Potrefenáhusa když bydlíš blízko, tak ta permice je fajn tip na dárek. My to máme přes celou Prahu a byli jsme tam před rokem. Ani ne kvůli ceně (to taky, ale aspoň dostaneš dobrou kvalitu), ale hlavně kvůli davům, autem se tam po desáté nedostaneš, spojení MHD mizerné,...
Vše o těhotenství a dětech
continuity ja jsem tu neomezenou permici do Zoo driv kupovala, ale ted zdrazila na fakt neunosnou cenu, ze uz to nedam. Kdyz jsem si ji kupovala poprve, stala snad 1200, potom 2000 a ted koukam ze ji zrusili a misto toho stoji 1800 vstupenka pro dospeleho na 12 vstupu. Dite od 3 let ma tu rocni za 900...
Garfie Dcera dostává 250 Kč měsíčně a musí si 50 Kč odložit. Snažíme se ji naučit všechno neutratit a mít něco nasetreno. Když na něco šetří cíleně, většinou jí pak na danou věc ještě prispejeme. Aby neztratila motivici, protože po 50 to moc rychle nejde. Zbytek utratí za něco dobrého nebo si občas koupi něco v sekaci. Na větší výdaje jako kino a jídlo pití ve městě ji dáváme a to vyuctuje. Někdy ji zbytek taky necháme.
711990 no nějak tak
notna syn si v létě poprvé šel koupit sám nanuka. Dala jsem mu stovku, pak jsem se ptala po těch 70 korunách zpátky, kde jsou? Ty jsem si dal do pokladničky, mami ![]()
Evaeva my stavíme na druhy strane na kraji Stromovky, tam je místo vzdycky a o hodně nizsi parkovny. Ale ta cena mi teď přijde po zdražení fakt už hodně vysoká
notna my měli možnost si "uložit" peníze k tátovi, bylo u něj velmi slušné úročení 10%. Ségra tam měla tisíce a já sotva pár stovek ![]()
Ale koukám, že kapesné moc nevzrostlo od mých mladých let, já měla tuším 300 na druhém stupni na SŠ 500, ale platila jsem si z toho akorát mobil a zábavu.
Potrefenáhusa já jsem popravdě o zdražení ani nevěděla, jak tam moc často nechodíme, hlavně je to tak daleko, že třeba po školce je to úplně nemyslitelné. Kluci o zoo moc nestojí a z naší strany můžeme třeba i do Plzně.
Potrefenáhusa naposledy jsme skončili na parkovišti hned za trojským mostem, takže ještě čekat na bus, ta cesta k zoo byla zasekaná i tak, jeli jsme krokem. A to bylo ošklivo, pamatuju si, že poprchalo.
Myrtila to nerada slysim, chystáme se tam v tydnu, ještě jsme tam nikdy nebyli
Evaeva my tam byli teď minulej pátek odpoledne, bylo hezky a nic hroznyho neprobihalo, asi to zdražení to fakt uvolnilo
plzenska zoo je taky super, ale ta pražská mi teď přijde fakt skvělá, tasmánský čerty jsem konečně viděla, na vombata stesti opakovaně nemáme
Potrefenáhusa jo, ta pražská je super. Ale ve všední den to nezvládáme a popravdě tasmánské čerty ocením z naší rodiny akorát já
oni se kouknou má pár zvířat a pak už je zajímá akorát ta tramvaj, Bororo a zmrzlina
Evaeva ve všední den odpoledne to nemá význam, já měla rodinnou vstupenku, co v pátek končila, od kamarádky, co ji nestihala vyuzit, za ani ne půlku, tak jsme jeli brzo odpoledne. Jinak jsme byli o dovoleny, dite teď miluje ty hady :-) tak my tam zatím taky chodíme hlavně kvůli sobě :-)))
no ale proste ty ceny už jsou fakt maso, plus ještě třeba pes (pokud jedem na celej den), to parkoviste...
Myrtila nám se teda zoo v Dolní Pěně líbila hodně, rozsah byl tak akorát, nadchl nás obří pštros a hyeny, líbilo se nám tam to hřiště s luky a šípy a velkou tabulí, i kafe v porcelánu. Cenu vstupného neřeším, parkování zas bylo zdarma... Ale obchůdek příšerně předražený, Ríša si zvykl, že ze zoo se nese plyšák, a to byla první zoo, kde jsme to zatrhli. Máme ty ceny teď celkem v oku, plyšový had, kterého máme z olomoucké zoo za 290 a v Hodoníně stál 220, byl v Dolní Pěně za 490! Takhle napálené měli všechno.
Rodinná roční permice je teď za čtyři litry. To už je fakt moc. Taky už ji letos nemáme.
Potrefenáhusa No, jestli to máte aspoň trochu dostupné, lepší byla zoo Větrovy u Tábora a ještě lepší, a mnohem, zoo na Hluboké.
Pinot Noir My jsme asi neměli moc štěstí na zvířata, skoro všechna byla zalezlá, i když jsme tam byli hned dopoledne po otevření. Takže po střetu s kozama zaujala syna až ta terária na konci. Ale hlavně celou dobu opakoval "už domů" a krčil se v kočárku, ty kozy byly podle mě ráno ještě nenakrmený, a jak čekaly, že jim hned první návštěvníci (my) něco hodí, strašně vyváděly. Takže jsme se tam moc nezdrželi.
Myrtila máme po cestě obojí ![]()
na hluboký jsme byli loni, tam to bylo pěkný moc, mne se tam libila hodně část s vodními ptáky, kterou měli zakomponovanou do rybníka. A byl tam zrovna výlov a ten byl naopak úplně strasnej, takovej kolotocarskej a příšerně drahej
Potrefenáhusa Jj, vodní ptáci byli skvělí
Ona ta zoo Větrovy je taky taková maličká, tak na 1-2 hodiny, ale ve srovnání cena/výkon u mě vede.
Potrefenáhusa my nikdy ve všední den čas nemáme, to bych s nimi musela sama o prázdninách a to se mi od nás nechce, navíc to kluky tolik nebere. Ale bydlet blíž, zašli bysme častěji. Když má muž dovolenou, jsme vždycky pryč.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje