Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 23. června 2022 14:43

Evaeva Ja to taky nechapu, me ta mimina taky normalne moc neberou. Si pamatuju, ze jsem si googlila, jak si hrat s mesicnim miminem, ja fakt nevedela, co s nima. :-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. června 2022 14:46

Vari to úplně chápu, moji naštěstí hodně spali

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. června 2022 14:47

Mrakoplas tu pohodu si taky užívám, ale jednou bych to ještě zvládla. Proto jsem ty děti měla tak po sobě, abych z toho kolotoče nevypadla

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 23. června 2022 14:49

Vari a cos vygooglila?
Mne to teď teda taky přijde vydatný, jako ona řve odmala dost, ale teď má těch důvodů nějak asi víc (došly nanuky, něco někam hodila a nejde to vyndat, něco upadlo...)

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 23. června 2022 14:51

dzizisketa Evaeva já myslela, že na sraz vyšlo nejlíp příští úterý odpoledne. A místo operativně podle počasí, hlavně jak moc bude vedro.

Každopádně u nás je od včera zase horečka, takže zítra určitě nemůžeme a příští týden je to ve hvězdách .

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 23. června 2022 14:54

U nás platí terrible three. On byl do dvou a půl fakt miláček, zato teď je jak uragán.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. června 2022 14:58

Anema já myslela příští pátek:) Já jsem se minule asi spletla, ale v úterý nemůžu:( Nicméně se můžete srazit bez nás samozřejmě.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 23. června 2022 15:49

dzizisketa v těch dvou a půl starší jsem si říkala, že vědět co se z ní vyklube tak to druhé neklapne...no co, mala už byla na svete:D ale s ní je to teda taky výživné, jak ji mám od neděle doma, tak kolikrát radši ustoupim jen aby nervala, což budu muset taky brzy prehodnotit

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 23. června 2022 16:17

A ja sa neviem rozhodnúť, ktoré moje dieťa je horšie, respektíve ktoré v blbšom veku

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 23. června 2022 16:46

continuity Dekuju. Zrovna na ten stan jsem ho snad ukecala na dalsi noc, ale to je jen stripek. Muz je komplikovana povaha a ani se mnou to nekdy neni jednoduchy, abych to nehazela jen na nej. Deti nam davaji zabrat a obcas se v tom placame. Uvidime, jak se vsechno vyvrbi.

Jinak vsem doporucuju webinare od Vladky Bartakove - Jak vychovavat kluky, holky... Je to psycholozka, vysvetluje pres fungovani mozku a hormonu, proc se deti v urcitem veku chovaji tak, jak se chovaji. Zrovna koukam na holky a zacinam chapat, proc je dcerka obcas jako vztekla san a hlavne, ze je to normalni a dokonce zadouci.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. června 2022 17:19

ziginka a proc je to zadouci? Ze se oprostuje od nazoru rodicu?

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 23. června 2022 18:07

Candance Uci se prosazovat svuj nazor, svou vuli, nebyt "hodna holka". Zjednodusene receno. Ja to nedokazu tak popsat.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 23. června 2022 18:50

Já to rozčísnu, zítra mám volno a ráda bych se synem někam buď do lesa nebo k nějaké vodě, spíš vodní hratky nez vyloženě koupaliště. Kdyby se chtěl někdo přidat k nám, můžeme se domluvit kam, mám tipů několik a zároveň se nebráním jiným. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. června 2022 19:30

žluťásek my zítra nic velkého nedáme, leda až odpoledne. Ale jsem zvědavá na tvoje tipy

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 23. června 2022 19:40

Do zítra je sleva na kurzy první pomoci

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 23. června 2022 19:41

žluťásek ja zitra dopoledne nemuzu, jdu se po sto (teda 2) letech podivat do prace a odpoledne ma prset... 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 23. června 2022 19:57

Evaeva a inak chcela som sa ti poďakovať za tip na bicykel. Je skvelý a Alica sa naučila jazdiť asi za hodinu

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 23. června 2022 20:02

Evaeva mnum zrovna na to koukám, že odpoledne asi nebude nic moc. Hmmm. Leda někam dovnitř, ale to nevím jestli se mi chce v nzm jsme byli od května 3x, ale kdybyste třeba měly nějaký trumf 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. června 2022 20:23

betsey je dobrá. My už se pomalu poohlížíme po tom větším, za chvíli bude kolo potřebovat i mladší, tak rovnou koupíme větší.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. června 2022 20:25

žluťásek já mám v plánu zajet v létě s kluky do Roztok, je tam výstava včela. Vůbec teda nevím, jak tam jsou zítra.