Sweet Potato
. Souhlasím.
Vše o těhotenství a dětech
Sweet Potato tak castecne. Zbytek noci probihal v podobnem duchu, rano se priznal ze sel spat v 5,ale smolik, ma tu detatka! :D
Ja som toho smajla pochopila na muža, ktorý z opisov často na mňa pôsobí, že si stále nevšimol, že má malé deti.
rasaNori ja ťa obdivujem, že s oboma chodíš na chaty a pod. Mne to príde ako strašne veľa práce navyše (ako bonus teda to zlé spanie) v cudzom prostredí. Na chate som naposledy bola ako tehotná a s našou partiou by som si ani netrúfla ísť, lebo keď sa opijú, sú to zvery a nehrozí, že bytam niekto vôbec spal :D
DrowRanger No vidis to, a nas uz radsi ani nikdo nezve:-D
Ten můj po mě chtěl, at s ním a půlročním minimem jedu na Silvestra na chatu. A vůbec nedokázal pochopit, že nechci jet, abych si to s nima užila. Já na ty chaty taky jezdívala, takže jsem věděla, jak to tam vypadá. Bylo z toho docela mrzeni.
rasaNori ja ťa obdivujem, že s oboma chodíš na chaty a pod. Mne to príde ako strašne veľa práce navyše (ako bonus teda to zlé spanie) v cudzom prostredí. Na chate som naposledy bola ako tehotná a s našou partiou by som si ani netrúfla ísť, lebo keď sa opijú, sú to zvery a nehrozí, že bytam niekto vôbec spal :D
DrowRanger Tak ono to má určité benefity, když se tam krom dospělých sejde taky parta dětí. Byli jsme teď v zimě s kamarády a bylo to fajn, že se děti navzájem zabavily. A je to pro ně zase jinej podnět no.
DrowRanger já jsem s malýma dětma na chaty jezdila, na Silvestra jsme nejeli jenom jednou, když bylo starší 7 měsíců, ale ona spala tou dobou fakt příšerně.
A když jsem měla mladší kolem 9 tak muž jel sám na Velikonoce. Jako je to změna rezimu, chce to navíc partu, kde už nějaké děti jsou, my si dost navzájem vypomáháme. teď name kamarádku, která má tři děti a do školy teď prvním rokem chodí to nejstarší, často je tam jednu dvě noci sama, protože její sambo dělá na směny a vždy se to zvládne. někdo ji pomůže, ony se už postaraji i starší děti. Ma to i benefity a mě to vždy strašně nabilo.
Jinak děti se většinou vyspaly, rodiče ne ![]()
doteď jezdíme s partou několikrát ročně, pokud mi neco v tomhle období chybí, tak je to tohle. Už jsme přišli o Velikonoce, tak doufám, že vyjde alespoň jasní voda/ stanovacka.
Keď mal malý presne 3 mesiace, ženil sa môj brat. Nešli sme. Svadba v susednom štáte, v lese, účastníci tam išli buď pešo túrou alebo nevladni/príliš mali nejakým transporterom, potom presun naspäť, a o 17 hostina. Malý vtedy začínal večerný rituál ešte pred 17, obrad v lese bol v čase denného spánku, atď, dieťa by z toho malo nič a ja brutál nervy.
Přidávám se s přiznáním, že to jsou přesně ty důvody, proč se mi s prckama nikam nechce, i když strašně ráda cestuju.
DrowRanger My jsme na první chatu jeli na Silvestra, když byly starší čtyři měsíce a pak už pravidelně. Jenže většila z té party už měla děti a žádné "zvery" mezi námi nikdy nebyli. Přátelé jsou pro mne k životu dost nezbytní a kdybych o tohle přišla, bylo by pro mne mateřství (ze začátku hodně hodně náročné) přímou jízdenkou do Bohnic. Doma dítě stejně nespalo a sociální izolace by mne byla dorazila.
Myslím, že je dost rozdíl, když člověk jede s miminem tak do půl roku nebo už s batoletem nebo pak s většími dětmi. Nejhorší mi příjde období, kdy se dítě všude plazí a pak tak na půl chodí. Vymete kde co, už zas tak moc nespí, ale s dalšími dětmi nejde moc nechat.
Ono taky záleží na dítěti. Jet někam se synem jsem si troufla v jeho 8 měsících na jednu noc, s dcerou jsme jezdili v pohodě, té stačilo, že se kolem něco dělo a byla spokojená.
brrr my jsme byli na první dovolené v synových 5 měsících. Přijela tam za námi partnerova sestra se dvěma dětmi, tehdy jim byl 1 rok a necelé 3 roky. Děti ještě stály v předsíni a ona už v obýváku stěhovala všechny ozdobné předměty do výšek
ten mladší ještě nechodil, zato po čtyřech na schody do patra vylezl asi milionkrát za den.
Ale stihli jsme tehdy i několik klidných večerů a pár carcassonne, byla to moc hezká dovolená
Já myslím, že určitě záleží na dítěti a pak i na rodičích, jestli jim stojí za to všechno to balení a případný diskomfort toho, že nejsou doma. My jezdíme od 2 měsíců kontinuálně a nebýt viru, jezdili bychom dál. Jako mělo to svoje úskalí - namátkou vzpomínám na Francii v 11 měsících, kdy, aby se dcera cestou protáhla, nechali jsme ji lézt v odpočinkové zóně na pumpě, a tak. V přírodě jsem ji nechala pohybovat se volně vždycky, v lese, v písku, jak chtěla. Mám ale pocit, že v jednom období jsem si vymínila, že nebudeme jezdit každý víkend pryč (= spaní v autě, táboření), ale jen obvíkend. Nejspíš jsem měla pocit, že pořád jenom balím a vybaluju ![]()
Sweet Potato to mam tak isto. Preto ma teraz ta izolácia nici, vsetky spoločne akcie zrusene.
My sme s prvym boli prvy krat na dovolenke v jeho troch mesiacoch, s druhym hned hn sestonedeli, vratane vikendu s asi 15 detmi. Ale tiez maju uz vsetci deti, ale aj keby nemali, zo zverstiev sme uz vyrastli (resp.sme stari
)
brrr presne, najhorsie je to obdobie ked na ne musi clovek stale dohliadat, to som si nikdy neuzila. Kamosky maju o trochu starsie deti, tie sa sami hrali na zahrade a ja stale za zadkom tomu lozicovi, nestihla som si cez den s nimi ani pokecať.
žluťásek najlepsie su vecery ked deti zaspia. Zrovna sme mali byt na bicyklovacke spojenej s návštevou sklepov v Mikulove, fnuk. Snad aspon jesenna burcakova bicyklovacka vyjde.
Mohučanka uz som aj zabudla v dobe korony preco chcem susicku. Pre toto! To vybalovanie v nedelu s horou spinaveho pradla
. Ale vzdy to stoji za to.
Najprv om to chcela dať do vtipov, ale zdá sa mi, že sem sa to hodí viac:)

slniecko Ta je přesná![]()
Mrakoplas sušička
![]()
Tu naštěstí máme. Nejhorší vždycky bylo přijet v neděli v 8 nebo 9 večer, manžel uložil dítě a přede mnou byly ty hory prádla, polní kuchyň...Ale stálo to za to, to zas jo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články