Paní učitelka ve školce byla úplně zjihlá, jak se dcera "krásně rozmluvila"![]()
Ještě je to kombinované s Cooo? použité zejména tehdy, když stojí půl metru daleko (blízko), takže není možné, že by mě neslyšela.
Paní učitelka ve školce byla úplně zjihlá, jak se dcera "krásně rozmluvila"![]()
Ještě je to kombinované s Cooo? použité zejména tehdy, když stojí půl metru daleko (blízko), takže není možné, že by mě neslyšela.
U nás je teď nejčastějsi téma co bude až vyroste
"Až budu starší, tak vyrostu, budu veliký jako tatínek a budu dosáhnout na termixy do lednice"
"Až budu velký kluk, budu si hledat něco na mobilu a počítači a budu psát zprávy do práce a nakupovat na mobilu" (ehm, kde si vzal to poslední
)
Ano, prooooc patricne tazavym tonem a co mami? Je to milacek:D
Mohučanka ježiš! Cooo? To tu máme pětkrát za pět minut
.
Dneska mě andílek tak nehorázně vytočil, že jsem nejdřív ječela a pak vzteky nakopla lavičku na hřišti. Kamarádky koukaly ![]()
Mamo co to je? O pul metru dal ,,co to je mamo,,. Za dva metry ,,maminko, co to je,,? Nejhorsi je, ze se me pta i na veci co zna!!!! Az tak po tydnu me napadlo ss zeptat, a co si myslis ty, ze to je? No a vedela polovinu veci!!!
eless my mame protetika berg na uzku nohu s úzkym priehlavkom ![]()
Dneska jsem u zubarky vylezla z toalety do cekarny, kde sedel jeste cizi pan a syn se me v tom hrobovem tichu starostlive a patricne nahlas tazal: "Maminko, kakalas?"![]()
tina to je ještě v pohodě. V tomto věku starší sousedku ve výtahu poučila: tatínek má pindíka a maminka ...
Naštěstí je paní nedoslychava ![]()
A začína si syn vymýšľať a klamať, dnes mi v kuchyni povedal, že musí ísť s dedkom pozerať správy a keď prišiel k dedkovi do obývačky, povedal mu, že mama mu dovolila pozerať televízor ![]()
letfenixa to je důležitý vývojový stupeň ![]()
continuity ja viem
Karja mě úplně vytáčí synovi takové dvojité otázky typu "Co auto udělalo?" "Zatroubilo" "Co zatroubilo?" "Auto" Zeptat se ho, co si myslí on, jsem taky zkoušela, i na věc, co stopro zná, řekne nevím.
Evaeva však počkej až mu bude takové příklady dávat učitelka v angličtině!![]()
Maly dite dnes zkouselo jestli Ne na zasuvku opravdu plati, a kdyz se k ni znovu dohrabala tak jsem ji popadla a trepla pres plinku, a ona se chudera rozbrecela jak kdybych ji utopila oblíbenou hracku
matka herodeska, fakt v posledni dobe.
letfenixa continuity to je fakt vývojový stupeň? Budu si asi muset něco dostudovat. U nás se dost často dějou podobné věci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.