Evaeva Ja to taky nechapu, me ta mimina taky normalne moc neberou. Si pamatuju, ze jsem si googlila, jak si hrat s mesicnim miminem, ja fakt nevedela, co s nima. :-D
Vše o těhotenství a dětech
Vari to úplně chápu, moji naštěstí hodně spali![]()
Mrakoplas tu pohodu si taky užívám, ale jednou bych to ještě zvládla. Proto jsem ty děti měla tak po sobě, abych z toho kolotoče nevypadla ![]()
Vari a cos vygooglila? ![]()
Mne to teď teda taky přijde vydatný, jako ona řve odmala dost, ale teď má těch důvodů nějak asi víc (došly nanuky, něco někam hodila a nejde to vyndat, něco upadlo...)
dzizisketa Evaeva já myslela, že na sraz vyšlo nejlíp příští úterý odpoledne. A místo operativně podle počasí, hlavně jak moc bude vedro.
Každopádně u nás je od včera zase horečka, takže zítra určitě nemůžeme a příští týden je to ve hvězdách
.
U nás platí terrible three. On byl do dvou a půl fakt miláček, zato teď je jak uragán.
Anema já myslela příští pátek:) Já jsem se minule asi spletla, ale v úterý nemůžu:( Nicméně se můžete srazit bez nás samozřejmě.
dzizisketa v těch dvou a půl starší jsem si říkala, že vědět co se z ní vyklube tak to druhé neklapne...no co, mala už byla na svete:D ale s ní je to teda taky výživné, jak ji mám od neděle doma, tak kolikrát radši ustoupim jen aby nervala, což budu muset taky brzy prehodnotit![]()
A ja sa neviem rozhodnúť, ktoré moje dieťa je horšie, respektíve ktoré v blbšom veku ![]()
continuity Dekuju. Zrovna na ten stan jsem ho snad ukecala na dalsi noc, ale to je jen stripek. Muz je komplikovana povaha a ani se mnou to nekdy neni jednoduchy, abych to nehazela jen na nej. Deti nam davaji zabrat a obcas se v tom placame. Uvidime, jak se vsechno vyvrbi.
Jinak vsem doporucuju webinare od Vladky Bartakove - Jak vychovavat kluky, holky... Je to psycholozka, vysvetluje pres fungovani mozku a hormonu, proc se deti v urcitem veku chovaji tak, jak se chovaji. Zrovna koukam na holky a zacinam chapat, proc je dcerka obcas jako vztekla san a hlavne, ze je to normalni a dokonce zadouci.
ziginka a proc je to zadouci? Ze se oprostuje od nazoru rodicu?
Candance Uci se prosazovat svuj nazor, svou vuli, nebyt "hodna holka". Zjednodusene receno. Ja to nedokazu tak popsat.
Já to rozčísnu, zítra mám volno a ráda bych se synem někam buď do lesa nebo k nějaké vodě, spíš vodní hratky nez vyloženě koupaliště. Kdyby se chtěl někdo přidat k nám, můžeme se domluvit kam, mám tipů několik a zároveň se nebráním jiným.
žluťásek my zítra nic velkého nedáme, leda až odpoledne. Ale jsem zvědavá na tvoje tipy ![]()
Do zítra je sleva na kurzy první pomoci ![]()

žluťásek ja zitra dopoledne nemuzu, jdu se po sto (teda 2) letech podivat do prace
a odpoledne ma prset...
Evaeva a inak chcela som sa ti poďakovať za tip na bicykel. Je skvelý a Alica sa naučila jazdiť asi za hodinu
betsey
je dobrá. My už se pomalu poohlížíme po tom větším, za chvíli bude kolo potřebovat i mladší, tak rovnou koupíme větší.
žluťásek já mám v plánu zajet v létě s kluky do Roztok, je tam výstava včela. Vůbec teda nevím, jak tam jsou zítra.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí