Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 21:33

mnum aspoň to nevymetaj všechno po čtyřech?

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 21:40

Roste až moc, už se nikam nevejde  ... a děkuji za doporučení hacky, bez ní bychom nespící mimino vůbec nepřežili ...

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 21:41

Potrefenáhusa to už ne, ale malá je v kombinéze nemotorná a padá. No nic, už jen nějaké 3 mesíce a bude jaro

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 21:51

mnum ale tá kombineza je krásná 

Offline JanieB
551 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:03

Rhaenys Zuby rikas

A strasne uz divoci na vsech ctyrech... sotva jsem ho naucila si konecne pet minut si hrat samostatne bez revu (abych mohla rychle neco udelat nebo jit na WC), uz mi vzdycky o kus odleze ale zase tech jeho 9 kg (v pul roce) se fakt pronese, tak jen at se uci

Offline Tabea
8116 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:07

JanieB z očí mu koukají čertíci

Offline JanieB
551 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:14

Tabea To teda! Myslim, ze 99% casu vymysli kraviny strasne miluje ruch kolem sebe, akci, nejlip spoustu lidi... Ale umi uz i znudene pohledy bez certiku, asi predzvest puberty ;)

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:18

letfenixa dakujem, bol to super prakticky darcek od krstnej a dostava na nu vela komplimentov akurat sa mi ju podarilo nevypratelne uspinit od mazacieho oleja

Offline Lumi
81 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:20

JanieB Jé, taky máme půlročního lezce, co váží přes 9 kg. První dcera měla 9,5 kg v roce. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:24

Potrefenáhusa ráda bych tě vyvedla z omylui čtyřletý si kolikrát lehne do bahna. Ale soucítím s tebou, bylo to děsné, navíc starší ty hřiště a jiná místa vyžadoval a ještě byl lockdown, takže nebylo lautr co jiného dělat. Ona ta zima je blbá i s většími dětmi, ale jaro je za dveřmi.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:28

Potrefenáhusa já si zase začínám řikat, že bylo lepší, sokud lezla. Byl to trochu ekl, ale ona je fakt bezmozek, neumí se poučit a běhá jako blázen. Pak padá a zapomíná dýchat. Dneska si přistavila velkou tatru (předčasný narozeninový dárek) ke konferenčnímu stolku a trénovala nástup do korby. Samozrějmě jí tatra ujela  Venku to neni o moc lepší, tam prostě běží za psem v dálce a nekouká pod nohy, takže věčně modřiny a odřeninky na obličeji a řev. V kočárku řev, že chce chodit. Jako jinak je milionová, ale je prostě ještě malá na to, aby se tolik pobyhovala. Na 4 aspoň nepadala

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:29

JanieB S váhou máme nakročeno velice podobně, bojím se i vyššího čísla  A jo, bydlíme v pátým patře bez výtahu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:34

MPLee ten odřený obličej, to bude pořád. Mladší má teď šlic přes tvář, dělal nějaké blbosti u zábradlí po cestě přes most a zakopl. Mě přijde neuvěřitelné, že je takhle napřed, ale z toho, co píšeš, mi přijde, že je napřed i tím "mozkem", chová se ve stejně jako kluci v tom 15m, když se učili chodit. Nebo jsou oni opoždění

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:41

Evaeva jako ona mi přijde i taková rozumově starší - zvláda vkládačky, navlíkačky, otevře si lahev a napije se, uklidí plenku do koše a zavře šuplík, dneska jsme zkoušely vodní omalovánky a první nálepky a hned věděla co s tím... Ale zároveň se prostě rozeběhne s hračkou v ruce a přehlídne židli, zeď, cokoliv... Klidně si vyleze na stolek a sedne si zády k hraně a posune se do prázdna. Což bych pochopila, ale nepoučí se a za 5 minut to udělá znovu

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:47

Evaeva já se vždycky musím úplně smát, náš syn se v 5 měs. přetočit na bříško, v 8 měs. se začal plazit po břiše, v 10 měsících teprve po čtyřech a chodil až před rokem a půl. Tyhlety běhající kojenci, to je fakt pecka

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:48

MPLee no, jako zkušenou matku dvou dětí mě to moc nepřekvapujei starší to kolikrát napálí do zdi

Podle mě je to spíš povahou. Je teda opravdu šikovná, časem se spíš poučí, ale moc od toho nečekej

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:51

žluťásek moji rychle vystartovali, otáčeli se do 4. měsíce. Ale tím to haslo, plazili se okolo 9., seděli a lezli až v roce. Zajímavé je, že tyhle milníky, stejně jako řeč, měli vždycky v hodně podobnou dobu, i když povahou jsou rozdílní.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 23:03

žluťásek ale zase hned po té co začal chodit se rovnou naučil číst a počítat

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 23:09

Sairon haha, skoro jo

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 23:29

žluťásek 

Děkuji za odkaz, taky mi mohlo dojít, kdo ho sem dával

Dnes jsem zažila úplně dojemné večerní uspávání, leželi jsme, že jsme se dotýkali čely a nosy, já ho hladila po zádech a on mi položil dlaň na tvář. A když jsem si myslela, že už tvrdě spí a chtěla jsem se odplížit, tak zamumlal "maminko nechoď pryč, zůstaň tady", to mě vážně dojalo.