Karja Ani vlastně nevšimly
archiv doufám doděláš!
A blahopřání!!!!!! ![]()
Za 50 týdnů můžeš zas, psal někdo ![]()
Karja Ani vlastně nevšimly
archiv doufám doděláš!
A blahopřání!!!!!! ![]()
Za 50 týdnů můžeš zas, psal někdo ![]()
Karja No super, gratuluju! Doufám, že jste všichni tři ok.
Karja Gratuluju
a přeju hlavně zdraví, všechno ostatní se nějak utřepe.
Karja Neboj, za chvíli budeš hltat parfumanii během kojení, slibuju
A jinak pochopitelně gratuluju, přeju ať tě nepřejde humor, haha.
Pavlena Nestras, treba se chytne nejaky party a bude klid! Ne samozrejme si delam legraci a jediny co doufam je, ze bude poradne zdrava a furt!
Karja
ale neboj, to přijde samo, je to něco jako kolektivní povědomí...
Karja S tím mobilem to půjde samo :o)
A doporučuju taky trénovat čtečku, ta se narozdíl od knihy dá skutečně číst jednou rukou (a lituju, že jsem si ji nepořídila dřív, kolik já toho mohla při kojení přečíst místo bezcílného bloumání po internetu ;o)
Karja au, kojicí začátky, ty jsem už raději vytěsnila, ale za pár týdnů budete sehraná dvojka a sama si přiješ na to, jak držet dítě u kojení a u toho zvládnout další činnosti :)
Karja Velká gratulace!![]()
Mimochodem, jsem asi jedniná, komu děti 2 roky po sobě nepřišly CAJK ani "pohoda"?![]()
Luna Ja je nemam, ale musi to byt hrozny. Podle me tady funguje takovy to zapominani a.ty za dva roky napises, ale jooo, dalo se to!!:-D:-D
Karja Jako už mají 3 a 5 let a teprve TEĎ je to cajk a pohoda.
Nebo jsem divná asi...
A zapomněla jsem už dost myslím...
Karja Lehce slzím (wtf?!) a samozřejmě gratuluju! ![]()
Karja gratuluju!!!:)
Karja gratuluju, krásné hlášení ![]()
Blbý dotaz ještě: Kde máte nejlepší zkušenosti s prodejem dětských krámů? Potřebuju prodat manducu, mám k tomu i softshellovej obal.
Karja zrovna od tebe jsem čekala přímej přenos, živák!
Holt příště, gratuluju!![]()
Karja gratuluji a vsechno v klidu, ať jste zdraví a kojení jde samo.
Luna tak u nás bylo druhé za odměnu. První nás vycvicila, v podstatě jsem si poradně nevšimla, ze další dítě mám. Já jsem měla hodně starosti s kojením a já jsem tu pauzu měla jenom asi půl roku, tak to po druhé šlo samo. Taky se první strašně těšila a chodila segru bavit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.