Tabea Tak to je ale nejlepší program;-). No tak to škoda, že tam nejedeme, ale moje děti chtějí jet na rybnik;-/. My jsme tam byli letos už nepočítaně, normálně je to už ani nebaví tam....!!!
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa u vas je skaut kde berou deti jo?:)
711990 u nás je prý čekačka okolo roku. Tak to se celkem dá.
711990 taky koukám, u nás se říká, že musíš dítě registrovat už před porodem ![]()
R. má na svém youtubovém kanálu profilovku, kterou si sám nakreslil. Nedávno ho dva spolužáci poprosili, aby nakreslil profilovky i jim. Všichni hrají Roblox, takže jsou to ti jejich avataři. Jeden už ji na YT má, druhému ji nakreslil dnes.
Mně se to moc líbí. Jak ty obrázky
, tak vlastně ta spolupráce, komunikace, co všechno ty devítileté děti umí. Jak tu psala Gatita , že syn je pořád u někoho, tak my jsme ti, u koho jsou právě ty cizí děti.
Ale mě hrozně baví je poslouchat, i když se baví třeba o tom "škodlivém" hraní her. Na rozdíl od facebookových tetek a strejců mám pocit, že ty děti znají a umějí spoustu věcí.

že? moje děti taky umí strašnou spoustu věcí, co já v jejich věku vůbec. Domluvi se anglicky, starší poslouchá podcasty k chemii v angličtině, udělá ti přednášku o hvězdách. Aktuálně ji nejvíc brzdí, že banka ji nechce povolit platby přes internet.
Mladší je taková víc u zdi, ale zajede si sama po Praze, kamkoliv, nechá si udělat fotky, vyrobí kámošce album k narozeninám, já jsem v jejím věku byla ráda, že trefím na naší autobusovou zastávku na malém městě.
Dnes tu byl synovec z Bratislavy, 19 let, přespí v garsonce s kamarádem a zítra jedou na výlet do Berlína. Jen tak.
continuity jo, oni žijí úplně jiný život. Ti, co pořád srovnávají znalosti nebo typy zábavy a co bylo "za nás" nějak, a teď je jinak (pochopitelně podle nich špatně), podle mě jen nedokážou vidět dál než za svůj omezený dvorek, nebo jak to říct.
Pinot Noir mmch, jak jsem se teď domlouvala s tím synovcem, normálně používá
jako souhlas nebo díky.
continuityhaha, to taky používám, já se to naučila u Viktora, když ještě nemluvil, a později když už sice mluvil, ale on mě na těch různých lekcích, terapiích, vyšetření, SPC konzultacích, zápisech do škol atd. pořád vyhledává očima, aby se ujistil, že postupuje správně, tak takové povzbuzení na dálku. Takže on to samozřejmě zařadil do komunikace a teď už to používáme celá rodina. ![]()
Pinot Noir to je super! Já jsem zrovna ta tetka, co nevidí ráda, když jsou děti přisáté na telefonu nebo paří na pc. Ale taky mi přijde, že to ti kluci ( mam na mysli staršího syna a jeho kamarády) mají jako téma, baví se o tom i v reálném světě, vymýšlejí a animují nějaké shorty, vymyslí si k tomu scénář a tak... to třeba taky neumím:) Jakoby pořad bych byla radsi, kdyby běhali po lese, ale co naplat. I když teď zrovna syn celý týden běhal po tom lese, umí i s tou sekyrkou a házet žabky, tak se ani nenaplnilo temné proroctví tetek, že tyto zásadní dovednosti nezbytně do 3.tisiciletí nezvladne. Zato ja tu ve 4 ráno čumím na zápraží do mobilu, protože mě z toho spaní na pryčně ve spacáku chytla taková migréna, ze jsem se bála, abych si ten spacák nepozvracela ![]()
dzizisketa zjevne!!![]()
Pinot Noir u nas se musis stat vedoucim, jinak jedine ze uz mas starsi deti v jinym oddilu.
Gatitaať je to brzo líp
Starší dcera se sekyrkou umí, ale tuhle jsem se fakt bála o bratrance - 25 let, že si u toho dřeva něco usekne. Akorát on měl zrovna ten telefon zakázaný.
Mladší u toho počítace a telefonu s tráví strašně času, ale kouká dost i na seriály, tak snad nebude tak zle.
Nedavno jsem sla detem sebrat tablet, jako ze stacilo, a oni koukali na povidani, co delat, kdyz se ztrati v obchodaku. Tak nekdy je to uzitecne, ale Tary a Fizzy nebo jak se to vsechno jmenuje, to je des. I kdyz srarsiho vnuka uz to tak nebere, koukal minule na neco o zralocich, o pyramidach, o prirodnich jevech a bylo to docela zajimave.
711990 u nás teď prej přesně registrovali nějakýho chudáka, co se narodil v červnu 26 ![]()
Dětičky si doma nepobyly ani čtyřiadvacet hodin a odfrčeli s prarodiči a sestřenicemi smočit se na Lipno. A smočení myslím vertikální, shora ![]()
continuity Pinot Noir V mém okolí je mix. Někdo na těch sítích žije a profituje z toho, třeba synovec se naučil perfektně ang a hraní mu už vydělává peníze, jeho bráchu na IG objevili sponzoři a koníček mu taky slušně vydělával. Bohužel teda po letech na sítích došel synovec k absolutnímu zhnusení a celé své sítě smazal. Bohužel s tím opustil i koníček, kterýmu se věnoval od sedmi let a dosáhl v něm docela velkých úspěchů.
Na druhou stranu dcera je jen pasivní uživatel. Jedinný rozumný je čtení hodně fan fikce na sítích. Naštěstí teda má hodně aktivit, tak zase tak moc času neproscrolluje. Ale má kamrádky, které opravdu dají 8 hod a více jen scrollováním. Podle mě těchto dětí bude víc. U nás teda jsme na vině i my rodiče. My jsme v tomto oboru úplně mimo a dceru jsme nevedli tím správným směrem, aby nebyla jen ten pasivní uživatel.
Pinot Noir Ríša je neuvěřitelně šikovný!
Kluci se sami odvedli na příměstský tábor a sami se z něj přivedli! Kde je ten emotikon, když chce člověk pogratulovat sám sobě? ![]()
Gatita hezký!
My je vodíme, ale taky jsem si pak říkala, proč nemají psaný samostatný odchod. Plán na příští rok ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů