Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29860 příspěvků moje polička 31. května 2020 22:37

Mrakoplas malýmu je jedno, co ohryzává, takže dostane věci s ohledem na staršího, který se začíná zajímat i o něco jiného než auta (a nemyslím tornáda ), takže Viki dostane k prvním narozeninám krájecí ovoce, plastový dort, makronky, talířky a lžičky .

Bude se mu to dobře žužlat a starší si pohraje

Offline Karja
44634 příspěvků moje polička 31. května 2020 22:48

Evaeva Jo, tak na ten prvni jsem se taky koukala, i ho jedna znama prodavala na bazarku a dle fotek, co davala, celkem vydrzel'

Online dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 31. května 2020 22:48

OK, už nikdy si nebudu stěžovat na Rosťův spánek. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2020 23:26

Karja jo? Tak já ho asi taky koupím.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 01. června 2020 06:07

Mrakoplas nie som si istá, ale podľa mňa mal čosi cez rok, lebo do necelého 11 mesiaca som ešte kojila.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 01. června 2020 08:51

viktorka_od splavu Mohučanka 

U nás suverénně nejhorší možnost je, že dítě z denního spánku vzbudíme. Náladička zaručená. I ve školce už to zažili .

Jinak teda ho necháváme ve školce spát ob den a jemu to stačí, není to ani moc ani málo, tak nějak akorát. Když přes den nespí víc dní v kuse, už je to špatně.

Online viktorka_od splavu
49281 příspěvků moje polička 01. června 2020 08:57

dynda tak zasada je nenarusovat neco co funguje, vsak proc byste ho budili:-)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 01. června 2020 09:06

viktorka_od splavu 

Snažíme se. V tý školce to jinak nejde, když neusne včas, nic jiného jim nezbývá, než ho pak vyhnat z postele s ostatními. Bohužel to pak odnese celá školka, já to slyšela až ven. My jsme s mužem byly takový bezproblémový děti, vůbec nevíme, kde se to v našich potomcích bere...

Offline Aranel
6599 příspěvků moje polička 01. června 2020 10:36

Mohučanka To je asi pravda s tou půlhodinou, že by to byl jen takový "power nap". Já když si jdu odpoledne lehnout a zůstanu spát hodinu, tak jsem kolikrát taky úplná mátoha zpruzelá, a to jsem dospělá a vím, co se děje.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 01. června 2020 10:48

Mrakoplas hezky dřevěný magnety třeba máte? Já mám slabost pro tyhle Vilac

Nebo něco spotřebního, s čím se pobaví i starší, jak u Pinotů? Pastelky stabilo Woody 3v1 jsou drahý jak prase, ale neznám lepší pro malý děti. Mají syté barvy, silnou stopu, kreslí na všechny možné povrchy a ze všeho jdou dobře umýt a vyprat. Když je nacmara na papír, dají se pak štětcem s vodou nebo houbičkou rozmýt jako vodovky. To by mohlo mimino bavit moc. 

Offline eM
1747 příspěvků moje polička 01. června 2020 11:47

Mrakoplas Pro roční neteř budem kupovat nafukovací bazenek a balon.

Offline Karja
44634 příspěvků moje polička 01. června 2020 13:01

@žluťásek To mi rekni, ktera firma te plati, ze se tak vyznas? Neuveritelny!

Jinak velka mala je neuveritelne kreativni, dneska mokrou houbickou myla zlute namalovou zed, aby se posleze vydala k jasne bilym skrinim a tou nazlucenou houbickou jim dala nafrak!

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 01. června 2020 13:11

Mohučanka po 35/40 minúte dieťa prechádza do fázy tvrdého spánku a je v nej cca ďalších 40 inút. Mne sa syna oplatilo budiť keď musel spať menejako hodinu max do 35 minút ako zaspal. To vstal celkom v pohode. Akonáhle som ho nechala spať cez tých 40 minút,budil sa fakt dlho a bol riadne naštvaný. A má to aj teraz,keď nevie zas z nejakého dôvodu prejsť do tej tuhej fázy, že po 40 minútach sa budís plačom a unavený a trvá mu hodinu,kým sa preberie.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 01. června 2020 13:31

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. června 2020 13:50

Kokoska no a zrovna dnes, ked siel starsi po 2,5 mesiaci do skolky a sambo do prace, budiky zlyhali a vyspavali!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. června 2020 13:53

žluťásek vdaka za tipy, magnetky nema kam davat, tabulu vyraba sambo uz mesiac a nic, vidim to nadlho a pasteliek mame trilion. 

eM to tiez vsetko mame, vidim, ze je to so mnou tazke

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 01. června 2020 14:01

Mrakoplas a máte duplo, že byste k němu prikoupili Hubelino? To je kuličková dráha kompatibilní s kostkami duplo. Velkej může stavět, malej pouštět kuličku, co? :) ale cena teda podobna jak duplo, pár kousků za pár set. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. června 2020 14:10

žluťásek to je super! Aj ked potesi to hlavne starsieho, gulickove drahy ma rad, mladsi bude tie guličky asi len pchat do pusy

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 01. června 2020 14:18

Mrakoplas já po ní trochu toužím, ale bojím se, že by to byla hračka hlavně pro mě, tak odolávám a občas koukám na bazar, jestli někdo neprodává levněji.

Jsou i mnohem levnější napodobeniny z Číny, prej taky sedí dobře na duplo, ale to nechci už z principu, natož pro olizovací dítě. 

Offline eM
1747 příspěvků moje polička 01. června 2020 14:31

Mrakoplas Co razítka Stampo? Má je třeba Agatin svět, jsou velký a dobre se těm dětem drží.