Ava Jee, velká gratulace ke krásnýmu miminku ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Ava ta se povedla! Preju hodne zdravi a radosti, urcite to bude hodne a spave miminko ![]()
Ava blahopřeji. Je krásná.
Ava krásná holčička s krásným jménem. Moc gratuluju a přeju malé hodně štěstí ![]()
Ava Je, moc gratuluju a krasne jmeno ma!
Ava Nádherná a jméno taky :-).
Ava gratuluju a přeju hodně štěstí, ať jste obě zdravé a brzy doma ![]()
Ava
gratuluji
Ava gratulujem!
Ava vítáme nový přírůstek! Moc gratuluji, ať jste zdravé a vše je v pořádku. Krásné jméno pro krásnou holčičku ![]()
Ava Gatuluju, je moc roztomila!
Ava gratuluju a přeju malé v životě hodně štěstí. Marianna měl být náš první, hezké jméno;)
Gratuluju! Krásná holčička a krásné jméno, jednu Mariannu znám, skvělá ženská ![]()
Ava gratulujem! ![]()
Ava Moc gratuluju, krásná holčička s krásným jménem.
Viem, že tu už o Tom bola diskusia, ale neviem jb dohľadať: je lepšie lego alebo Duplo? A oplatí sa mi kúpiť ho dvojročné mu?
Ava ňuňu, ta je krásná, hezké jméno. A musím se přiznat, že první, co mě napadlo, bylo "už"?
Strašně to tu letí!! Tak hodně štěstí do života....
DrowRanger pro dvouletého určitě Duplo. Podle mě se vyplatí, nás syn si nehraje prakticky s ničím jiným. Pokud ještě nemáte žádné kostky, doporučuju koupit nějakou směs na bazaru a k tomu dokupovat ty krásné sady s autíčky, zvířátky a panáčky.
DrowRanger duplo rozhodně ano! U nás top hračka, duplo a vláčkodráha, nic lepšího snad pro malý kluky ani není. Neváhala bych vůbec.
Ava Moc hezky miminko, gratuluji!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.