Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Blaire
76 příspěvků moje polička 30. července 2026 18:02

My jsme teď v Rakousku v Serfaus a to je pro děti naprostý ráj, zatím nejlepší, co jsme v rakouských Alpách zažili. Pokud hledáte inspiraci na příští sezónu, můžu doporučit. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. července 2026 18:14

Blaire ten Serfaus jsem měla v merku, ale už nevím, proč jsem ho vyloučila On je docela daleko, že? Mají tam k ubytování kartu? A dají se tam udělat nějaké kratší túry, kdy ale nejdeš po kočárkové cestě akorát od lanovky dolů?

Offline Blaire
76 příspěvků moje polička 30. července 2026 18:30
Reakce na Evaeva:

Blaire ten Serfaus jsem měla v merku, ale už nevím, proč jsem ho vyloučila On je docela daleko, že? Mají tam k ubytování kartu? A dají se tam udělat nějaké kratší túry, kdy ale nejdeš po kočárkové cestě akorát od lanovky dolů?

​Je to daleko, ale zase je tady jen pár našinců a člověk nemá pocit, že nikam neodjel. :D Karty záleží na ubytování, my máme za 7,50 EUR na den pro dospělýho a 5 pro dceru, děti do 3 jsou zdarma. Dá se s nima neomezeně používat lanovky. Kratších treků je tady právě spousta na různá témata, dneska jsem šli třeba zlatokopeckou hřebenovku (Goldennerman weg). Děti mají 6 a 2. Je tady hodně i těch kočárkových, ale zas jsou tam třeba kuličkodráhy, piráti nebo čarodějnice.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. července 2026 18:41

Blaire my už se od těch dětských tras docela odpoutáváme, tak jedna za pobyt docela stačí Ale fajn jsou různá ta menší hřišťata. Za dva roky už dětem bude 10, 8 a 4, příští rok asi vynecháme. Ale ty " nudné" cesty je nebaví, chce to kořeny a kameny

A ještě jedna otázka po letošní zkušenosti. Do kolika jezdí lanovky?