Ava gratuluji, ať se vám daří.
U nás se říká, že zrzavé děti se rodí, když se zrazí silné gény. ![]()
Ava gratuluji, ať se vám daří.
U nás se říká, že zrzavé děti se rodí, když se zrazí silné gény. ![]()
betsey Tu drevenou Ikea kuchynku ted prodavam.
Ve velmi dobrem stavu. Jen jsme teda nemeli ten horni dil (policka na mikrovlnku ci co)
Ava gratuluju! (a taky máme v rodině Mariannu, říká se jí Marjánko)
Ava velka gratulace![]()
betsey Mam tu lidlovskou a pomer cena vykon je fakt nejlepsi, ma to spoustu funkci. Ikeacke jsou takove hezci do interieru, ale tak trouba, mikrovlnka, plotynka, ledovac, digestor, no to leckdo nema ani opravdove kuchyni!
Ava Gratuluji moc a preju hodne zdravi! To je furt tady prebijeni, kdo ma cernejsi/vlasatejsi dite a ty vytahnes takovehle zrzave eso!;-). To bude krasa ty vlasky;-)
Tak ja riešim termixy a u zlutaska sa hrajú spoločenské hry, pečú muffiny, vyrábajú dekorácie ![]()
letfenixa asi nekupuje termixy;) možná do nich něco přimíchavaj:)
Pavlena no vidíš, hneď by som kúpila, ale z čiech by bolo poštovné drahšie ako celá kuchynka tipujem ![]()
žluťásekno presne, aj moja má teraz tú malinkú plastovú, ale chcem ju už vymeniť za niečo poriadne, lebo sa tam hráva každý deň veľmi dlho. Akurát teda muffiny ešte neupečie, to mi skoro spadla sánka :-)
Takže mám v merku buď Ikeu alebo Lidl, díky za tipy
Ava Gratuluji ke krásné malé princezně, ať jste hlavně zdravé a v klidu se sžijete.
letfenixa betsey nenechte se vyvést z míry. Syn je nemocnej a jak už nebyl čtyři dny venku, musím pořád vymýšlet nějaké aktivity, aby se zabavil.
Co ještě tak pečete s těma malýma dětma? Děláme pořád muffiny, že je to rychlé a snadné, ale už bych brala i nějakou změnu. Nic se sněhem, bojí se šlehače a ručně to šlehat nebudu :-)) perníčky mě baví jen zdobit, to pečení je otrava, to se přemůžu jen na Vánoce.
žluťásek tak moja zatiaľ len vaľká cesto a umýva ovocie :-)
žluťásek brownies se daji udelat rucne, pripadne mrkvovy dort(1 hrnek cukru a 2 vejce zamichat metlickou, pridat pul hrnku oleje a hrnek polohrube mouky s praskem do peciva. Bude to hodne tuhy a husty, vmicha se nastrouhana mrkev, cca 3-4ks i s tou stavou co pusti a krasne to zridne, vyjde to na 1 plech muffinu, mozna i vic. Da se udelat i polovicni davka:) muffiny se pecou cca 10min na 180), pokud rad strouha. Ale tema brownies by se asi deti krmit nemely, nebo smej deti jist tolik cokolady a kakaa?![]()
žluťásek jeste me napada, ze muzete udelat krehke testo, to se dela taky bez stroje a z nej udelat kolac. Nemusite ho ani valet, staci namackat do formy, predpect zatizene fazolema a pak naplnite jakoukoliv ovocnou naplni a navrch muzete ze zbylyho testa vykrajet ruzny listecky nebo tvary a mohlo by to bejt hezky a zabavny. Staci na pinterestu hledat pie decorsting ideas.
711990 čtyřletý už asi můžou, pokud netrpí alergiemi, kvůli tomu histaminu. Ono brownies se zas tolik sníst nedá.
711990 mrkvový ráda já, dík za připomenutí. To bychom mohli.
Teď jsem si vzpomněla, že máme razítka na sušenky se zvířátky, tak musím najít nějaký recept, to bude mít úspěch.
711990 já se snažila čokoládu moc nedávat tak do dvou let, oba jako miminka měli trochu ekzém, od těch dvou už to moc neřeším. Ale ono to není ani moc potřeba, jiné sladkosti jsou oblíbenější.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.