A děkuji za zkušenosti s Viktorovými vrstevníky. Pomáhá to.
A trochu teda děsí Malenge ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva neboj, nás mladší je v pohode, občasné zaseky nepočítam, tie považujem za normálne. Takže nádej tu je (a teraz som si to určite zakrikla
).
Ale aby bol vesmír vyrovnaný, u nás je to ťažšie so starším.
Pinot Noir mně dceru v tomto věku zachytil úplně cizí pán těsně před tím, než vběhla do ulice, pod auto. A ještě se skoro omlouval, asi že mi sahal na dítě
řvala jsem na ni tak, že si místo i situaci pamatuje dodnes.
Pinot Noir jo no, kluci jinak na bundách nemají nic. Na staršího byl už v tomhle věku spoleh, do silnice nevlezl, ale mladší je šídlo a klidně to udělá jakože velká legrace.
Mrakoplas díky. Já právě pořád věřím, že to nejhorší je za námi.
Pinot Noir Tak co takhle klukům pořídit reflexní vestičky a dávat jim je jako svrchní vrstvu?
I když teda, já jednu dceři pořídila, když jí byly asi dva roky, že bude za šera na odrážedle líp vidět a měla ji na sobě asi jednou, protože chytala hysteráky pokaždé, když jsem se jí ji pokusila obléct :o)
eless vím, ze ti to nepomůže, ale myslím na tebe, opravdu to nemáš jednoduché a je mi to líto, každopádně si myslím, ze jsi skvělá, děláš, co můžeš a zvladas to opravdu nadmíru dobře! ![]()
Máme tu třetí trimestr, jen cca 9 kilo nahoře, břicho malé (pořád nosím běžné bundy), ale vrátila se nesmírná únava, známá z prvního trimestru. Ještě, že je zima a můžu si hrát na medvěda.
DruI no vidíš, já mám vlastně jen takový reflexní trojúhelník, co se dává na hrudník. Musím ho zase vytáhnout. Já mám pro ně teda ty světýlka hlavně proto, abych je viděla někde v křoví a podobně![]()
Syn má svetielko pripnute na zipse bundy a hlavne okoloidúci seniori to komentujú, že aké má krásne svetielko a keďže je protipól k väčšine tunajších detí, tak túto pozornosť prijíma veľmi negatívne. Nevybieha do cesty, neschovava sa v obchodoch, práve naopak, drží sa ma ako kliest. Voľný pohyb v obchode robí len tam, kde to dôverne pozná. A ja by som bola radšej, keby bol odvážnejší.
dzizisketa prosím tě, nestraš, já jsem zhruba o týden pozadu a doufala jsem, že do Nového roku vydržím v relativní formě! A to jsem přibrala jenom 4 kila - ale to je relativní, bicáky a zádové svalstvo úplně přestaly existovat
takže se to nějak vyrovnalo.
(Sejdeme se po půlce března v Krči? já už se tedy nemůžu dočkat
)
Jo, jsou i jiné virózy než covid. My jsme jich letos měli tolik, že když kašleme, nikdo se nás nebojí, protože milion planých poplachů.
No to by byla krásná náhoda! Termín mám přesně v půlce, 16., resp. 14. 3., ale spolehni se na to, že.
A všem děkuju za přání lehkého průběhu. Musím zaklepat, že to nebylo nic hrozného, po dvou dnech je mi vlastně celkem dobře, jen mi vypli čich a chuť. Nejvyšší teplotu má ta nejmenší, chudinka. Snad to bude brzy pryč. Ještě teda čekáme, čím si projdou rodiče, už jim to nabíhá. Jedině mě uklidňuje, že my očkovaní jsme na tom líp, než naši o 40 let mladší neočkovaní, tak snad ti očkovaní starouškové budou OK.
dzizisketa tak já až 25.3., ale plánuju si to na ten tvůj týden
to mám totiž zajištěné hlídání pro dceru ![]()
Ale kdoví co bude, že ano...
Pinot Noir Ty reflexní prvky se dají koupit jako nažehlovačky. Kamarádky to využívali hodně. Drží to i na softshellu apod.
Pinot Noir existuji i spreje, to by kluky mohlo bavit se postrikat
https://www.global-sport.cz/reflexni-sprej-albedo100-textil-100ml
dynda my to měli hned tu první virózu, kdy jsem si řekla, že teď už je toho fakt hodně a budeme se poctivě testovat
Já očkovaná měla naprosto stejný průběh jako starší syn, ti ostatní dva byli negativní.
dzizisketa Mohučanka polovinu března v Krči mohu doporučit, vyzkoušeno již 2x
začíná se to zelenat a mufloni vesele pobihaji, dobry termín jste vybraly!
Malenge jo, já tam byla posledně na začátku dubna, o muflonech jsem neměla ani páru, a ráno po porodu jsem myslela, že mám halucinace ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.