Pinot Noir Jak dlouho? ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mha co?
Tohle třeba myslím, mně to připadá takové až odsobněné. Tady je to sice promofotka, ale už jsem takové pokoje viděla i reálně. 
Pinot Noir ta otázka je k barvě nábytku. Vzpomínám na nove bílé knihovny a prstové barvy, které děti dostaly. Byl to velmi nevhodný dárek. A nás dům byl opět jako vždy designově ... kreativní.
Jo a jednou jsem vymalovala a děti snad za 5 vteřin vytvořily ve vlhké omítce... Jsou to sgrafita?
dzizisketa mne se teda moc nelibej takovy ty zarive vymalovany steny...ne ze bych chtela nutit diteti sedej pokojicek, ale boli me hlava z preplacanosti. Takze myslim, ze barevna zmet lega na zemi bohate staci:D kazdopadne soucasnej trend je rozhodne spis bezova v kombinaci s hnojove zlutou a jinejma jemnejma barvama, k tomu se priznavam v plnem rozsahu.
dzizisketa jezis ale ten je zrovna krasnej!
711990 Tak hnojovou jsem měla vybrat!
A já blbec furt bílou. To mám za to, každá tlapka kolem vypínače je vidět.
Mhahele jako jo, ale treba koberec jsem koupila svetlej, s barevnejma flekama....a ty posrane hnedy mi prvni mesic pusobily infarkt
uz sem si docela zvykla, ale radsi na ne stejne neslapu![]()
711990
Tomu rozumím. Ještě holou nohou.... ![]()
dzizisketa na té fotce nevidím jedinou hračku, plyšáka, dětskou kresbu nebo kus oblečení. Nemyslím si, že takhle může vypadat jakýkoliv reálný dětský pokoj dítěte staršího dvou let.
Fakt? Mně to omezené barevné spektrum skoro irituje, ladění do šedé ve mně evokuje pošmournost. Béžová a žlutá jsou pro mě daleko lepší
A hlavně za tím vidím úplně šílené úsilí, aby tam ani kousek nevybočil z řady... Mně bylo jasné, že hračky vnesou do pokoje barev až moc, navíc máme ten městečkový koberec, tak stěny máme normálně bílé, nábytek světlé dřevo a bílý, doplňky ale barevné - závěsy, obrázky... Já mám ráda barvy, no. A působí to asi divně, ale už jen z koukání na takové pokoje mne fakt začíná bolet hlava. A navíc se mi nelíbí domečkové postele, a dneska už je má půlka dětí.
dzizisketa na té fotce nevidím jedinou hračku, plyšáka, dětskou kresbu nebo kus oblečení. Nemyslím si, že takhle může vypadat jakýkoliv reálný dětský pokoj dítěte staršího dvou let.
Každý narušitel je pečlivě uklizen v koši na hračky ![]()
Mha jo tak! My máme bílý nábytek v celém domě, toho bych se nebála. Prstové barvy, barvy ve vaně, stěny určené na malování, nic takového doma netrpím, podle mě to právě jen navádí k podobným akcím ;)
Pinot Noir Omlouvám se, jestli jsem se tě dotkla, ale já mám ty děti takové výtvarně expanzivní. ![]()
Doteď.
dzizisketa proc ma ta postel tolik nohou?
My mame v dětském pokoji nábytek kombinace bříza a hráškově zelená, stěny svetlounce fialove. Půlka zdejších by dostala migrénu a zbytek psotník. Já tam vejdu a pokaždé mě to potěší ( pokud je teda z toho nábytku něco vidět). A ty skříně tam jsou uz 10 let.
dzizisketa ale většinu času si to dítě hraje, ne? Takhle uklizeno máme možná tak večer, pokud bych si přimyslela průhledné krabice Lega pod postelí, několik knih na stolku a pár plyšáků v posteli. A víš, že existuje i teplá šedá;)
Já proti barvám v interiéru nic nemám, moc nemusím vzory (vyjma povlečení). Ale nejlíp se cítím ve světlých barvách, jako bílá šedá béžová, světlé dřevo. Dětský pokoj ten základ má bílý šedý a tmavomodrý a pošmourný to není vůbec, je to holt malý pokoj.
Pinot Noir my prstové barvy máme a neutrpěla ani jedna stěna nebo kus nábytku. Ale ty stěny na malování a podobné věci, s tím úplně souhlasím. Bojím se i bílé popisovatelné magnetické tabule.
continuity to bude taková natahovací postel, koupí se akorát jiná matrace.
ad pokoje, naše děti mají nábytek jasan a stěny zelené, závěsy tmavě hnědé, podlaha je nějaká imitace dřeva, no a pak hromada hraček v základních i nezákladních barvách
Mha to vůbec ne, jen se toho prostě nebojím, že by to pomalovali. Spíš omlátí rohy, vyvrátí dvířka... U nás je ta zkáza spíš silová, než kreativní ;)
dzizisketa vnímam to rovnako. Páči sa mi nábytok zo svetlého dreva, farby. Podobné šedo-biele ladenie vo mne evokuje neosobnosť hotelovej či nemocničnej izby. Nezariadila by som si takto izbu ani pre seba.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí