Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 10:26
Reakce na 711990:

Mohučanka no ale maminka ma vzdycky pravdu, to nevis?

​Moje ji nastesti jeste nikdy nemela.

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 10:27

Mohučanka to mi taky matka rikava!a pry to nejvic leti mezi ctyricitkou a padesatkou, ale tam jsem se jeste nedopracovala. Mne silene utekly ty dva roky, co jsem chodila na full time a syn do skolky. Ty roky byly pryc snad na lusknuti prstu, byla to rychlost, jen jsem behala sem a tam. Ted mam zas az moc casu doma

Online Sweet Potato
40226 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 10:53

Mohučanka Mně vždycky říkaly matky od větších dětí: počkej, jak to bude utíkat, až budou ve škole. Nekecaly.

Offline 711990
18314 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 11:06

Luna pockej ale rvoje je ta, co rikala ze kdyz pujdes ven, spadne na tebe balkon?:D

Offline slniecko admin
19549 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 11:21

MP Meri taká som vraj bola ja ako dieťa, vtedy teda o takýchto diagnózach nebolo povedomie, ale mama vravela, že jej to bývavalo až ľúto...môj mladší brat potom rodičom ukázal, čo to znamená mať doma malé dieťa:)))

No a môžeš hádať, ktorú časť tých génov podedili moje tornáda...

Offline Garfie
28513 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 11:42

Já teda nechci fušovat Karja do řemesla a vyhlašovat soutěže, ale pochlubit se musím!  Výsledek dnešní rodinné soutěže, vyráběl syn (tajně )

Offline Aranel
6591 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 11:55

Garfie To je maminka?

Offline Garfie
28513 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 11:57

Aranel To je prosím čarodějnice!!!  (ne že by se to vzájemně vylučovalo....ale už jsem objednaná na stříhání )

Offline eM
1744 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 12:04

Garfie a spálíte ji dneska? Nebo bude ušetřena?

Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 12:11

Garfie nooo, řádně strašidelná

Offline Karja
44609 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 12:19

Garfie Ta je moc krasna, je sikovnej!

Offline Garfie
28513 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 12:29

eM No je právě vyrobena za účelem spálení, ale je mi to líto!!!  Zvlášť když je celá obalená lepící páskou, aby to drželo pohromadě

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 12:43

MP Meri tiež chodím so synom 2x denne von (alebo sa prestriedame s mužom), obdivujem mamy, čo vedia byť s deťmi samé doma a tak ich zabaviť, u syna sa to nedá a doma býva dosť protivný. Von obzerá stromy, rastliny, mravce a vtáky, aj mne to tam ujde lepšie než keď ho mám zabávať doma. Ale varím teda buď veľmi jednoduché a rýchle jedlá, alebo musím navariť hneď ráno, kým sme ešte doma. Aj upratujem vlastne po zobudení. akurát ako sa syn presunul na obedný spánok a von chodíme skôr, tak poslednú dobu to s tým varením nejak nefunguje, asi budem musieť variť deň vopred, aby sme každý deň nemali cestoviny alebo pečené zemiaky...

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 12:56
Reakce na MP Meri:

​Ty navraty Jako uplne nejhorsi je odejit po obede a dorazit domu kolem sedmy Dite hladovy, ja hladova, v kuchyni jeste bordel od obeda, v loznici vytahany obleceni ze skrine, vykoupat dite, sebe, udelat jidlo, snist jidlo, nakrmit dite, zahnat do postele, ja vyrizena, dite nejvic naspeedovany, uspat dite, vylezt z loznice, uklidit bordel po obede i po veceri, zalejt balkon, zamest podlahu, nalejt vino, sezrat druhou veceri, padnout za vlast. A to mam jen jeden kus. Nesnasim to!

​u nás je to presne opačne, ak sme celý deň doma, tak všade je bordel ako v tanku lebo syn vyťahuje z políc všetky veci, behá za mnoua vyžaduje asistenciu pri čítaní/stavaní/hraní sa s plastelínou, do práce nemám šancu spraviť nič, maximálne tak možno vybaviť telefonáty. Navyše ak sme celý deň doma, tak sa neunaví tak ako vonku a nemá trpezlivosť ak potrebujem postupne niečo urobiť/upratať. Keďideme von, zbalím náhradné plienky, jedlo a vodu, náhradné oblečenie a buďideme niekam autom alebo kočiarom. Domov sa vraciame cca 40 minútpred synovou večierkou, dostane večeru, jasa najem pri ňom, prečíta si knihu, potom ho okúpem, uložím a spracemhračky + kuchyňu. A teda ak cez deň nejdeme von, horšie spí a v noci sa budí.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 12:59

MP Meri tie činnosti čo popisuješ robí aj môj, akurát zrejme to čo tvoj spraví za celý deň má môj rozdelené na týždeň - jeden deň sa snažíobliekať, druhýobúvať, tretí jazdí s autíčkom ...ak by som mala ten typ dieťaťa ako ty a veľký balkón, asi by som tiež viac sedela doma

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 13:05
Reakce na letfenixa:

A som tím 'chodime von a doma je aj tak bordel'. Ale v skriniach sú kominky, milujem upratovanie skríň.

​aj ku nám by som poprosila, komínky má len syn v šuflíkoch. Preto dnes všetky veci z jeho šuflíkov vytiahol a hodil do koša s pocikanými plienkami

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 13:23

711990 No jasne!  Ty mas pamet. Bylo pro me tezky z toho surrealismu, ve kterym jsem vyrostla, prejit do normalniho sveta.

Offline 711990
18314 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 13:49

Luna no to chapu. Jsou vyjimky mezi maminkama:D ale popasovala ses s tim se cti!:)))

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 14:08

711990 No, ale trvalo to! Pri lecbe jsem zacala chodit k psycholozce, jako aby me pripravila na pripadnou smrt a stacilo rict jen asi 2 vety o matce a ona se malem vyvratila chudinka 

Offline 711990
18314 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 14:09

Luna jako je to vtipny a zaroven trochu potlapkavam teda