Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 12:58

eless tiez to po troskach citam a musim si to davkovat opatrne, nerobi mi to dobre  

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 13:00

Solathis gratuluji, jsem moc rada ze po ruznych peripetiich jste se dockali krasne holcicky

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 13:11

Potrefenáhusa tiež si to neviem predstaviť,  nezdvihnut plačúce dieťa. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 13:18
Reakce na Potrefenáhusa:

DrowRanger taky moc tlapkam, řekni mu, ze náruč rodiče je pro malý mimino stejná potřeba jako jídlo, spánek nebo ta suchá plína, snad to pochopí. 

​Tos napsala hezky, mně tohle udělat muž, tak dokážu vychrlit tak akorát sprostý nadávky a svolávat lopatový komando. Nechápu, jak někdo může položit hystericky plačící dítě a nechat ho plakat.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 13:21

Len já to tak dělala a sambo taky. Já už nejsem k nikomu tak striktní, ale jasné že dle popisu DrowRanger to vypadá na jiný případ než neustále plačící dítě, spíš na takový ten klasicky -,,pohojdam a spalo by,,. Ale tak nějak mám po narození malemale už pochopení ke spoustě různého chování jak ze strany děti, tak i teda rodičů. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 13:24

Myrtila Já s tebou soucítím, jednak jako stomatolog, ale i jako máma. My máme ty kluky vážně úplně stejný, akorát jste o pár zubů napřed. O každým zubu víme pár týdnů dopředu a v tý akutní fázi je to vždycky masakr. Dneska v noci pořádně nezabral ani panadol, kterej jsem mu v zoufalství dala.

Moje pediatrička tvrdí, že zubařský děti při prořezávání trpí nejvíc a zkušenosti mých kolegů to jen potvrzují. Všem přeju, aby měli se zubama pohodu jako u Potrefenáhusa 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 13:30

Len tak na zubařský vnouče už to neplatí, kletba je zlomená!!!

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 13:31

Od 25. pozeráme každý deň S tebou me bavi svet

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 13:32

Len taky jsem chrlila sprostý nadávky, cizím se radi lip

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2021 13:36

Potrefenáhusa já to trochu chápu, s tím plačícím miminkem. Přijde mi to dost necitelné, ale rozhodně to ve mně nevyvolává takové pocity jako v tobě (a ve spoustě dalších matek). Pro můj duševní klid je nejjednodušší cesta ten pláč prostě ignorovat. NEDĚLALA JSEM TO! Ale tištění breciciho dítěte mně znervózňovalo určitě víc. Mám na mysli situace, když křičí už půl hodiny, ne když by stačilo ho trošku pochovat.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 13:38

Potrefenáhusa on ju najprv nosi, ale ona place dalej, mame trosku smolu na tie uplakane deti (aj ked podla mna Olivia nedosahuje ani desatinu uplakanosti oproti Atturovi). A ked mu rupnu nervy, tak ju necha plakat s tym odovodnenim, ze teda nema ti co byt, vyplac da . Aj nne uz vcera tiekli nervy, ale najma preto, ze som takmer 4 hodiny prebiehala od jedneho placuceho dietata k druhemu a fakt som to uz nedavala, ale pri malej sa mi dari lepsie sa ovladat a proste bud na chvilku odidem alebo ziapem do vankusa .

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 13:42

Karja ona muzovi place hodne, oodla mna oreto, ze chce aby som vtedy bola pri nej ja co vtedy nejde, kedze syna nechcem odstrkovat este aj vecer. Ale place menej ked ju nosi. Pripadne nechaoem, oreco neskusi ju ponosit, trosku rozbalit ak neprestava alebo orebalit, hocco. Ja ju nedokazem este nechat vyrevat, nerobim to ani Arturovi, lebo je an to orilis citlivy a ona je este uplne malicka . Vo ec nechaoem ako tam vtedy ori nej moze sediet a hrat sa na telefone. Minule mi s bohorovnym kludom oovedal, ze je rad, ze je odolnejsi voci tomu detskemu placu .

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 13:44

DrowRanger A nešlo by Artura uspávat s Olivii v náručí (teda pokud by neplakala)?

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 13:46

DrowRanger Nojono, chlapi to mají jinak! Ale tak určitě se dá domluvit, že holt ji bude muset tišit než ty uspis malého. 

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 13:46

Len Dvě zubařské vnoučata taky bez problemů s růstem zubů, ale oběma se první vyklubal až v roce.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 13:49

Karja Je pravda, že co jsem se stala mámou, tak už tolik nesoudím lidi na ulici. Syn kvůli blokádám řval jako při mučení prvních pár měsíců skoro pořád, i když ho člověk choval a dělal cokoli. Často se prostě uřval v náručí ke spánku,. protože jinak usnout nedokázal. Když už jsem fakt fyzicky nemohla, vzala jsem ho do kočárku a místo náruče se uřval v něm.Vzít ho z kočárku a pochovat znamenalo jen to, že prodloužím celý trápení. Jednou jsem si vyposlechla něco o tyranských matkách a jen s velkým sebezapřením jsem se ovládla a neposlala dotyčnou kolemjdoucí do prdele. Proto se fakt snažím tolik nesoudit. Ale o to víc nechápu, proč někdo nezkusí aspoň miminko pochovat.

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 13:53

DrowRanger ale veď všetky bábätká plačú,  tvoj muž má fakt hlúpe reči 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 13:53

Potrefenáhusa brrr To ráda slyším, že to platí jen pro jednu generaci! Vnoučata budou mít doufám klid.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 13:56

DrowRanger ja väčšinu večerov uspavam tak, že buď mam Klaru v kocari a popri drncani sem a tam čítam Alici rozprávku a potom vo vozeni Kláry pokračujem a Alica proste zaspí (našťastie jej teraz stačí, keď som s nou v jednej miestnosti a nepotrebuje, aby som ju držala za ruku alebo tak niečo) alebo keď Klára vydrzi byť kľudná aspoň kým čítam Alici rozprávku, tak to je Klára v inej miestnosti a potom si ju zoberiem na ruky a uspavam ju v Alicinej izbe a Alica tiež zaspí 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 13:57

brrr praveze place pri uspavani a zaspava vacsinou pri kojeni, kedy kojim poleziacky. Ale tak ved postupne orestane a melho si potom presuniem k nam do spalne a budeme tam všetci na kope.