Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 13:07

Mne teda celkom stačí, aj keď sa muž venuje Alici doma, keď smeruje ten nekonečný prúd slov a otázok na niekoho iného, je to úľava. Keď sa s ňou hra, ja mam pokoj, môžem robiť v kľude iné veci. Len v poslednej dobe ma muž tej prace čím ďalej tým viac a ani doma sa jej nestíha venovať.

Za posledných pár týždňov sa situácia teda u nás výrazne zmenila, Alica si začala vyžadovať väčšinu času vydatnu pozornosť a to hlavne odo mňa. Už ani u babky nechce byt bezo mňa, a ani muž ju nemôže večer uspavat, musím len ja. No ale nečudujem sa jej, keďže väčšinu času som nerobila nič iné, len uspavala Klaru 

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 13:17

betsey Já si teda oproti jiným zase tolik nemůžu stěžovat oproti jiným či tobě. Ale jak píšeš, jediná žena s dětmi o víkendu, tak jsem si vzpomnela. Tak já s holkama hodně vyrážela na různé výlety a tak, ale na takové ty klasické rodinné a fakt vždycky jsem tam byla vzdy jediná sama dospělá s dvěma dětma. Buď tam byli manželé, nebo kamarádky nebo babička. Přišla jsem si jako singl matka, co se zrovna přistěhovala....A jeden čas s námi občas jel kamarád,ale pak si někoho našel (radši:-D).

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 13:27

Karja ja som tiež na výletoch väčšinou sama, alebo keď tak s mojou sestrou. Ta je na výlety s deťmi oveľa lepší spoločník ako môj muž

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 13:30

Mrakoplas můj muž taky chodí na hřiště, já jsem chodila jen málo, a teď už skoro vůbec. Mě to vůbec nebaví...dcera si na hřišti jen zřídka hrála sama, když tam byly jiné děti, tak se na mě nalepila a jen koukala, zábava žádná. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 13:38
Reakce na betsey:

mnum tak to je moje vianočné prianie, aby zobral von obe deti naraz aspoň na hodinu

​Já jsem si už před dvěma lety chtěla přát od babičky k narozeninám, aby nám na jeden večer pohlídala dceru a mohli jsme jít s mužem sami na večeři. Měla jsem si to přát k vánocům, narozeniny mi vyšly akorát na začátek covidu

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 13:38

Mohučanka No a co jako teda děláte po odpoledních? My máme pěkne hřiště daleko, ale právě tam jsem měla od nich vždycky pokoj na chvíli:-D. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 13:53

Karja no teď jsem v práci a dcera do pěti ve školce, domů dorazíme před šestou. Když je léto, zůstaneme na zahradě, teď v zimě si zvykla před a po večeři stavět s tatínkem duplo a koukat na Tlapkovou patrolu.

Vzpomínám, když jí byly dva...chodívaly jsme plavat, na procházky do lesa a k rybníku omrknout kačenky a labutě, do kavárny na tiramisu, měla jsem permici do ZOO, to bylo na celý den. Brala jsem ji s sebou do práce, často tak, že jsme se někde najedly, pak jsem ji uspala na balkoně u kanceláře a pracovala jsem. Manžel pracoval jen 4 dny v týdnu, takže jsme docela často už ve čtvrtek večer odjížděli na víkend. Jako na hřiště jsme taky určitě zašly, to zas ne že ne, ale byla to spíš taková nouzovka. 

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 13:55

Garfie později to nevadí, nedá se tam jít dřív. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. prosince 2021 14:00

betsey já jsem části nechala syna na hřišti a jezdila s kočárkem okolo. I když píšeš, že Alice tě teď vyžaduje u sebe:( Ale to se usadí, u nás to trvalo asi tři měsíce, než si starší úplně zvykl, než pochopil, že náš vztah k němu se nezměnil.

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 14:09

Mohučanka Je, mně vubec nedošlo, že chodí do školky! Tak to jo! 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 14:11

MP Meri Byla jsem dnes v Rossmanu a měli tam docela pěknou kuličkodráhu z magnetických částí, jestli ještě vybíráš?  A taky napodobeninu magformers s podvozkem za dobeou cenu, krásné puzzle a další věci...

Offline letfenixa
10875 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 14:20

Muž nemá problém tráviť čas so synom, to skôr syn si vyžaduje moju prítomnosť s nimi, ale už je to lepšie.  Lenže kým bol zdravý,  robieval celý týždeň preč.  A keď je teraz chory,  tak sa nesmie pretazovat.  V sobotu boli hodinu vonku, prechladol od nôh a večer už mal horúčku nad 39

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. prosince 2021 14:33

letfenixa u vás je to opravdu o něčem jiném, často na tebe myslím

Offline letfenixa
10875 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 14:43

Evaeva ďakujem,  ale niekedy by som tak potrebovala nič neriesit, fakt ešteže som učiteľka,  v kuse prázdniny a o pol  12 doma.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 14:45

betsey tak pokud si s ni hraje doma, super. Ale ze nema nervy nezajem, ty je mas? Musis.

Tak at si vic bere Koralku, Alice aspon nebude tolik zarlit a mozna ani vzteklit.

Hlavne deti mu vyrostou a on o to prijde.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 15:12

Karja chodí, už dva roky, příští rok je předškolák

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 17:52

betsey tak to Alica je o mesiac starsia od mojho a Koralka o dva :) 

Inak celkom ma zaujima, ked ste doniesli druhe dieta domov, dostal starsi akoze od neho nieco? My ideme dat Arturovi autodrahu od Olivie, takto uz od nej dostal obrovske smetiarske auto a lego este kym bola v bruchu. A dumam, ci mu nemam qj ja nejaky uplatok kupit, aspon nejaku sladkost alebo co

A Olivia si tu pred chvilou od unavy strihla peknych 20 minut revu, uz som zabudla ake to je frustrujuce, ked clovek nevie ako ich utisit .

Offline Tabea
8103 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 17:55

DrowRanger syn dostal od mimina jako dárek kuchyň. A pak ještě natahovací hrací opici, co měla dostat ona od něj. Manžel se splet....

Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 16. prosince 2021 17:58

DrowRanger Tak syn se narodil chviličku před dceřinými narozeninami, tak jsem na něj přivázala mašličku a dcera dostala jako dáreček přímo bráchu. Zatím z něj má ještě pořád radost ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. prosince 2021 18:12

DrowRanger my synovi nic od miminka nedali. Že to někdo dělá, jsem se dozvěděla až tady. On by to teda ve svém věku nepochopil. Spíš jsem chtěla, aby ho nepřehlíželi návštěvy.