Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. zaří 2023 22:42

711990 jeej diky, diky, to sa mi presne hodi. Zhanam topanky pre mladsieho a ten ma snad presne opacnu nohu ako starsi. Uz som si zacala zufat, ze zase stravim niekolko vecerov googlenim.

Edit. Aj ked po prestudovani tam na jeho vysoky priehlavok su len DDStep 063, ktore presne nosil . Ale uz som ich zamietla, lebo na nich vzdy predral podrazku.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 23. zaří 2023 22:55

Karja tenké softshelky máme od Paruparo, Alpine pro a rysa.

Offline notna
9313 příspěvků moje polička 24. zaří 2023 01:18

continuity Když odloží těch 50, zbyde jí 200 Kc

Kan Dcera už účet má. Chodí ji tam kromě kapesního i příspěvky od babicek a parkrat si uz drobně přivydělala. 

Online Myrtila
5231 příspěvků moje polička 24. zaří 2023 05:36

Karja Znám to teda spíš jako metráž, softshell s bambusem se prodává pod názvem jarní softshell. Třeba by ti to pomohlo v hledání.

Letní je nejtenčí, ten má zespoda jenom takovou mřížku. A zimní fleecovou vrstvu, ten je nejteplejší. 

Online Myrtila
5231 příspěvků moje polička 24. zaří 2023 05:39

Potrefenáhusa Zu No jo vlastně, housátko má rádo hady! Tak na ty je teda lepší ta Pěna, ta část s terárii je docela velká a pěkná. 

Online Potrefenáhusa
38625 příspěvků moje polička 24. zaří 2023 06:37

Myrtila to je skvělý, ze to píšeš! Já se malých zoo trochu bojim, přijde mi, ze ty podmínky jsou občas dost hrozny a kdyby si vystacili s mistnima hospodarskejma a drobnejma zviratama, udělali by lip. Třeba zoo v Olovnici mela dobrý recenze a z tygrů jsem měla depresi docela dlouho 

Online Potrefenáhusa
38625 příspěvků moje polička 24. zaří 2023 07:13

Mrakoplas ja muzu srovnat fare bare a koel (danny a don) - a ty naše jsou ve stejný velikosti stejně široký, podle tabulky se i campery a baby bare lisej o 1 mm, oproti tomu jsou viva, protetiky i ddstep užší o několik mm (pro naše dite porad moc)

(edit: chci tím rict, ze bych některý boty přesunula do sekce širokých - campery a koel)

Online Myrtila
5231 příspěvků moje polička 24. zaří 2023 07:21

Potrefenáhusa No, popravdě, z tohoto úhlu pohledu bych měla výtky jak k té Pěně, tak k Větrovům, ale vyloženě tragický to nebylo. V jednom třeba vlci měli dost malý výběh, v druhém mě dost překvapilo umístění výběhů, kdy jeleni a podobné druhy (na dálku to nerozeznám) byli hned vedle tygra a medvědů. Hadi za mě byli v pořádku

Online Potrefenáhusa
38625 příspěvků moje polička 24. zaří 2023 07:23

My už rasíme nový...jak ty boty vypadaj po tejdnu...

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 24. zaří 2023 07:32

Potrefenáhusa hadi a terária obecně v Pěně jsou super, jen je to tam celkem stísněné, pro někoho, kdo se necítí v jejich těsné blízkosti dobře, možná trochu zkouška nervů.

Krásné barevné žabky tam mají a měli jsme štěstí na aktivní hady - hadi většinou nehybně leží, mohli by být gumoví a vyšlo by to na stejno, hlavu kolikrát ani nevidíš. Tam hned dva vypadali, že chtějí vzít roha, mrskali se, vztyčení, syčeli, viděli jsme ty jejich jazyky... Super, vy byste si to určitě taky užili.

A potvrzuju boží tchořátka, ňuňuňu.

Online Potrefenáhusa
38625 příspěvků moje polička 24. zaří 2023 07:37

Pinot Noir to je bozi! My teď naposled měli v Praze stesti na aktivní zmiji nosorozci! Tatinka malem krisili

Offline Gatita
8576 příspěvků moje polička 24. zaří 2023 07:56

Pinot Noir no ale zas to mam rychle za sebou

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. zaří 2023 08:59

Potrefenáhusa ja prave az tak neriesim sirku, nema nohu extremne siroku, ale fest baculatu, hlavne v oblasti priehlavku. V prstoch prave skor priemernu. Vacsinu topanok ma kvoli tomu problem vobec obut. Naproti tomu starsi ma typicku plutvicku s extremne uzkou patou a clenkom a potrebou spevnenej paty. 

Skusim tie protetiky, aj ked podla popisu to nie je na uplne baculatu nohu. Ale maju aspon okopovu spicku, co je u nasich nutnost.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. zaří 2023 09:01

Potrefenáhusa no kluci prodřou kolena třeba, to už je mi pak trochu blbý dávat mladšímu do školky 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. zaří 2023 09:03

Potrefenáhusa kluci do teď vystačili se sandály, takže jednou šli do divadla v pěkných botách

Offline tv
4188 příspěvků moje polička 24. zaří 2023 09:17

Kupujete Barefoot/kompromis i pro starší děti? U nás velikost 35, 36. To už je asi kategorie pro dospělé, že? Hledám nějaké celoroční.

Offline tv
4188 příspěvků moje polička 24. zaří 2023 09:18

A štve mě, že přestali vyrábět ty nepromokavé keeny, ty byly skvělé a nezničitelné. Koupila jsem místo nich Keen knotch tuším, a po týdnu bych je mohla postavit k popelnicím, v jakém byly stavu. Za ty peníze.

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. zaří 2023 09:26

Potrefenáhusa Mas pravdu. Mam moc rada zitavskou minizoo, maji tam jen bezna zvirata, hodne zakouti pro deti a celkove je to moc hezke. A v Polsku kousek od hranic jsme byli v ptaci minizoo. A ga byla uzasna. Dostali jsme nejake zrni, papousci jsou navolno, tak jsem zoo prochazela asi se 4 papousky ruzne po tele . Slepice, holubi, krocani navolno....Soused ma pro zabavu dvekune kune prasatka, dve kozy, o ptactvu nemluve, tak nikam ani nemusime. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. zaří 2023 09:29

tv ano, ty nepromokavé keeny mi taky chybí. Resp. teď máme nějaké bazarové, ale to nepůjde do nekonečna.

Offline letfenixa
10828 příspěvků moje polička 24. zaří 2023 09:33

Mrakoplas L. ma presne takú nohu, prsty pri sebe, šírka priemerná, ale vysoký priehlavok. DDstep 063 je preňho. A minuloročné zimné predral na podrazke. Ostatné ešte nie. Možno tým zimným dopomohli kamienky na cestách.