DrowRanger :-DTak super, ten predporodni kurz se hodi, ja toho taky hodne vyuzila. To kojeni se mi proste hrozne zamotalo v hlave v porodnici, ale je to podle me o personalu. Ja dva dny cumela jak tele, fakt jsem nevedela o co jde, vzdycky nekdo prilitl s nejakym rychlopokynem (jeste lepsi nez rychlopokyn byly poznamky ve stylu ,,kojici polstar se takhle nepouziva,, a odchod dverma:-D). No a treti den prisla jina sestra, uplne jasne mi rekla co a jak a najednou to slo. Hlavne ty poznamky me furt hrozne plasily, to bylo furt ,,hmm, to bude dokrm,, nebo ,,aaa stoupa zloutenka, to bude odber,, a hotovo ticho, nic zadnej nebyl, ja tri.hodiny v napeti, zda pujdeme domu. Tohle me tam tak stvalo, ze jsem se v kojeni zlepsila z 0 na 100 jak lamborgini, abychom sli domu. Mozna kdybych tam chodila jak spraskanej pes do sesterny co pul hodiny, tak by se mi treba jinak venovali, ale jako nebyla na to moc nalada. Laktacni poradkyni mam dneska a u pediatra mi to taky uz normalne vysvetlili. Tak drzim pesti