Jinak diky za drzeni palcu, vcera jsme na endokrinologii pochodili asi dobre - jak tam sleduji ty mezirocni prirustky, tak ty vypadaji nadejne. Dokonce jsme se i vratili do nejakych tabulek. Sama bych to nerekla, jak ho porad vidim s temi vysokymi vrstevniky, ale tak holt nejsou vsichni stejni, no.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita skvelé správy!
Gatita no vidíš, to bude dobrý. ![]()
Gatita Super! ![]()
Gatita super! ![]()
Gatita to je super
Gatita to zní nadějně ![]()
Gatita Jen tak dál!
Karja dceru bavily trojuhelnikove Magicke voskovky. Meli i se trpytkama nebo ruznobarevne. Bud to mohla pouzivat samostatne s kreslit si podle sveho nebo s sablonana. Je dobre mrknout na youtube co to vsechno umi.
Gatita dobre zpravy :)
MaeGandal to mám v pláne, že je to výtvarná pre mňa a tým pádom bude chcieť ísť so mnou ![]()
Tu malovací vodní podložku budou mít příští týden v Lidlu.
žluťásek nonemy Jo, tak to jsme na tom stejne. Ja jako dite moc hezkych veci nemela jako kamaradi, nemohli jsme si moc vyskakovat. No a ted kdyz vidim neco peknyho, promitnou se mi ty moje tuzby, takze se tesim na velky dreveny domecek s panenkami k vanocum a vytvarne potreby me taky berou, takove ty velke vytvarne kufriky, to jsem si hodne prala. No zatim velkamala lepila ctvrthodiny papirky, zaklad je, aby si ty veci delala v klidu sama;-)
Sairon Dik, vyslu tam posly!
Karja koukni se na eshopu, budou teď mít spoustu pěkných hraček.
Evaeva Jj, jo lidl, to kontroluju vzdycky v pondeli, nekdy i v nedeli po pulnoci! Ale koukam jen na eshop, my tu prodejnu nemame a ne ze vsech nakupnich seznamu je sambo nadsenej, takze to dost redukuju:-D. Hlavne DM ho prej hodne stresuje, ta hmyzova kulicka ho dostane:-D:-D
Karja mají ji obvykle úplně dole u země u repelentů, ty jsou vedle opalovacích krémů. Instruuj ho ![]()
Karja to chápu, kuličku bych po muži chtít nemohla;) Jednou jsem ho poslala pro badyán a říkám, že to koření vypadá jako hvězdička. Nemoh to najít, tak se ptal prodavačky a ta prý, že nic takového neexistuje:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.