Karja Gratuluju!
Vše o těhotenství a dětech
Karja Moc gratuluju!!
Karja gratulace
Luna jako je to záhul, ale já jsem třeba za dvouletý rozdíl byla ráda z toho důvodu, že to všechno šlo naráz. Nechtěla jsem mít rozdíl třeba 5 let, kdy už je konec plenkám a krmení a nočnímu buzení a pak se do toho vracet. Kamarádka, která má děti se stejným rozdílem, říká, že má ty první dva roky (kdy už měla oba) jako v mlze, že si nic nepamatuje, ale že teď je to právě super.
ad rozdíl rok, jiná kamarádka, která má děti právě 13 měsíců od sebe, zase říká, že každý měsíc se počítá, že za každý měsíc to starší udělá pokrok, který je znát.
A taky si myslím, že hodně záleší na osobnosti toho prvorozeného. Některá mimina jsou taková, že se vám vlastně moc život nezmění, tak tam jdou hned do druhého. Některé kamárdky měli taková mimina, že si druhé nedovedly dlouho představit
Karja Moc gratuluju :-).
Gratuluju, ať vám miminko dělá samou radost!
Luna na FB v různých nosicích skupinách. Tam se po nich většinou rychle zapráší. Kibi jsem prodala do druhého dne
bram Super, diky.![]()
Karja obr gratulace:D drzim palce, za chvili to budes davat jak stary mazak![]()
Mutziputzi Ale von byl, videlo to hodne lidi, snad z toho nebude nejakej viral!:-D Tri hodiny jsem vobchazela porodnici, zeblila to, kde se dalo, super podivana pro mnoho nahodnych kolemjdoucich. Joo bydlis proste na tom blbym brehu!
A dik vsem!
Karja Gratuluju!
Karja Blahozelam! Ja som si nepritomnost vsimla, ale zdalo sa mi to akosi skoro.
Tak uspesne zvykanie si na seba a vsetko okolo materstva, samozrejme spacie dieta a dobreho jedaka, a hlavbe to zdravie!
Karja gratuluju ![]()
Karja Gratuluju! A přeju co nejméně komplikované miminko ![]()
Luna Mně taky přijdou děti rychle po sobě jako za trest. Předpokládám, že je to ještě horší, než si představuju. Narodit se mi další, když bylo synovi třeba 14 měsíců, rovnou bych se nechala odvézt do blázince. Každým měsícem je to lepší, ale stejně obdivuju (a nechápu) každého, kdo s několikaměsíčním děckem už plánuje druhé.
Karja Gratuluju!![]()
Karja jeeej, gratulujem!!! veľa potom píš ak budeš stíhať, nech sa pripravím na to, čo ma čaká ![]()
bram jak se prodává na FB? Mě zatím visí na mimibazaru ![]()
Pinot Noir hele u nás se zlomilo ze dne na den. Asi měsíc jsme se vyspali, mlade začlo trochu rozumet, co po něm chceme a jednoho dne jsme se s mužem na sebe podívali a řekli si, ze je čas. Hlavní motivace byla, ze jsme si to první dost neužili. ![]()
Nevim, jak to první byla noční můra, tak na to druhé vzpomínám rada. Navíc už to není takový šok. Ale pravda ve 14 měsících se mi to zda brzo ve všech ohledech. Taky mám ten rozdíl 2 roky a 2mesice.
@karja
ať se vám dobře daří, gratuluju moc!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.