Karja jj, normální věci nakoupí v pohodě.
Vše o těhotenství a dětech
Karja S kuličkou přeju hodně štěstí, my se patláme dva roky starým gelem, protože pult v DM zeje prázdnotou, jsou tam jenom cedulky...
mnum Lamicka MaeGandal Pinot Noir a ostatnim dekuji
. Moc se mi ulevilo, vidim to asi horsi, nez to je. Uz me trochu chytala panika, mohla jsem si stokrat rikat, ze nema byt po kom velky, ale znate to. Mam dobry pocit, ze je to nejak pod kontrolou. No uz se vidim, jak tu za rok zas budu stresovat![]()
Evaeva s tim badyanem mi uplne stejnou historku vypravela kamaradka
. Ja uz tohle vzdala.
Karja žluťásek s tema projekcema pri nakupech to mam podobne. Mam to teda s knizkama, porad to kupuju a taham na valniku z knihovny, ale muzu si je cist akorat tak sama. Ale nijak mi to nevadi. Zrovna cteme Mikulasovy prazdniny![]()
Jinak ty projekce jsou nebezpecny hlavne u krouzku. Ja jak bych chtela chodit vsude a dohnat resty z detstvi, tak jsem syna malem prihlasila na plavani, judo, hudebku a do klubu deskovych her... Nakonec jsem ho neprihlasila nikam, protoze je mu sotva pet a nesnasi cokoli, co smrdi kolektivni zabavou. Ale musela jsem se fakt drzet, protoze me by to bavilo.
Evaeva já to s badyanem a podobnými vecma delam tak, že vygooglim obrázek. Naučila jsem se to s dětma, tem to nelze vysvětlit už vůbec a jsou z toho ještě ve stresu. Podle obrázku to mají šanci najít.
Hlavně je teda potřeba zdůraznit, že badyán je nutný do svaraku. Pak ta motivace ho najít celkem vzroste ![]()
Evaeva ja neviem, či už som tu písala historku, ako som chcela od svojho vtedajšieho priateľa na nejaký sviatok knihu Atramentové srdce. On išiel do kníhkupectva a samozrejme, že zabudol názov, tak hovorí predavačke, že chce knihu, ktorá má v názve niečo s perom. A ona to trafila!
A inak díky na tipy na všetky tie kreatívne veci, už tu šmejdím po nete a neviem si vybrať. Tiež budem projektovať svoje skryté túžby do mojej dcéry. Aj keď teraz som jej kúpila jeden detský časopis, a boli tam samolepky, a veľmi ju bavili aj ich dosť presne dokázala nalepiť, tak možno to nebude také márne
Moje deti strávili príjemné popoludnie s plastelinou v ruke (9 a 11). ![]()
Badyanem jsem predloni zkazila všechny broskvovy kompoty. Název zapadnul, ale kořeni hvězdička utkvelo
continuity já jsem včera fakt hodně zoufale balila, nenávidím to a trvalo mi to půl dne. Dítě už se moc moc nudilo a vymyslelo si modelínu. Zaradovala jsem se, že super nápad a bude chvilku klid. Mno, takže nový balení 8 barev play doh v jedný obří pestrobarevný kouli a celá placka obtisknutá na koberec. Maminko, já jsem ti upekl koláček, tady je mák a tvaroh a višně. Zlobit jsem se mohla leda tak na sebe ![]()
Jo a kdyz už tu jedou mirákula a soběhrdy, nebyli jste nektera s dětmi v Ekoparku Liberec? Zvažuju, jestli to stoji za navstevu a zda by se to dalo případně spojit s výletem lanovkou na Ještěd, nebo to chce víc času. Nejsme přímo v Liberci, ale kdyby to byla nějaká pecka, mohli bychom si udělat výlet. Když už jsem slíbila tu lanovku :)
S láskou krmený... tatínek 
žluťásek Na tyhlety placaniny kupuju normalni modelinu, ta zvladne tak dve, tri jeji hry a navic je to bezvadna nahrazka nejake susenky, kdyz chce neco koupit v obchode, maji ji i u nas v coopu:-D. Playdoh ma taky, ale vyfasuje vzdy tu jednu krabicku;-).
Gatita No krouzky, to je presne. Ja uz vymyslim na jaky tak krouzek budou moct holky chodit spolu po novem roce:-D. A spis, ze me to bude bavit, ze to bude jako nejaka napln je nekam vezt (a taky mi tam daj pokoj). Plavani mam samozrejme namyslene taky, pak zkusi hudebku, keramiku :-D Jesteze u nas neni moc na vyber.
S krouzkama mi vypravela bozi historku kamoska. Do skolky a skoly vodil jejich dceru jeji manzel a ze se vzdycky slezl pred skolou s tema ostatnima matkama a byl to takovej jejich guru. A jejich holcicka byla jako jedina v prvni tride napsana na sebeobrane a stacilo jedno rano a manzel pretahl vsechny matky s detma z modernich tancu na sebeobranu:-D
Karja no vid! Vsechno zni tak lakave! Tady v Praze jsou toho mraky, mame to kousek, muzem si to dovolit a hlavne mam i cas na to, abych ho tam od tech tri odpoledne vozila. Fakt jsem se tesila, ze letosek/pristi rok bude nas, ze budu multivanem rozvazet deti do krouzku a v mezicase nakupovat biozeleninu a polejvat si kocar kavou ze starbace. No ale nic z toho zas nebude, budu rada, kdyz mi dite kyvne na to plavani. A to si zatim ani nepripoustim druhou vlnu korony.
Jeste ze aspon muzu sbirat tipy tady. Zatim to vypada, ze budem cely podzim mastit doma karty, syna to dost chytlo.
Gatita No ja tu koronavlnu cekam a fakt nevim, co budeme jako delat?! Nastesti jeste nemame objevene youtube:-D
betsey Připomnělas mi, jak jsem si kdysi, jako malá, přála k narozeninám knížku Smaragdový ostrov (psali o ní ve Sluníčku) A táta šel do k nihkupectví a chtěl Azurové jezero. Prodavačka ho zachránila, donesl mi vytoužený Smaragdový ostrov.![]()
Gatita No ja tu koronavlnu cekam a fakt nevim, co budeme jako delat?! Nastesti jeste nemame objevene youtube:-D
no tak do vanoc to mas pokryty lepenim retezu, ale pak teda fakt nevim.
žluťásek my jsme tam byli. Bylo to super, Ještěd jsme ten den ani nestihli:) Jestli má syn rád přírodní věci, vodu, bahno a pod, tak se mu tam bude líbit. Určitě náhradní oblečení sebou! K občerstvení je tam akorát kavárna s palačinkami, sníst si to můžeš v korunách stromů. Pro větší děti mají honbu za pokladem, my to nezkoušeli, ale prý je to skvělé, možná by to pro tvého už bylo. Je tam také dílna, kde si může něco vyrobit ze dřeva pomocí klasického nářadí, byla tam asistentka. Ke vstupnému se doplácí krmení, ta dílna, a kuličky, pokud nemáte.
Edit: pokud vyrazíte včas, tak to s Ještědem v pohodě stihnete. Ale zase víc než třeba půl hodiny bych kvůli tomu nejela.
S těmi kroužky je to přesné, syna navíc všechno baví a my máme všechno fakt blízko. Takže starší bude mít miniškolku, hudebku a cvičení a mladší plavání a cvičení. Jestli nám do toho korona nehodí vidle, tak na podzim se rozhodně nudit nebudeme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.