Šťastný rok 2022 a dobrou noc!

Šťastný rok 2022 a dobrou noc!

dzizisketa my začínáme nový rok novou nemocí, zdravím Evaeva. Odpoledne neměl teplotu, tak jsme se šli projít a radši vzali kočár. Takhle to dopadlo ![]()
žluťásek
snad bude brzy v pořádku! To je dobrý, do kočáru já staršího vůbec nedostanu, nechtěl tam ani když ho bolelo břicho při každém kroku.
Šťastný nový rok všem tady
A už žádné nemoci!
Evaeva on se vždycky s první nudlí u nosu nebo kašlem raduje, že když nebude mít teplotu, můžeme jet ven s kočárem ![]()
Už jsem ho dávno chtěla prodat, ale nakonec jsme si ho ještě nechali třeba na nemoc k doktorce. A ejhle, jak se hodí ![]()
žluťásek no jo, on ho nemá od dvou let, tak už si asi ani nepamatuje, jaké to bylo. Mně jednou mamka vezla k doktorce na kočáru ještě ve druhé třídě. Hrozně mě bolelo břicho, odmítala jsem jít i ty dva bloky. Vyhrabala starý kočár v kočárkárně a jelo se. Takže se ti možná bude hodit ještě dlouho![]()
Evaeva jako už se do něj sotva vejde, vypadá srandovně asi. Ale my jsme bez auta, kočár v nouzi dobrej. Tedka na podzim jak byl pořád nemocnej, tak jsem ho moc ráda odvezla někam do lesa, on si tam pospal a já se prošla na vzduchu, to bylo fajn. Odpoledne už přes rok nespí, ale jak je nemocnej, tak úplně spolehlivě venku usne. Když je bez teploty a není nějak moc ohavný počasí, tak ven chodíme. Ale je unavenej po chvilce vždycky, kočár je záchrana :)
žluťásek jo, nás zachraňuje kolo/odrážedlo, což teda při nemoci samozřejmě nejde. U mladšího ten kočár taky moc nehrotím, jeho holt nikdo nevystrnadil. Blbé je, že jakmile vezmu kočár, vyleze z něj akorát na hřišti, zatímco bez něj celkem bez problémů chodí.
žluťásek chudacik malý, zas je chorý?
Syn má kombinezu rovnakú ako tvoj bundu ![]()
dzizisketa tá ručička ![]()
dzizisketa oo ![]()
Krásny nový rok všetkým, nech sa vám choroby vyhýbajú a plno marieu dní prajem ![]()

betsey jezis holcicky jsou sladky![]()
betsey necerim, ze aAlica dokaze vyviest co len jednu z tych lotrovin, ktore opisujes. Úplný anjelik! A Klara je tiez krasna :)
DrowRanger no keď od nej nechcem, aby išla von alebo aby sa obliekla, tak je anjelik ![]()
Tady se člověk prakticky vždycky dozví, co potřebuje, koupí i co nepotřebuje, posdílí radosti, odloží starosti, nechá se znovu a znovu překvapit, v jak příjemné, vzdělané, šmrncovní komunitě se ocitl a navrch zjistí, že tady mají všichni děsně pěkný děti ![]()
betsey starší je teda opravdu jak princezna![]()
betsey sú prekrásne!
Jak to ta máma s tou rtěnkou... ? Bude to ještě chtít potrénovat!

Kokoska
aspoň použila rtěnku. Syn si namaloval oko modrou fixou![]()
dzizisketa ale to je roztomilej andělíček
, nemůžu se vynadívat (a u nás se usíná s Rockym:)
A i ostatní děti jsou moc krásný![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.