žluťásek vzala bych ho někam do poradny. Bez legrace. Sčítání přes desítku je běžné matematice učivo druhého ročníku. Oni vás už nasměruji na školu, kde s tím budou umět pracovat.
Vše o těhotenství a dětech
continuity s tím určitě počítám, až to bude aktuální. Teď ještě nechce chodit ani do školky, musíme zapracovat na tý socializaci ![]()
žluťásek hustej!! Držím palce se školou.
žluťásek to je bohužel u těch nadaných dětí celkem častý problém. Držím palce.
Potrefenáhusa vezmi to z té lepší stránky, bude to společně strávený čas. Já takhle beru naše dojíždění do školky. Nemáme to tedy tak daleko, je to zhruba 45 minut od baráku k baráku. Ale mám to 10 minut od práce, takže můžu využívat celou pracovní dobu a v metru si pak spolu čteme.
Mohučanka jj, na vás jsem si přesně vzpomněla
Ale kdo ví, jak to bude, teď jsou v praci nějaký velký změny, ja teda ani nepočítám s celým uvazkem
Potrefenáhusa to dojíždění jako společně strávený čas je fakt benefit, pokud už dojíždět musíš - mě maminka taky vozila do firemní školky, 45 min. šalinou a vzpomínám na to moc ráda (na školku teda ne), a pak když jsem vozila syna už na druhým stupni zš a na sš autem na druhý konec města, tak to byl skoro jediný čas, kdy jsme spolu v klidu mluvili (páč jinak už nebyl na povídání úplně zvědavý:-)
žluťásek mesice jupiteru
.
Ale vazne, to bych mela taky strach, aby mi takove dite ve skole nezkazili. Ale od znamych vim, ze nektere zs maji extea tridu pro mimoradne nadane deti. Na Praze 1 to bylo, presne nevim. Mluvili o tom moc hezky, ty deti uz tam umi cist a psat, tak muzou brousit, co je zajima, hodne chodi za kulturou a tak.
Gatita to bude určitě ZŠ Curie. Ale bez spádovosti není šance se tam dostat.
žluťásek prý se kvůli téhle ZŠ dětem přehlašuje trvalé bydliště na Prahu 1. A je to teda JPP, ale slyšela jsem, že jednoho krásného dne škola zjistila, že většina jejích ruských žáků má jedno a to samé trvalé bydliště, nějakou adresu v Pařížské ![]()
Dneska dostal novou modelinu a hned se pustil do výroby modelu sluneční soustavy. Když v 8 hodin večer chtěl vymodelovat všech 67 měsíců Jupiteru, musela jsem ho přesvědčit, že si to necháme radši na zítra
ahááá! Mesice Jupiteru říkáš?!!!
Potrefenáhusa jezdíme tak od dceřiných dvou a půl a dobrý. Akorát jsem nepočítala s kovidem a zavřenou kanceláří, ale to už doufám nebude. Navíc ta školka je skvělá...
Mohučanka to prehlasovani je bezny. Kamaradka bydli na Vysehrade, skolu ma pred barakem a dite ji do spadovy skoly nevzali, protoze se zahadne odnikud vynorila spousta dalsich deti. A neslo s tim vubec nic delat.
žluťásek hmmmmm.... napřed jsem si rikala, že mám lehce zaostalý děti. Teď jsem to přehodnotila. Proti malýmu žluťáskovi jsem zaostalá já.
![]()
Ale jo, souhlasím, je neuvěřitelnej! ![]()
žluťásek vubec uz nevim, kde to melo byt
. Vim akorat, ze krom zapisu bylo treba uspet v pisemnych testech, coz me zaujalo jako uplne sci fi. Ale pro vas by to vylozene bylo!
Potrefenáhusa už trénuje, až ji bude 40 a pojedou na ten výlet, aby měli společný téma ![]()
žluťásek ![]()
![]()
(ale její matka musela před chvíli googlit erytropoetin, tak nevim)
Gatita jo, to bude stopro ona. Mají tam speciální program pro Mimořádně nadané žáky.
Oni k nám chodí do knihovny, ty děti jsou fakt úplně neskutečný, mají neobvyklý zájmy, velkej rozhled, znalosti že by středoškolák záviděl. I se s nima skvěle povídá, jsou takový rozumný, nekoná se obvykle žádný vzájemný strkání, kopání, řev...
Zároveň jim to ale asi ve škole i doma všichni dávají hodně najevo, protože z nich obvykle sálá takový trošku jakoby povýšený chování. Nikdy mi neopomněly připomenout, že jsou z tý třídy pro nadaný děti ![]()
Ale obecně tam s nimi myslím pracují moc zajímavě, různé projekty, hodně akcí a tak.
Ale jak to píšu, myslím na toho svýho chlapečka, co pláče jen se dá něj křivě podívám a teda nevím nevím :) možná bysme ho měli dát radši na waldorf, koneckonců číst a počítat už umí, bude si moct kreslit a hrát na xylofon ![]()
žluťásek no to je fakt, on se asi naučí, co ostatní děti tak nějak mimochodem, tak nebude alespoň pozadu. ![]()
žluťásek .... a štrykovat příbuzenstvu čepice...![]()
![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.