Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir skvělý, moc hezké.
Potrefenáhusa Děkuju
.
Pinot Noir krása!
Mne sem nejdú pridávať fotky, ale Lukasko nakreslil pre Mikuláša obrázok, aby aj on niečo dostal. ![]()
DruI haha, to ne, to už by s ním bylo k nevydržení, myslím s jeho pocitem úžasnosti.
. Akorát mu ukazuju, když dávám něco na IG. Vždycky ho zajímá, jestli jsem k tomu dodala dostatečně prďáckou hudbu. ![]()
A děkuji všem. ![]()
Tak už máme ve školce taky vši. Nedávala jsem pozor. Odvšivit preventivně nebo ne?
Mimochodem, v našem letáku píší, že do školky nemá chodit do odstranění hnid a prý na to dostaneme očr. To by mně teda v životě nenapadlo, že na vši může být ošetřovačka.
Evaeva to je na tom letáku taky, ale přijde mi logicky, ze zavšiveny dite nemůže do školky, ne
Pinot Noir mne vzdycky spadne celist, kdyz ty Risovy obrazky vidim, a lomcuje se mnou zavist, fakt! ![]()
Potrefenáhusa zavšivený ne, ale očr mně nenapadla. Ale za odvšivené považuju umyté tím šamponem a ne, že je týden doma než zmizí hnidy
Evaeva Já teda nevím,jak jsou dnes ty šampony účinné, ale za nás jedno umytí nic neřešilo. Tak zmizí vlasy, zmizí hnidy, takže když to vezmeš u hlavy, tak ani ošetřovačku nepotřebujš. :D
Evaeva no hnidy zmiznu len vycesavanim, to sa da aj za den-dva ak trapis deti niekolkohodinovym vycesavanim ako ja
.
Preventivne by som kupila paranit, vnutri je aj hreben a kontrolovala hlavy. A ako marodi, je uz lepsie?
Kan no to takto sestra musela riesit u netere. Ta mala cca 3 roky(plus minus rok, uz neviem:) a mala obdobie kedy sa odmietala cesat. Tak isla spolu s bratom na kratko a bola z toho stastna ako blcha :D
Kan já mám stejně v plánu je stříhat. Mně o ošetřovačku vůbec nejde, já stejně ani nemám nárok, kluci vši nemají a doma jsme z úplně jiného důvodu. Ale sebe bych úplně u hlavy stříhat nechtěla
Akorát právě nevím, jestli je odvšivovat preventivně.
Evaeva ty hnidy se musej mechanicky sundavat, ne, to určitě nestaci jednou umejt
Mrakoplas muž přinesl nějaký sprej. No to je tak na kluky, sebe tím asi nezvládnu, mám těch vlasů dost.
Jinak už je jim lépe, řádí tu jak černá ruka
Díky za optání
Evaeva já kapu preventivně za uši ten teatree a davam ho i do obyc samponu, když meju vlasy
Potrefenáhusa podle návodu by je to mělo zabít, vyloženě je to tam takhle psané. Já si nepamatuju, že bysme to kdy řešili vyčesáváním, ale asi ty šampony byly účinnější.
Mrakoplas prosím nic nepsat o stříhání na kratko! Ale všiváčkem to nedám
Potrefenáhusa ano, ten musím koupit. Možná spíš do přiznání, ale mladší si vlasy myje tak jednou za měsíc a půl, šampon nepoužil už aspoň rok. Starší je šamponovat ochotný až od podzimu, ale pro změnu skoro každé koupání. V tomhle případě mytí bude samozřejmě bez diskuse (očekávám návštěvu sociálky).
Evaeva difusil myslim, nechalo se to pusobit a pak umylo, zabilo to i hnidy ale pro jistotu se to melo jeste zopaknout za par dni. nebylo treba ani strihat ani vycesavat. ted predpokladam nejaky eko vylepseni co moc nefunguje, proto si lidi davaj psi sampon:-)) (az zakazou i ten, skoncime asi zpet ve stredoveku:-/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články