala vůbec nic. Veškeré pokusy něco měnit, usměrňovat, korigovat a přeučovat (které navíc většinou byly vyústěním tlaku a chytrých rad okolí) byly vždycky úplně k prdu, přinesly leda trápení a nakonec se věci vždycky upravily samovolně. Teď jsem si jen potřebovala ulevit a postěžovat, protože když má člověk za krkem toho staršího, je to vyčkávání na nápravu prostě náročnější.

​Pod tohle bych se mohla podepsat

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 31. května 2020 13:48

Evaeva myslis taky ten co je namiesto prebalovacej tasky? svagrina si taky zaobstarala a keby som nevidela vnutro tak to na pohlad vyzera ako obyc batoh. znacku teda neviem ale lacna sranda to nebola. ja som si chcela davnejsie tiez kupit ale videla som ceny 70eur a viac takze som po synovych prvych narodeninach prebalovacku zrusila a pchala veci do kabelky alebo do kocika

celkom fajn aj ked drahsia je znacka skiphop. kvalitu maju dobru a ich veci vydrzia roky. napriklad tento model je 70-90eur podla toho kto ho predava

Offline Malenge
4838 příspěvků moje polička 31. května 2020 13:57

711990 Tabea To jsme dvě, vždy se všechno nějak vyvrbilo samo. Trvalo to někdy déle, někdy to mělo zpátečnické tendence, ale dřív nebo později se člověk dobral toho, k čemu směřoval. Podstatné je přežít. Takže cesta nejmenšího odporu. Mladší třeba od narození do 13 měsíců spal v kuse max. 2,5h. Jednou!! spal hodiny 4. Už jsem byla na kolaps. Nepomáhalo nic krom prsa, tak holt dostal prso a leželo/spalo se dál, nějaké výchovné režimy mi mohly  zdravím 711990 , jednou bude líp, uvidíš! Pak najednou ze dne na den spal místo 2h v kuse 7 hodin, bála jsem se, jestli dejchá, načež byl vyspaný a ve 3 ráno si chtěl hrát. To trvalo jen asi 2 týdny, nechala jsem ho lézt po mě a vyhazovat oblečení ze skříní, jen aby byl ticho a jekotem nebudil staršího. Pak se jednou na hraní neprobudil a od té doby spí od 8 do půl 6. A zase si připadám jako člověk. Zásluhu na tom vývoji spánku nemám absolutně žádnou...

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 31. května 2020 14:07

Malenge zavidim a doufam ze nas to taky cekaale je to vtipny, dokud spal, mela jsem pocit ze je to moje zasluha. Zadny uspavani na balonu/v naruci/nosenim, proste polozit do postylky a on usnul. No pak se zacal budit a ja byla tak vyrizena ze jsem se nedokazala zvednout tisickrat za noc z postele a pak tam sedet hodinu a podavat dudlik, ze jsem se s nim prestehovala vedle do pokoje, kde muzu mit postylku u postele a spim tam s nim. Vetsinu casu teda spime oba na 80cm siroky posteli

a kaslu na to, presne jak pise Pinot Noir , proste dulezity je prezit a ono se to spravi. Mam jedinou zasadu, nedelam nic kvuli cemu bych musels vylejzat z postele. Takze ho uklidnuju jedine v sede v naruci, spim s nim, objimam, ale nevstavam;)

A kdo si mysli, ze v noci nejde mit hlad, prijdte se zeptat myho samba. Ten jak se v noci vzbudi, musi se najist, jinak neusne....:)

Online continuity
43015 příspěvků moje polička 31. května 2020 14:41

Kokoska pro otuzilce v Praze v pohodě, právě jsem se vratila  z venku a děti mám celý víkend pod stanem. Není tam žádná strašná slota, jenom to tak vypadá z okna. 

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 31. května 2020 14:42
Reakce na 711990:

Malenge zavidim a doufam ze nas to taky cekaale je to vtipny, dokud spal, mela jsem pocit ze je to moje zasluha. 

​Dohnala tě karma.

Offline brrr
12332 příspěvků moje polička 31. května 2020 14:57

continuity Rozdíl mezi počasím v různých koutech ČR zase nabírá na obrátkách. U nás prší už asi 24 hodin v kuse a většinou neprší, ale leje. V pátek tady dávala Pinot Noir outfit v sandálech a to jsem kroutila hlavou, tady nebylo ani 15 stupňů. Takže jsem si představila tvoje holky pod stanem, jak všude kolem pluje táborové náčiní.