A teda len doplňujúce info, dieťa žije aj po vycucaní zubnej pasty, dokonca mu nebolo ani zle (a podľa mňa by si kľudne dal znovu).
Vše o těhotenství a dětech
Garfie Klidně týden odpočiň ![]()
To je velkorysost ![]()
DrowRanger dcera měla loni palčáky na zip z decathlonu a druhé, lepší, Color Kids Kompin. Overal už neměla, tak to nevím.
DrowRanger Ja koupila se zipem ty pidilidi rukavice, jsou dobre. Nevim, zda jsou I na slovensku;-)' Celkove ta znacka mi prijde super;-)
DrowRanger máme rukavice Reima, nejsou na zip, ale sahají až pod loket, jde to dát přes bundu, za mě nejlepší varianta.
DrowRanger Tak to jsem ráda, s tou pastou ![]()
DrowRanger syn má z Decathlonu, nepromoknou
letfenixa já to nemyslela jako odborné vysvětlení, synovi se líbilo, že se ten sněhulák dostane do moře.
Pro dnešek přebírám plaketu nejhorší matky. Sambo se vrátil ze školky s tím, že dostal od učitelek lehce "vyčteno" (těžko říct, jak to bylo), že se syn bojí sněhu
Že dneska se všechny děti válely ve sněhu, koulovaly a stavěly sněhuláky, jen ten náš postával opodál a hystericky na sníh nechtěl ani sáhnout. A že bychom ho tedy měli se sněhem nějak seznámit. No jako čemu se divěj, je to dítě ze Žižkova, na narvaný hory jsme nejeli, za našima jsem byli naposledy na Vánoce a to nebyla ani vločka ... takže pořádnej sníh viděl v reálu až dneska (loni nepočítám, nemůže si pamatovat), ačkoli teoretickou přípravu jsem nezanedbala, četeme si o něm, kreslíme a koukáme z okna už nějakej pátek, dokonce je to teď neoblíbenější slovo ... ale realita nějak neklapla ![]()
Ďakujem za rady, nakoniec som objednala z decathlonu zn. Wedze - sú až po lakeť a so zipsom, tak by to malo byť ok. S kombinézami tápam, nechce sa mi za ňu dať 30+ eur ak ju syn bude mať len na mesiac a pol.
MP Meri u nás má syn obdobie, že vykrikuje, že sa bojí všetkého možného. Vrátane mňa alebo tata, ako sa mu hodí. A v snehu by sa na 100% neváľal, akonáhle spadne tak stuhne a keď ho postavím, vystrie ruky pred seba, kričí "špinavý" a nepohne sa, kým z neho neoprášim poslednú vločku. starých rodičov má na horách, kde je sneh od novembra :D Takže by som sa na to s veľkou pompou vyprdla :)
MP Meri moj syn sa snehu sice neboji ale nechce sa vobec smykat z kopca. U nasich mal plastovy tanier a raz sa spustil aj to len po zasnezenom chodniku. Na sanky si nechcel ani sadnut a pomaly som ho nutila aby sme sa smykli spolu. No spustili sme sa asi 4-5x a potom sa mi na tento typ zabavy vysral ![]()
![]()
![]()
Evaeva tá odbornosť bola nadsadzka
MP Meri veď má 2 roky, čo riešia ![]()
MP Meri tak syn se ve sněhu válí pořád, on se bude válet v čemkoliv
ale nechce bobovat. On má svoje boby, já jezdím s malým na sanich. Jak napadl sníh, boboval sám skoro hodinu, pořád nahoru dolů. Od té doby nechce, ani z malého kopce ani nikde. Jednou jel se mnou na saních, pak už nechtěl ani to. Radši běhal podél kopce nahoru dolů, jak jezdily děti. Holt všude je něco![]()
Jinak titul nejhorší matka dne vyhrávám já
To co se u nás dělo před synovým online cvičení a trochu i po něm nebylo ani respektující ani nevýchovné ani to nemělo moc společného s normální výchovou. Nejhorší je, že ani moc nevím, co jsem měla udělat jinak.
Jsem si pod vlivem zdejší debaty říkala, jak budu ta teda ta respektující matka a jak jednou odejdeme z domu v klidu a s úsměvem na rtech, no, takže to opět neklaplo, vydržela jsem teda výrazně déle než normálně, ale když jsem já i mladší byli dávno navlečení v zimních věcech komplet a postávali před domem, aby se tu hysterka válela nahá před otevřenými vchodovými dveřmi a ječela, že nemá slipy (které měl 5 cm před nosem), poté, co jsem ho xkrát upozornila, že už opravdu jdeme, a on si stejně musel běhat po schodech příp. jezdit s autíčkem, tak jsem vypěnila. V okamžiku, kdy za námi zapadla vrata, se zázračně změnil ve zcela normální dítě, já to prostě nechápu. Nikdy, opravdu nikdy neodejdeme z domu bez scény, i když ho na odchod připravuju dvě hodiny předem, je to fuk ![]()
Malenge scéna při odchodu je u nás normální. Lepší je, když mu to připravím, řeknu, že jdeme ven a pak už říkám jen Já už si beru kalhoty. Už oblékám bráchu.... Ale jak říkám, je to lepší né ideální.
Edit: jsem někde četla, že tyhle malé děti nesnáší ty změny, přechody mezi činnostmi. To by u nás odpovídalo. Klidně se mě bude dvě hodiny ptát, kdy už půjdeme ven, ale potom řekne, že nechce a nakonec přijde scéna. Venku je jak vyměněný.
Pinot Noir já už se scénou dopředu počítám, tak to snáším celkem v klidu. Musím říct, že poslední dobou je to lepší, někdy i dva odchody že tří jsou bez scény. Já teda nic nezměnila, takže asi dospívá syn.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí