Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 07. června 2024 15:16

Pinot Noir jo jo, střevní chřipky litaj jak zběsilý, kdo by mohl vyprávět? Ať se vám to vyhne.

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 07. června 2024 15:17

Evaeva No, nespavec

Jinak už bych se z toho fakt po..., už to nemůžu říct jinak. Ze syna teď vylezlo, že ho trochu bolí ucho prosím vás, už se to tu probíralo, ale nedávala jsem pozor, dá se to nějak rozehnat? (Jako takový maličkatý bonus jsem teď bez auta, protože jsem trefila kolem hřebík, auto mám v pneuservisu už fakt nějak nemůžu.)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. června 2024 15:22

Myrtila dej mu nurofen v obvyklém dávkování, 3x denně. My takhle zatím všechny záněty rozehnali. Plus smrkat, stříkat do nosu,... A teda, ať vás to brzy pustí Jak ti je? 

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 07. června 2024 15:24

Evaeva Díky, Nurofen jsem mu hned dala, to bylo to jediné, co mě napadlo. 
Mně je teda příšerně, asi to bude jejim viróza, ale pořádná. Že bych si v tomhle stavu ještě chtěla jít sednout s dítětem na pohotovost, nehledě na to, jak bych se tam dostala, to se mi teda nechce. 

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 07. června 2024 15:55

Myrtila já jsem dala nurofen, sinupret, mořskou vodu a Nasivin a ještě jsem vytirala ucho lihem. Víc jsem doma nenasla držím pěsti, ať je to dobry!

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 07. června 2024 16:02

Malenge Díky, to je obdobná sestava, jako jsem mu naordinovala. Dostává teda už pár dnů něco na odkašlávání, teď ten nurofen, mořskou vodu taky dostane a líh do ucha můžu zkusit. Teď spí, všichni jsme úplně vyřízení.
Ale aspoň něco dobrýho, zvládli nám před zavíračkou vrátit opravené auto, takže kdyžtak se na tu pohotovost aspoň dostanem

Offline Tabea
8086 příspěvků moje polička 07. června 2024 16:03

Myrtila ještě můžeš lehce zmáčknout stroužek česneku, dát do malý ponožky a pripevnit (třeba čepicí) přes noc na ucho. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. června 2024 16:07

Myrtilaten nurofen je protizánětlivý. Snad to rozeženete.

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 07. června 2024 16:11

Tabea To jsem neznala, to je jak na upíry

Evaeva No, modlím se. Kdyby aspoň mně nebo muži bylo líp. Jemu je ještě hůř než mně. Taky má tu virózu a k tomu zub se lepší jen velmi pomalu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. června 2024 16:13

Myrtila jo, tohle je nejhorší, když odpadnou i rodiče.

Offline Tabea
8086 příspěvků moje polička 07. června 2024 19:56

Myrtila mě pobavilo, že když v práci byla na 14 dní holka z Indie a bolelo ji ucho, tak si šla do kantýny pro česnek. Já to znám od dětství, ale nevěděla jsem, že je to mezinárodně používaná metoda.

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 07. června 2024 21:03

Tabea Tak to by mě taky nenapadlo, že to používají i na druhém konci světa

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 07. června 2024 22:49

Já to společný uspavani fakt neumim, skončila jsem teď, a to mě vysvobodil muž, kterej dorazil domu a převzal starší dite, mladší do dvou minut po odneseni od sestry spí

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 07. června 2024 23:20

Malenge ale ne! To je mi líto. Nám tu dnes spí jeden Ríšův kamarád, zítra jdeme na oslavu narozenin jeho spolužačky a pak tu spí další kamarád, tak doufám, že nerozneseme blicí moribundus na všechny strany.

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 08. června 2024 01:15

MyrtilaMně dospělakovi hodně pomohl netřesk. Já nemám ráda moc česnek, tím se nejak nezvládám kuryrovat. Ale nevím, zda i pro děti, on zas někdo říká, nic do ucha nedavat. Držím palce, ať to přejde;-)

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 08. června 2024 06:56

Pinot Noir snad to bude dobry, u nás to byla naštěstí záležitost na 2,5 dne, tentokrat tedy i s  horeckou, ale dnes už je fit!

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 08. června 2024 11:52

Boli sme pozriet veterani, tak máme fotky z kocika

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 08. června 2024 15:28

Dnes se od rána bavíme. Viktor se naučil ve školce písničku Šel zahradník do zahrady s motykou, s motykou, s tak ho zaujala, že teď jakmile řekne něco se čtyřmi slabikami, hned to zazpívá. Takže řekne, já chci křupky, a hned na to zazpívá: já chci křupky, já chci křupky, s motykou, s motykou. Nebo mami, přišel táta. A hned, přišel táta, přišel táta, s motykou, s motykou.

Offline Karuna
příspěvků moje polička 08. června 2024 16:00

nbbnh#g.?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. června 2024 21:38

Vidim, ze tu idu choroby. Ja som bola stastna, ze sa vystrabili pred dovolenkou a su zdravi. Tak dnes, 5.den dovolenky sa mladsi zobudil s horuckou, mali sme prejazd a trajekt. Nastastie sa nam podarilo najst plaz s lehatkami a slnecnikmi, kde si v klude pospal. No vecer mal 39, nurofen zabral ale obavam sa, ze ma na zbytok dovolenky dokupane :( A to ma mrzi fakt hodne, najviac sa tesil na vodu z celej vypravy.