Karja veľká malá je super ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Já nosím brejle normálně, paní profesorka jak vyšitá ![]()
MP Meri my kupujeme hracky malo, vetsinou kvalitni a k tomu dalsi rozsireni, ale auticek vsech ma syn asi milion
a to jsem se vzdycky divila, kde to ti kluci posbiraji. Bublifuky jsem jeden cas kupovala snad denne, to uz je pustilo, omalovanky a lusteni v rozumne mire taky koupim jen tak.
Gatita pokud umí čísla popořadě, výborné je ligreto.
Gatita Já teď nadšeně zorganizovala to Vole lehni, tichou verzi a baví to všechny moc, tak to můžete taky zkusit, třeba s nějakým omezeným počtem, já nevím-pět karet?
continuity To Ligreto by se asi taky dalo hrát s klasickými kartami, že jo? Neznám, ale koukám na to na netu :-)
continuity tyjo ale ligreto je masakr i pro dospelyho!
Garfie Ligreto se v pravěku jmenovalo Autobus a jde i s normálníma kartama
Garfie no asi ne. Máš 4 barvy z líce a 4 barvy z rubu, takže 16 druhů karet o 1-10 a vždy po jedne sade 1-10 z každé kombinace lícová a rubova.
711990 u nás ho nejlépe hraje nejmladší dítě. ![]()
eM autobus je hra na podobném principu, ale preci trochu jiná. Hraji všichni najednou, necekas než přijdeš na řadu. výslovně to odsypa, nic se tam nikam nevrací a nemíchá během hry. Za 10 minut je hotovo, takže večer před spaním stihneš 1-2 hry.
Kdyz jsme u tech her, co byste doporucili vytvarneho pro dvoulety dite? Nejake vodovky by uz treba sly? Ona si rada hraje treba s modelinoi, razitky, ale dal me nic nenapada. Mela by to venku, tak bordel nevadi.
Karja na ven u nas nejvic boduji kridy.
Jinak teda synovi se dost libi trpytky, koupila jsem v pepcu velke baleni asi za 60 kc, je to vpodstate takove trpytive lepidlo. Mame doma otrpycene uplne vsechno, hlavne mimino![]()
Karja Co prstove barvicky?
Gatita nevím přesně pro jak velké děti, ale s našimi šest a osm hrajeme karetní hru UNO a baví je moc
Karja kdyby jsi chtěla něco i na dom co nedělá bordel, tak mi přijde dobrý toto
https://www.vhrsti.cz/velka-statistika-kolik-jsem-nakreslil-domu-aut-a-zvirat/
to je super!:-)
Karja taky doporučuju prstové barvy, dá se s nima malovat i jako temperama (štětcem) nebo něco obtiskávat a jdou vyprat a nejsou jedovaté. Taky můžeš vyzkoušet nůžky, nic ještě nevysřihne, ale stříhat už třeba zvládne, syn umí asi od dvou a čtvrt. My spolu děláme vystřihovánky, já vystřihuju, syn si stříhá, pak to namaže lepidlem. Ale na to asi nebudeš mít čas, co? Vodovky syn ještě nezvládá, ale neteř je v tomhle věku už používala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.