Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 04. října 2020 07:30

711990 Tak já se taky bála, že dcera cestovní postýlku zdemoluje, ale kupodivu po ní ani moc neskákala, ani se nesnažila přelézat jako v normální postýlce. Možná sama vycítila, že ta postýlka není tak stabilní :o)

A jinak doporučuju tu s tím bočním východem. Dítě z ní může samo vylézt a když se přes ni nahoře přehodí deka, tak se dá přinejmenším alternativně použít jako domeček ;o)

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. října 2020 07:46

711990 my mame baby design a je celkem pevna, vysplhat po ni zevnitr moc nejde nas testi. Nicmene starsi zasadne usinala tak ze potrebovala drzet za ruku, a jak visis pres ten rantl pul noci no reknu ti ze nic moc:D

A otoceni po smeru pomohlo fest. A nebo sourozenec do auta

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 04. října 2020 08:25

barbucha Já tyhlety uzlíčky nervů fakt nechápu. Já ségře nabídla, když byla neteř malá, že ji pohlídám, aby mohli jet na festival do Varů. My si to užily dokonale, oni ne, protože furt přemýšleli, co malá, jestli nestrádá.

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 04. října 2020 08:46

999

TTak každý má jiné osobnostní nastavení, z toho, že někdo přemýšlí jak se má jeho malé dítě, bych ještě nesoudila, že je uzlicek nervů. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. října 2020 09:16

711990 ja mám chalanov a teda žiadni kludasi to nie sú ale postieľku sa im zatial zdemolovat nepodarilo. A to je celkom dosť využívaná. Bočný východ tiež odporúčam. Ale je možné, že ti tam najprv nebude chcieť byť, keď na ňu nie je zvyknutý.

Offline Gatita
8640 příspěvků moje polička 04. října 2020 09:24

711990 my mame postylku od zopy, ucel splnuje, ale srovnani nemam. Pouzivali jsme ji jen na dovolenych, syn tam spaval snad jeste ve 3 letech. Hodne to susti a nezda se mi to extra pohodlne, ale syn si nijak nestezoval ani ji nezdemoloval. K rodicum jsem ale koupila normalni postylku z druhe ruky. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 04. října 2020 09:49

Diky za postylkovy doporuceni!

Gatita ona se k nasim normalni nevejde, nemuze tam byt porad prave

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 04. října 2020 10:09

711990 asi taky zalezi na diteti. Tri deti od manzelova syna ve skladaci postylce spali uplne v pohode, muj starsi vnuk do ni odmital jen vlezt od mimina a ten mladsi poprve strasne rval, tri dny bylo usinani horor. Pri dalsim pobytu jen prvni den a pak uz vzdycky v pohode.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 04. října 2020 10:17

711990 souhlas s Kokoska bude záviset na dítěti, starší úplně v pohodě, brali jsme ji všude s sebou a doma ji nakonec měl rozloženou v obýváku a bylo to jeho hnízdo, stavěli jsme bunkry, dával si tam hračky a občas zalezl dovnitř odpočinout si. Máme tu s bočním vchodem, ten hodně doporučuji . Mladší se k ní pomalu ani nepřihlíží, dovnitř nevleze ani omylem, i do jiných tohoto typu třeba na dovolené. Takže ji máme na půdě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2020 10:38

711990 ještě doporučuju do ní koupit matraci, alespoň skládací. Ta "matrace" co je k cestovní postýlce mi přijde hodně nepohodlná.

Edit: ještě mě napadlo, jestli by nestačila zábrana k normální posteli. Ale nevím, jaké jsou u vašich prostorové možnosti. 

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 04. října 2020 10:38

barbucha

Z mýho pohledu jestli založil rodinu ve 29/30 letech, tak je to mladej otec, v dnešních podmínkách, tak má být nad věcí. No je to sranda, jsou samy proti sobě a vlastně i trochu proti těm dětem, určitě si to s váma bezvadně užily. A z mé zkušenosti musim říct, že když jsou děti bez rodičů, tak teda poslouchaj mnohem víc;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2020 10:45

Karja přesně. Žádný hlídač si nikdy nestěžoval, že syn ho neposlouchá.

Já teda když dám někomu děti na hlídání, tak mě ani nenapadne, že s nimi není něco v pořádku. To by zavolali. Na procházku v kočárku je babičky braly už v šestinedělí.

Offline Zuzuli
3799 příspěvků moje polička 04. října 2020 10:49

Dik za uklidneni. Tak tu fazi snad nejak prezijem. Zadne hracky ani mluveni zatim nezabira, jakmile ji utahnem popruhy, tak se zacne branit, zvedat, snazi se z nich vykroutit a jeci. Myslim, ze ji vadi i to, ze ty jeji zatim kratke rucicky pres to velke polstrovani popruhu nikam nedosahnou, nemuze si ani strcit ruku do pusy (ok, to by frustrovalo i me). Na jednu stranu obdivuju jeji vydrz, rvat z plnych plic 40 minut bych teda nezvladla, ale obcas je to fakt napor na nervy, zvlast treba v zacpe. S laskou vzpominam na dobu, kdy spala temer okamzite, co se auto rozjelo. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. října 2020 10:49

Evaeva jj mame obyc tenkou z ikea ale ta co je v sade to je jak prkno...

A prave mi prisla sms ze plavani holek se az do 18 rusi. Me snad porazi:(

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2020 10:51

rasaNori vidíš, to je blbé. U nás je plavání naopak jediné, co zůstalo.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 04. října 2020 11:07

Zuzuli Naše si teda ruku do pusy v pohode strčí, ale řve i tak, podle mě ji štvou taky ty popruhy. Já už dokonce zvažovala, jestli nezkusit jinou sedacku, ale asi to je jedno...predevcirem řvala tak, ze jsme museli zastavit, vyndat, ponosit a pohoupat, pomohlo to, ale ne pokazdy to jde. Včera jsem na ni celou cestu mávala hrackama, tak se nechala a jenom natahovala

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. října 2020 11:13

Evaeva Obe babicky uz ted v necelem mesici dostali vnuka klidne na dve hodiny. Jasne, takhle male dite je spici skoro bezudrzbove, ale jak ja budu vdecna, kdyz pohlidaji az bude starsi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2020 11:20

Jos

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2020 11:21

Byli jste někdo v zooparku Zájezd? Jak dlouho tak návštěva trvá?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. října 2020 11:23

jee jak ja uz se tesim na hlidani vnuka.Jen mi furt v hlave bezi jak skloubit 200km a praci s tim hlidanim.Poprve v zivote me stve,ze jsem tak daleko.

A ted taky uvazuju nad tou cestovni postylkou na domu.