Lamicka chybicka se vloudila ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Lamicka Na prvouku k výuce střídání ročního období a noci a dne, to stačit bude
Jinak aubuku se naučís za 10min, když bys teda chtěla ![]()
Během 3 měsíců: tělocvik s teniskama (nenalezen), aktovka zapomenutá na hřišti i s mobilem (nalezena) kostým na vystoupení (naštěstí nalezen matkou kamaráda, ovšem před jejich bytem na rohožce) a nové Keeny (nenalezeny). V čem přišel domů nevěděl, musel je zaplatit z kasičky.
Dočítavam dozadu a pod toto sa viem podpísať aj sama za seba a môjho brata, akurát, že Keeny ešte neexistovali a že to po nás rodičia nechceli zaplatiť.
notna nenaučím. Měla jsem ruštinu rok na vysoké škole jako volitelňák a azbuku jsem vůbec nedávala.
![]()
Lamicka to mi přijde takový docela kuriózní po roce studia? ![]()
Lamicka
Děkuji, to mi docela zvedlo sebevědomí, protože ještě pořád dělám chyby v hiraganě a katakanu jsem vzdala.
Když mi minule říkala Korejka, že korejskou abecedu se naučíš za půl hodiny, tak jsem se jí vysmála.
Ale tak globus číst nemusíš, pokud teda umíš zeměpis ![]()
Potrefenáhusa Garfie
nejhorsi je, ze me rustina bavila, ale potrebovala bych ji psat latinkou ![]()
Ma nekdo zkusenost s Novakid? Jde o online vyuku anglictiny s vyucujicimi z ruznych zemi.
Teď trenérka vypsala tréninky na gymnastiku, a protože dítě postoupilo do závodního družstva, tak každý den od 2 do 6
naštěstí nemusí každý den, ale jak ji znám, bude chtít ![]()
rasaNori
ty Bláho
Teď nevím, ve kterém vlákně jsem nakousla výstavu ke 100. výročí Hurvínka v Plzni, tak to hodím sem. Byli jsme tam včera, přišli jsme hned po otevření a s námi tam bylo asi 10 rodin. Ta výstava je hezká, ale dost malá, takže ve větším počtu si to tam už moc nedovedu představit, i paní, která nám kontrolovala lístky, říkala, že nejlepší je to hned po ránu, že pak se tam lidi už hodně tlačí.
Samotná výstava je teda moc hezká, je ve 4 místnostech, v prvních třech se dá na všechno sahat, čtvrtá je oddělena závěsem, a v té jsou ve vitrínách vystavené loutky. V první místnosti jsou jakoby kulisy z domečku Spejbla a Hurvínka, ve druhé jsou různé hry (dá se povodit loutka, zkusit si dabing, zahrát si něco jako člověče, jezdit na koloběžce a další) a ve třetí se dá na asi 10 stanovištích poslechnout se sluchátky pohádka a na 2 se podívat na film.
Strávili jsme tam asi půl hodiny a vyzkoušeli jsme všechno, i víckrát.
vítej ve světě závodního sportu, povinné to nebude, ale budou ji dávat najevo, že by chodit měla. Starší dcera kvůli tomu sekla s plaváním. Pan ředitel bazénu chtěl ty medaile.
A nejde jen o ten cas, spolužačka mladší má na za sebou ve 14 letech dvě únavové zlomeniny (z plavání
).
continuity já teda vůbec nevím, jak bych to zvládala já ji tam dopravit, i kdyby dítě to chtělo za každou cenu. Školu měla teď každý den do 13h, jednou do 13:45.
Dceři teď v appce na basket přistál trénink na pátek od 13h.
Počítá se, že rodiče mají čas být pořád k dispozici?
Tabea Mi musí vypomáhat taťka. Na trénink se jede vlakem a tramvají dýl než hodinu nebo autem 20 minut. Akorát ty brzké treninky, třeba od půl čtvrté, se trefují do špičky, takže z 20 minut je skoro 40. Zatím se nám to dařilo nějak vykrývat, ale od září už budou čtyřikrát týdně a to už dojde i na to mhd.
Tabea a to jsou později klidně tréninky dvoufázové nebo třeba brzké ranní. Zrovna to plavání tak je, že doluješ dítě z postele v pět nebo ve čtyři, pak je celý den ve škole a pak na ještě trénink. U nás se většinou očekáva nějaká ustretovost školy a většina škol (bohužel) vyhoví, pokud nemá dítě problémy s prospěchem.
To závodní sportování znamená, že se přizpůsobí celá rodina, včetně víkendů. Vydrží to zejména děti motivovaných rodičů.
Mne osobně nepřijde nejhorší ten tlak na rodiče (ty jsou konec konců dospělí) ale na ty děti.
Taky jsem si rikala, jestli to pro deti, co rostou, je vubec zdrave, kazdy den 4 hodiny trenink. Pri te gymnastice dostane telo dost zabrat.
rasaNori No to je v závodní gymnastice teprve začátek.
KokoskaNení.
rasaNori kamosky dcera druhačka trénuje v závodním oddílu snad 15 h týdně, nebo tak nějak (no snad nekecám, říkala 3x týdně, což mi nevychází...). Je moc šikovná a baví ji to, cvičí si i sama doma, žije tím. Je neuveritelně vypracovaná, jak z učebnice anatomie, ale prý už měla nějakou epizodu se zády, je to asi velká zátěž.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů