dzizisketa Jako by ti z oka vypadnul!
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa je sladkej
a je ti hodne podobnej
dzizisketa teda, to už je velkej chlapík ![]()
Aneb kdyz chlapecci pecou pernicky

Gatita :D copak chteji asi naznacit?

slniecko no, kamaradky, maminky hodnych holcicek, me zasobuji zarucenymi tipy na rukodelne cinnosti. Kyberprostorem letaji fotky omalovanych kamenku, pokrocilych kresbicek, casto krasopisne podepsanych trpytkovou fixou, a v neposledni rade plechy s uhledne vyrovnanymi pernicky. Tak jsme teda taky pekli, no. Ale tohle muzu poslat maximalne tak sem![]()
Gatita nahodou tie pernicky su super ![]()
![]()
Gatita pernicky jsou skvele. Hned se mi vybavily synovy pernikove a keramicke stihacky. Ten nepekl nic jineho.
Gatita boží perníčky! Ríša má slíbeno, že až bude zase dlouhodobě deštivo, budeme zase péct tornáda ;)
rasaNori sladké holčičky ![]()
Gatita To se bude špatně péct, když je to každý jinak tlustý ;o)
žluťásek prosím ťa, si tu zbierala tipy na knihy o ľudských rasach, ak si dobre pamätám, tak v súvislosti s tým, čo sa teraz deje, mohla by si mi dať nejaký tip, nech rozvijam dieťa, všade máme len zvieracích hrdinov, ďakujem
DruI to jo, ale ono uz to je nejen upecene, ale i snedene. A nikdo si nestezoval, i kdyz tamto zakroucene muselo byt urcite bedopecene:)
Kokoska no vis co, u nas se nehraje ani na nejake odlezeni testa. To je vzdycky takove hrc frc mami ja chci pernicky ted hned![]()
Kokoska sneky![]()
Gatita muhehe klid, u nas nyni vede strouhani pastelek:D takze co nejrychleji tuzku vypsat a maminko muzu strouhat?
Pinot Noir no kdyz myslis:D
rasaNori Samozřejmě šneci! Vidíš snad něco jiného? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články