Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 02. května 2020 06:35

brrr Balení mě baví, obvykle se u toho i těším na cestu. Ale vybalování je otrava.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 02. května 2020 06:35
Offline Dadoo
11670 příspěvků moje polička 02. května 2020 07:18

brrr balení mě baví. Příšerný vopruz je vybalovani. 

Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 02. května 2020 08:45

Já se přiznávám, že když mi bylo tak mezi dvanácti a osmnácti, tak jsem měla vybalování ráda. Když jsme přijeli s rodiči rodiči z dovolené, tak jsem si to vzala na starost, všechno pouklízela, rozdělila špinavé prádlo do kupiček, rozplánovala si, kdy přijde která na řadu a pak jsem klidně celý den prala, věšela a když bylo hezky, tak rovnou i skládala a žehlila.

Teď už je to se mnou značně horší a neakutní věci zvládnu vybalovat i týden :o)

Offline Sweet Potato
40227 příspěvků moje polička 02. května 2020 09:32

brrr Balení mi nevadí, to je činnost ohraničená časem i prostorem. Ale vybalování nenávidím!

Offline continuity
42962 příspěvků moje polička 02. května 2020 09:48

brrr

Jsou v hlubokém lese, žádné ubytovací služby, dodrzeli maximální počet 10 lidí, tak jsem usoudila, že nic neporušují. 

Offline continuity
42962 příspěvků moje polička 02. května 2020 09:52

Sweet Potato proto mám to vybalovani ohraničeno tím parkováním, které má na starosti muz (a to trvá i 40 minut, pokud musí vyložit a demontovat rakev)

Nejhorší jsou cesty z Vánočních svátků, s těmi všemi krabicemi a dárky. To se přiznávám, že to nedávám

Chlap tento moral nema, takže jeho kabinové zavazadlo ze sluzebky taky všichni překračujeme i týden

Offline viktorka_od splavu
49257 příspěvků moje polička 02. května 2020 09:59

continuity kdyz je dost mista tak to nevadi:-) tim padem mi nevadi ani to vybalovani. rozdelim jen ciste veci nahoru, kazdemu vrazim jeho kupku jak jde okolo, spinave dovlecu do sklepa k pracce, kterou teda zrovna pustim s tim co je treba prednostne-co potrebuju nebo je mokre atp. za 20 minut mam nohy nahoru, ono to neutece:-)

Offline Pavlena
6914 příspěvků moje polička 02. května 2020 10:15

viktorka_od splavu Ja teda krom veku deti, kterym musis poskytnout bundu, nechapu ani to, proc jim ji neposkytne rodic (vlastni), zvlast kdyz pises, jak na nej bezradne koukaji...

Baleni obleceni jeste dceri nesverim, delame to spolu, chci mit prehled. "Hracky" a zabavu si bali sama, co nema, smolik, svoje nepujcim..

Offline continuity
42962 příspěvků moje polička 02. května 2020 10:21

viktorka_od splavu no já právě nemám to místo a za dalších 7, max 14 dní jedeme zas jinam. To bych tady ty roztahane krámy překračovala celoročně. Děti to nedodržují a podle toho to vypadá. 

Co teda neznasim úplně nejvíc ze vseho je vracet se spod stanu, když na konci pršelo. Jak mi dezd nevadí ani pod stanem, tak balit a hlavně vybalovat a sušit ty mokré věci... to je prostě  strašné. 

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 02. května 2020 10:23

Nemam rada baleni, i kdyz za ty roky cest uz jsem se vycvicila. Kdyz jsme zacali  jezdit do ciziny jeste s detma, bylo jim tak 10 a 14 a balily si samy. Zbezne jsem to zkontrolovala, vetsinou to bylo v poradku, doklady jsem vzala k sobe. Po Cechach se to moc neresilo, kdyby neco nezbytneho chybelo, dalo se dokoupit.

Kdyz ted jezdime sami, je to jednodussi, jsou to prakticky porad stejne veci, ale i tak me to nebavi a odkladam to jak muzu. Jednou u nas pred nasi cestou byli rodice a tak od 4 dnu pred odjezdem se me mama denne ptala, kdy uz zacneme balit. Odpoved Mam vyprano a vyzehleno a do toho kufru to nejak nacpu... ji moc neuspokojovala.

Vybalovani moc neresim. Kdyz prijedem vecer nebo v noci, kufr necham zavreny do rana, pak obsah jde bud do kose se spinavym pradlem nebo uz rovnou kam patri (boty, leky, kosmetika...) Pokud hned za par dni zas odjizdime, necham klidne neco i v kufru na priste. 

Hernajs, ja bych nekam jela, i za cenu toho baleni!

Offline Sweet Potato
40227 příspěvků moje polička 02. května 2020 10:24
Reakce na 999:

viktorka_od splavu Já bych teda skoro dospělýmu chlapovi svoji bundu nedala, kdybych místo něj měla mrznout já...

​Já teda odmítám mrznout i kvůli dívkám, ostatně, ty na to mají tatínka;-))

Offline continuity
42962 příspěvků moje polička 02. května 2020 10:32
Offline brrr
12331 příspěvků moje polička 02. května 2020 10:49

Asi máte pravdu, vybalování je horší. Ale máme velkou koupelnu, takže nevadí, že tu tašku se zbytky překračujeme víc dnů (týdnů? ). Hrozně se těším, až si kluci začnou balit sami, osobně jsem sbalená během chvilky. Loni jsme staršího na tábor balili společně, nutně musel mít 14 trenek, 12 trik, já nevím, kolik párů ponožek, atd. Samozřejmě to přivezl nepoužité, klasika.

Offline brrr
12331 příspěvků moje polička 02. května 2020 10:50

continuity To jako, že by mohly už být i družinovky, když by byli jenom venku? Hm,...

Offline viktorka_od splavu
49257 příspěvků moje polička 02. května 2020 10:53

Pavlena kvůli velikosti:-)

Kokoska

Offline Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 02. května 2020 10:57
Reakce na Sweet Potato:

​Já teda odmítám mrznout i kvůli dívkám, ostatně, ty na to mají tatínka;-))

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 02. května 2020 10:59

brrr no jasne, na skolach v prirode se pouzivalo jen to, co mel chlapecek na sobe a v prvni vrstve v kufru. Dcera byla na sebe dbalejsi, ale zas vzdycky ten kufr preorala tak, ze slo do pracky vsechno komplet, i to nenosene.

Offline Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 02. května 2020 11:00

Chodila jsem od 12 do skauta, a to už jsem si balila sama, dotedka si myslím, ze si umím efektivně zabalit celkem za chvíli tak, aby mě nic netlacilo, bylo to rovnoměrně rozložený na zádech, sbaleny na co nejmenší rozměr bez zbytečného vzduchu a tak.....co jsem zažila některý chlapy, jak balej bez toho skautskyho tréninku, tak fakt

vybalovani je humus

Offline 999
19798 příspěvků moje polička 02. května 2020 11:02

Sweet Potato Já kvůli dívce taky nikdy nemrzla :-).