Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:27

Myrtila bože chudáčik malý, ja z toho snáď ani nezaspím, jak mi je ho ľúto. To čo za krava tam bola?

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:32

nonemy Ona teda opravdu páchla. Takový ty zakyslý, propocený hadry

Offline Karja
44856 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:33

U nás se točí nějaký seriál a moje máma narazila na nějakou nahanecku komparzistů a typové hledali dítě jako je mladší dcera, k čemuž se máma hodně upnula a všechno nam predjednala, včetně svoji dovolene na hlídání(!). Po týdnu přemlouvání, ať jim zavolam, teď následuje týden výčitek, že jsem nikam nezavolala a nic si nezjišťovala. Dneska jsem potkala kamarádku, jež mi nadšeně vyprávěla, jak narazila na filmaře, tak jsem ji celou tu anabázi s mojí mámou jakožto dětským agentem vyprávěla a kamarádka jen řekla: ,,Cože vaší Táňu? To hledali dítě, co rve?:-D. A její přítel kontroval, že by nám zvýšili odměnu ze slíbené tisicovky na pět tisíc jen za to, když konečně půjdeme domu. No a to ji viděli jen dvakrát!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:36

Karja a co když jo. Dítě nedonutíš jen tak řvát nějakou lidskou cestou.

Online continuity
43450 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:38

Karja

Evaeva mě to připomnělo, jak nás jednou zastavili v zákazu policajti a to dítě, které normálně v autě buď spalo nebo řvalo jak na lesy, jenom tiše koukalo. A to jsem ji štípala do nožičky!

Offline viktorka_od splavu
49404 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:40

Karja tyyyo já mám tvou máti zařazenou jako echt drsoňku ale ty jí vždycky přidáš ještě další rozměr:-)))

continuity auu

Offline Karja
44856 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:42

Evaeva Nene, scénu máma taky zjistila. Dcera se sice od ní nenechá ani pochovat a zná nás celá poliklinika včetně ambulanci, kde jsme nikdy nebyli, ale máma věřila, že s nějakým hercem to půjde jak po másle, že asi zahraje, že je její máma hrozně autenticky:-D. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:44

Karja mohla si to zkusit a pak toho herce angažovat jako chůvuta vaše máma je teda dílo.

Offline Karja
44856 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:44

viktorka_od splavu Já si myslím, že je tohle docela klasickej babickovskej tah, třeba za pár let na to vzpomeneš, až budeš mít castingovou vizitku společně s borůvkami a plysakem připravenou na navsteve v kabelce:-D

Offline Karja
44856 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:46

Evaeva No mě spíš pobavila ta kamarádka, jak tu snahu okomentovala, ještě s tím výrazem:-D. Myslíš, že bych herce zvládla zaplatit, já nevím, snad se nemají ještě tak zle:-D. Dnes bohužel spíš hospodskýho a to by asi i šlo, holky dělaj po pene z piva jak zběsilý. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:48

Karja kdyby u něj malá neřvala, věřím, že bys mu dala i poslední úspory:) Máte ve vesnici pěknou pověst teda. Ten pozemek je taky v té samé?

Offline viktorka_od splavu
49404 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:50

Karja  to si nemyslím, ale kdoví:-) samozřejmě že moje vnoučata budou nejkrásnější a vhodný k hlavní roli v každým kasovním trháku!!

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:51

Karja Hele ale těch pět tisíc, to už by nebylo úplně k zahození ;o) A uvidíš, ještě ti to dcera jednou vyčte, že se z ní kvůli tobě nestala filmová hvězda!

Offline Karja
44856 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:51

Evaeva Jj je. Ale tahle kamarádka byla z jiného města, dokonce i z jiného kraje;-). No ale pověst máme asi pěknou, teď jak sambo chodí na stavbu, tak mu nase sousedka (věkové čerstvá duchodkyne) říká  ,,tak co, konečně ses z toho baráku dostal pryc,,:-D. Nevím no.  

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:54

Karja takže sousedi se na vás evidentně těší:) A nebo zná vaši mamku.

Offline Karja
44856 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:57

Evaeva To byla naše současná sousedka, tak to má zmonitorovany. Nový sousedi taky ví jak to chodí, jeden chlápek, co má tři děti do 5 let mu tuhle říká ,,tak paráda, další krásnej den na stavbe, viď?". Prostě všude je to stejný:-D..

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:58

Karja Kluci občas chodili do komparzu. A ten mladší díky tomu vážně zvažoval karieru profesionálního žebráka. Bylo mu tak 10let a v Oliveru Twistovi hrál jednoho z dětských žebráků. Docela dobře platili, tak si plánoval, co všechno si koupí. Točilo se to taky na Malostranským náměstí. A jak se u filmu většinou hlavně jen čeká, tak tam v dobových hadrech seděl na schodech a klobouk položenej vedle sebe. No a kolemjdoucí turisti mu tam házeli prachy. Je to dávno, tak nevím už kolik, ale na tehdejší dobu to bylo fakt hodně. 

Offline Karja
44856 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 23:02

crazydaisy No to je ten, co si sám vybiral školu už od první třídy?

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 23:04

Karja Jo, jo, to je on.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 07:14

ten ružový supermesiac je ako za trest. Táto noc bola opäť veľmi výživná. Alica sa zobudila 2:15 a začala pol hodinová hysterická scéna o tom, že chce svoj ružový domček. A že nechce spať, chce sa hrať. To všetko za príšerného revu, podľa mňa zobudila celý panelák. Ďalšiu hodinu trvalo, kým zaspala.