Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 19:35

letfenixa aha, veru nepoznám, dobre vedieť. Tak už viem, kam najbližšie na výlet, ked sa spamätáme z dovolenky

Online letfenixa
10878 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 19:51

betsey výborné to bolo, od 17 tam majú aj nejaký program rozprávkový,  ale my sme boli okolo obeda, tak areál plus zvieratá plus ihrisko - také akože rancerske. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 20:05

letfenixa To muselo byt hezky. Velkamala furt chce jet někam na koníky. To je takovej nás vesnickej paradox. Bydlíme fakt v riti, ale nikde pořádně žádná zvirata. Přitom stačí vyjet ke známým za Prahu za nějaký Popovičky a tam je to ovce vedle koně atp! 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 20:07

My jsme dnes byly v Zoo, lidí akorát, krásné počasí, holky nadšene, dobře se s nimi jelo, začínají být hodne v autě. Doma byly pak hodně, paráda. Marieuden. Nechaly mě sníst v klidu langoš i vypít kafe a i jsem se docela důstojne vyčůrala! 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 20:14

letfenixa no vyzerá to tam super, netuším ako to, že som to doteraz nepoznala

Karja Alica je teraz na diskotéke, tipujem, že padne do postele uplne zmorena a zaspí okamžite. A to už má za sebou divočinu v detskom centre, dnes má narocny deň. A ja konečne oddychujem

Online letfenixa
10878 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 20:16

Online letfenixa
10878 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 20:17

Mama, konečne vidím tú drevenú kravu!

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 20:23

betsey Je a ona tam je sama? To je šikovná! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2022 20:29

Karja to musel být super den! Já měla na tyhle dny takové plány, a nic no. Už se těším, až někam vyrazíme.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 20:33

Karja muž je tam s nou

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 21:44

Evaeva No já to teď reálné vidím až na duben. Omikron, virózy, venku zima! Ale už jen tři měsíce! To dáme, to dáme! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2022 22:57

Karja no asi tak:( i ta organizace okolo poledního spaní je trochu pitomá. My teda plánujeme dvoje hory, tak doufám, že vyjdou aspoň jedny. 

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 23:24

Dáváte potomstvu rybí tuk? A jestli jo, tak jaký?

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 01:47

dzizisketa koupila jsem mollers pro nejmenší děti, protože citronovej pro dospěly mi přišel vyloženě dobrej a je to strasny, strasny a dite to neji ani v ničem zamichany (nedivim se ji)

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 02:04

My měli úplně marieu den na Silvestra - vejlet, koně, oběd venku, na novej rok nám to trochu zahaprovalo hlavně kvůli spanku ditete, vytuhla v autě 5 minut po vyjeti od babičky, takže místo vejletu po Praze jsme jeli domu (nevyspala je z auta neprelozitelna) a dneska (už teda včera) zas marieu den, byli jsme v zoo v Chomutově - nic moc tam není, ale maj tam parádní stodolu se vsema moznejma druhama ovci a koz, takže dite nejvíc spokojeny - akorat zas ten spánek, usnula nakonec až v autě ve 4 a následně večer po desátý 

jak jsem vzdycky psala, ze jako dvě sovy by nás zabilo mít dite skrivana - tak to se opravdu nevyplnilo, ale ta vecerka v 10 a pozdejc je teda docela narocna (už většinou moc nemuzu), z toho odpoledního spanku se budit driv nedá, leda ji vytáhnout z postele rano (před 7 ale velký špatný) a tím to trochu zrestartovat, zvlášť teď v zimě z toho pozdního odpoledního spanku vychází úplně zabity odpoledne, jak je brzo tma. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 05:48

dzizisketa dáváme taky möllers pro děti- přijde mi, že je jen ovoněnej, a protože ho měla i nejkámoška ze školky od velké, tam ho tolerujou. 

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 06:45

dzizisketa koupila jsem mollers a vyhodila, nepřišla jsem na to, jak něco tak strašného dostat do dětí, které akceptují jen pár jídel.

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 07:59

Potrefenáhusa pro dospely dobrej? Ja mam nejakej citronovej Mollers pro 50+ a pokud to neni studeny z lednice, nejsem schopna to pozrit. Ale ja mam vubec s rybim tukem a olejem problem, jako diteti mi davali rybi tuk, tenkrat se to nicim neochucovalo, myslim, ze z toho plyne moje averze i k rybam. At je ryba upravena jakkoli, ten tuk z toho cejtim. Navic ani konzistence rybiho masa mi moc nesedi, ale to uz je jina vec.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 08:22

Kokoska mne ten citronovej přišel vylozene dobrej, úplně na pohodu. Ten detskej se nedá 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 08:28

Doteď mě nenapadlo, že bych mohla (měla) dítěti dávat rybí tuk. Stačí, když jí ryby? Taky mě dost vyčerpává narvat do ní pouhou laktulózu, natož něco, co nechutná tak "dobře"