continuity nás naši čerty nestrašili, ale po tmě v kempu se bojím čůrat dodnes a do sklepa chodím s velkým sebezapřením![]()
Ale svoje děti nestraším ničím, žádní policajti, čerti ani čarodějnice.
continuity nás naši čerty nestrašili, ale po tmě v kempu se bojím čůrat dodnes a do sklepa chodím s velkým sebezapřením![]()
Ale svoje děti nestraším ničím, žádní policajti, čerti ani čarodějnice.
Pinot Noir je to strasidelne, keďže kožkár aj zle deti berie a aplikovala to možno už na 2-ročné.
My dite taky nestrasime, ale teď jsem ji ukazovala rentgen s tou její korunou v krku a při vysvetlovani, na co kouka, jsem nasla i nějaký další rentgeny lidskyho těla, a to rikala, ze je moc strasidelny a ze se toho boji, ty děti si asi najdou i něco samy, prave myslím, ze vůbec není nutný jim tam ještě něco přidávat
monis já to chápu tak, že bere na kůži i ty děti
akorát dětská kůže nehřeje tak dobře, jak králičí ![]()
Potrefenáhusa jo, Ríša kouká na Siren Heady, Venomy a všelijaké obludy, ale zubařku požádal, ať dá rentgen jeho zubů pryč, že ho to děsí. ![]()
Je fakt, že ty založené stálé zuby pod těmi mléčných vypadají dost jako něco z hororu.
Potrefenáhusa to určitě. Starší ani ne, ale mladší se bojí sám v koupelně, v kuchyňském koutu, hlasů sousedů na chodbě, velkých pavouků a některého dalšího hmyzu
Ani jedna z těch věcí neděsí nikoho jiného v rodině.
Evaeva a co vetrak, porad spatny?
Potrefenáhusa U nás jely houby mezi druhým a třetím rokem tak mocně, že jsme dva roky po sobě měli kalendář s houbama. Nemusím snad říkat, že by teď houbu do pusy vůbec nestrčil.
Pohádky u nás moc nejely, krom O Červené řepě, ale přiznávám, že tu jsem fakt vyprávěla dokonale, přizpůsobila jsem ji na naši rodinu a sousedy. A mladší byl už tak od dvou nucen poslouchat před spaním, co jsem četla staršímu, takže HP, Stínadla, Lovci mamutů, .... Sice občas usnul během čtení, ale dával to v pohodě.
Kokoska jo, pořád tak nějak stejný, díky za optání.
Hecla jsem se, ze dneska s detmi pripravime halloweenske pohosteni. Na netu jsem nasla inspiraci, dopoledne nakoupila suroviny, doma jsem si to pripravila - testo apod. Takze jsem odpoledne vyzvedla deti a rekla jim, co budeme delat. Dcera uz po ceste zacala fnukat, ze si chce delat recepty podle sebe. Ok. Pak zase fnukala, ze se jeji vytvor pri peceni rozpadl... Tak me zase na dlouho presla chut na jakekoli dalsi akce.
Potrefenáhusa Když je Housátko takovým nadšencem do aut, u nás byla hrozně populární tahle knížka
@https://m.kosmas.cz/knihy/189514/jak-egu-dojel-az-na-konec-sveta/
Možná půjde ještě sehnat. Jo a je nutné číst fiata s polským přízvukem ![]()
continuityKamaradka se mě ptala na čerty, že to občas použije a já ji říkám, že moje děti vědí, že čerti jsou převlečený lidí, a že peklo třeba existuje, ale chodí tam zlí lidi a ne zlobivý děti. Zato jsem ji říkala, že prostě když to doma nebude fungovat, nebo něco, teď nevím, co.....že je zákon, že rodiče se musí o své děti dobře starat a kdyby si někdo všimnul, že ne, tak nás přijdou skontrolovat domu paní co to mají na starosti, jestli se o holčičky dobře staram, a když jim bude připadat že ne, že jim najdou jiný bydlení s jinou mamkou.
Jako nevím no:D. Tak ona je to pravda, ne? Nevím no, snad se nebudou pak bát si dojít pro občanku, ale myslím, že to mají na háku. Zatím jejich největší starost byla aby jim ta nová máma uvařila rajskou, ale prej to umí každá.
No pravda to sice je, ale není to příliš reálné a už vůbec to nesouvisí s tím jak moc děti poslouchají.
Osobně bych si autoritu budovala jinak bez strašení úřady, navíc sama vidíš, že to moc nefunguje.
Teda těm našim to říkáme, že v decaku je hůř, když nám vykládají, že jsme nejstrašnější rodiče v mléčné dráze a přilehlých galaxich. Ale to je takové strengrovani. Všichni vědí, že to nikdo nemyslí vážně, což u těch malinkých děti nevím.
continuity naše máma nám říkala občas v nějaké extra vyhrocené situaci, že teda můžeme klidně do děcáku. Bylo nám samozřejmě jasné, že to nemyslí vážně, ale jako nevím no. U svých dětí bych se tomu chtěla vyvarovat.
continuity Jj, tak ono to není žádné strašení na poslouchani, nebo neco co by je mělo plašit. Je to prostě nějakej důsledek, že se mě ptají proč něco musí, nemusí, proč nemůžou doma třeba půl hodiny řvát jako blázen, v září to bylo, že nechtějí do školky, že chtějí být jen doma, tak jsem jim řekla, že školka je povinná, že je na to zákon, že předškoláci se musí připravovat do školy. A do školy děti chodit musí. Ony mají na všechno odpověď, takže to to něco shůry, co je prostě dáno a psáno se mi osvědčilo.
Evaevajá jim to říkám jedině ve chvíli, kdy na mě řvou, že jsem příšerná matka. To jim teda řeknu, že tomu rozumím a můžou si jnajit lepší rodiče. Ale je to v nadsázce a trochu to ty naše pubertální debaty odlehčí.
Většinou se spor přesměruje na to, jaké rodiče mají spolužáci. ![]()
Ale my máme obecně doma o dost ostřejší humor než je tady zvykem. Vážně nebo v afektu bych to diteti nikdy neřekla.
continuity jo, já to pochopila a tenhle druh humoru mi vyhovuje. My byly určitě mladší než tvoje holky a bude to jedna z věcí, na kterou máma, hádám, nebude pyšná. Vážně jsme to nebraly, ale úplně ok to nebylo.
Tiež L. ničím nestrasim, on ma svoje vlastné úzkosti ![]()
A teraz večer sme boli v daždi prejsť sa na cintorín, to úplne živo počujem, akoby moja babka mu na to povedala, či sa nebojí, že ho strašak do hrobu vezme alebo niečo podobné ![]()
Evaeva Já když jsem byla malá, tak mi ségra rikala, že jsem adoptovaná:D
Karja tak s tou školou je to v pořádku, to je pravda.
Ale doma řvát můžou, tam těžko argumentovat sociálkou. ![]()
Já jim třeba řeknu, že mě bolí hlava a nedělá mi to dobře, takže musím odejít z pokoje (nebo oni).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.