Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 08:34

Potrefenáhusa určitě se brzy rozkouká, jestli učitelky nebyly moc strašidelnéJinak k nám do školky čert nechodí, jen Mikuláš a anděl, řekla bych, že to už je docela standard.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 08:34

Potrefenáhusa určitě se brzy rozkouká, jestli učitelky nebyly moc strašidelnéJinak k nám do školky čert nechodí, jen Mikuláš a anděl, řekla bych, že to už je docela standard.

Offline Potrefenáhusa
38623 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 08:37

Evaeva asi taky ne, ale ona se loni bála i Mikuláše s andělem a pamatuje si to. Měli jsme akci tady na radnici, kde fakt u vstupu andělé kontrolovali, aby čerti zůstali venku, ale i tak to zanechalo dojem 

ucitelka byla naštěstí v civilu, odvelela děti jinam a provedla ji za ruku po jiný části tridy 

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 08:44

U nás v širší rodině sociálka zareagovala tak rychle, až jsem se lekla. Do šesti týdnu od podání podnětu proběhne soud o svěření dítěte do péče. Je to strašně smutný, babička se soudí se svým synem o jeho dítě

(Matka dítěte je narkomanka a oficiálně se ho vzdala.)

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 09:35

Garfie Karja DruI Mohučanka Díky za zkušenosti. Já jsem vlastně ráda, že to píšete, protože ty moje odposlouchané i vlastní jsou jiné, takže i když někdy prudí někdy úředníci zbytečně, tak mi to přijde 100x lepší, než kdyby nereagovali vůbec. Že záleží na lidech, je určitě pravda; tomu, že si máme dítě předat pomalu jak basu piv na parkovišti, se divili i pěstouni, kteří s předáváním už několik zkušeností měli.

Offline Kokoska
34567 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 10:14

Mohučanka a syn neni schopny se postarat nebo proc se nedohodnou? To je strasne smutny.

Offline Potrefenáhusa
38623 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 10:17

Zina ja sledovala na insta příběh mamy kriminalnice, kterou nahlásil lékař po padu nekolikamesicniho syna na hlavu a tam jednali. Asi až děsivé, ale ono je to fakt asi těžké někdy rozlišit nehody od týrání

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 10:26

Kokoska je to naprosto šílený. Syn se moc neumí starat o děti, což vidí i ve školce, je chladný, neví si s malým dítětem rady, takže mu je schopen jenom rozkazovat. Dítě je vystresované a nechce k němu. Podle mého názoru je to proto, že se to neměl kde naučit, a kdyby s ním jeho matka byla schopna a ochotná normálně komunikovat, tak by se to naučil a bylo by to v pořádku. Ale oni na sebe řvou "ty krávo" (syn na matku), "ty hajzle" (matka na syna) a nazývají se dalšími jmény, která nejsem schopna vyslovit ani napsat

Já jsem k nim jako dítě jezdila na prázdniny a vždycky mi bylo divné, že ta teta se o ty svoje děti vlastně vůbec nestará, takže on zjevně neměl žádný vzor doma...Teď se ovšem chce starat o vnoučata, ale s těmi zašmodrchanými vztahy s vlastními dětmi je to celé těžké.

Offline notna
9313 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 10:29

Zina Moje zkušenosti jsou už starší, cca 10-15 let, byli jsme taky žadatelé o adpoci a tehdy, co vím od dalších uchazečů, u předání dětí byli vždycky sociální pracovníci. A musím říct, že naše zkušenosti se sociálkou jsou jen dobré. Když jsme se pustili do toho procesu, kdekdo nás zásoboval příšernejma historkama z druhé ruky. My jsme teda měli jen dobrou zkušenost.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 10:36

Potrefenáhusa Malá čarodějnice je kouzelná . A snad se osmělí i mezi ministrašidly.

Offline notna
9313 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 10:40
Reakce na Potrefenáhusa:

Zina ja sledovala na insta příběh mamy kriminalnice, kterou nahlásil lékař po padu nekolikamesicniho syna na hlavu a tam jednali. Asi až děsivé, ale ono je to fakt asi těžké někdy rozlišit nehody od týrání

​Jednou tady proběhl nějaký odkaz na IG, kde mám řešila odebrání dítěte kvůli týraní, ale bránila se, že nic neudělala, ale bylo to takové zvláštní, některé věci tam neseděly. Nebylo to ono? Já na to tehdy klikla, přečetla, ale nesledovala dál, jak to dopadlo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 10:45

Mohučanka to je hrozně smutné! Tak jako tak prohraje to dítě.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 10:50

notna Čest vyjimkám, ale my máme ohledně adopce zkušenost špatnou, taky starší už a u pečování o seniora teda taky. U nás to byla samá paní Zubatá. 

Offline notna
9313 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 10:59

Kan To mě mrzí. V takových psychických náročných věcech člověk nepotřebuje ještě bojovat s úředníkem.

Offline Potrefenáhusa
38623 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 11:40

notna to nevím, neposoudim, jestli to nesedelo. Spadlo ji mimino dozadu na hlavu, když se začínalo stavět a lékaři přišel úraz k popsané situaci neadekvátní. 

Offline Kokoska
34567 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 11:43

Mohučanka chudák to dítě teda.

Offline notna
9313 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 11:51

Potrefenáhusa Možná si to špatně pamatuji, nevím, jestli máme na mysli ten stejný příběh. A jak to dopadlo? Ta sociálka jednala přehnaně?

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 11:54

Evaeva Kokoska přesně tak, odnese to akorát to dítě

Offline Potrefenáhusa
38623 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 12:09

notna vinu ji neprokazali, stalo to hodně nervu a velkyho stresu, probíhal myslím i soud. Z jejího úhlu pohledu to přehnaný bylo (pád ditete s úrazem hlavy), jinak tu adekvátnost neposoudim 

Offline notna
9313 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 12:42

Potrefenáhusa Díky za odpověď. Nejdřív mi nedošlo, že jsi ji neoznačila za kriminálnici, ale píšeš její účet. Posléze mi to doklaplo, tak jsem na to mrkla. Jo, je to ten příběh, který jsem četla. A u toho jsem si teď vzpomněla, že mi neseděl ten styl psaní, proto jsem to nečetla dál. Fajn, že to má dobrý konec.