JankaM no a to jsou ty hnusne, co máme doma. Tak preju, ať mas nějakou lepší šarži.
Vše o těhotenství a dětech
Malenge boruvky jsem koupila minulý týden a byly fajn. Podle mě je v Bille problém se skladováním. Je potřeba to koupit hned jak to navezou. Když to tam týden povalují v skladu, je to katastrofa. Já zas v patek vyhodila 400g rajčat za 69kc. Šlo to z obalu rovnou do koše všechno. ![]()
continuity aha, to jsem nevěděla, je teda otázka, kdy to naváží, takové věci nevím, kupovala jsem je v pátek. Já mám k bille silnou averzi, léta jsem bydleli hned vedle a pro sebe jsem si ten obchod prekrtila na predrazena bída a chodila po mnoha zkušenostech zásadně jinam, i když dal. Teď se tam vyskytnu třeba 1-2x ročně, takže o mementalnim stavu se nemuzu vyjadřovat. Každopádně ty borůvky mě nastvaly.
Malenge aha, já je zatím neochutnala, ale malej ne na ně vrhal hned ![]()
Šestinedělí za námi a pro statistiku patřím mezi ty šťastné, které naštěstí mohou říci "co na tom šestinedělí kdo má", mimino je zlaté, i když o vyspání nemůže být řeč, už se začíná usmívat a vydržela bych se na ni dívat hodiny.

Muslik to ti/vám moc preji, jen tak dal ![]()
Muslik jezis ta je perfektna! ![]()
len dufam ze si si prave pochvalou neprivolala zmenu na nespave babatko
mne sa to vzdy stalo ![]()
Ty maliny bylo jednu dobu jediné jídlo, které Ríša jedl. V tu chvíli šla ekologie stranou, měl je každý den. Vlastně bych si teď neměla na Viktora stěžovat, jeho vafle vyjdou o dost levněji. ![]()
Muslik no ale to je krásná holčička. ![]()
Muslik nádherný miminko ![]()
Mate tu nekdo z nejedliku dite, ktere proste nechce mleko? Mam paradoxne docela jedlika, takove spagety nebo lososa si da, ale kojenecke mleko nula (ani fixlovane jako shake s ovocem), kravske taky nechce a jedine co jakztakz je ochucene! jogurtove, to obcas i bile. A je to celkem na palici, protoze jsou dny , kdy do nej ty mlecne vyrobky v uspokojive davce proste nedostanu. Obecneje problem s pitim, dzusy by pil, ale ty mu davat nechci, takze mi vypije tak 2-3dc za den (caj, voda s citronem..)a snad radsi umre zizni, nez by vypil cistou vodu. Strasny
Pinot Noir boruvky, vafle a jogurt je nejlepší snídaně (hned po míchaných vajickach)
Potrefenáhusa Potvrzuju. Az na vafle, ty jsem koupila az vcera. Ale livance
. U nas jeste rybickova pomazanka, no to dite neni moc po me.
Mate skvely bryndak, synuv nema tu kapsu uplne uzavrenou a trochu mi to schazi ![]()
Jos dvě až tři deci mi nepřijdou tak špatné:) Oba moji kluci po odstavení okolo 15m odmítali um, starší teda miloval jogurty, na posezení by spořádal velkou hollandii, kdybych mu to dovolila. Mladšímu jsem dávala víc um do kaše. Teď mají rádi třeba i kefír, tak můžeš zkusit to.
Malenge já maliny miluju, ale od října už nemají žádnou chuť, to si radši počkám na sezónu. Ty borůvky ještě celkem jdou, když máš štěstí. U nás naštěstí největší radost způsobí jablko a hruška:) Jinak Billa je u nás naprosto tragický obchod.
Evaeva To zkousim, jogurty, kefir, syry (kiri) nebo omacky, bramborova kase jsou ok. Ale ty 3dc jsou spis caj v horsich dnech
. Kdyz nekde vymeknu, pridam dzus, tak vypije naraz velkou lahvicku...
Jos mlieko nie ale starší pije odjakživa strašne málo, zlepšilo sa to asi až posledný rok. Keď bol menší, tak bol schopný vypiť jeden decovy pohár za deň. Zachraňovala som to polievkami a ovocím, sladké vody väčšinou len keď bol chorý a potrebovala som doňho dostať viac tekutín. Teraz už si vypýta ale trvalo to teda.
Potrefenáhusa to jo, ale u nás to musí být tyhle a žádné jiné. Nejí domácí, jiný tvar, jiné zbarvení, jinak velké čtverečky... Už rok. A k tomu čtyři další takhle přesně specifikované potraviny.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY