My jsme teď v Rakousku v Serfaus a to je pro děti naprostý ráj, zatím nejlepší, co jsme v rakouských Alpách zažili. Pokud hledáte inspiraci na příští sezónu, můžu doporučit.
Vše o těhotenství a dětech
Blaire ten Serfaus jsem měla v merku, ale už nevím, proč jsem ho vyloučila
On je docela daleko, že? Mají tam k ubytování kartu? A dají se tam udělat nějaké kratší túry, kdy ale nejdeš po kočárkové cestě akorát od lanovky dolů?
Blaire ten Serfaus jsem měla v merku, ale už nevím, proč jsem ho vyloučila
On je docela daleko, že? Mají tam k ubytování kartu? A dají se tam udělat nějaké kratší túry, kdy ale nejdeš po kočárkové cestě akorát od lanovky dolů?
Je to daleko, ale zase je tady jen pár našinců a člověk nemá pocit, že nikam neodjel. :D Karty záleží na ubytování, my máme za 7,50 EUR na den pro dospělýho a 5 pro dceru, děti do 3 jsou zdarma. Dá se s nima neomezeně používat lanovky. Kratších treků je tady právě spousta na různá témata, dneska jsem šli třeba zlatokopeckou hřebenovku (Goldennerman weg). Děti mají 6 a 2. Je tady hodně i těch kočárkových, ale zas jsou tam třeba kuličkodráhy, piráti nebo čarodějnice.
Blaire my už se od těch dětských tras docela odpoutáváme, tak jedna za pobyt docela stačí
Ale fajn jsou různá ta menší hřišťata. Za dva roky už dětem bude 10, 8 a 4, příští rok asi vynecháme. Ale ty " nudné" cesty je nebaví, chce to kořeny a kameny ![]()
A ještě jedna otázka po letošní zkušenosti. Do kolika jezdí lanovky?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.