Jinak je to možná i do vlákna co vás pobavilo, ale konečně jsem si pořádně pročetla zprávu z jednoho vyšetření teď v těhotenství, a je tam uvedené i BMI a u něj "nadváha" - no jasně, i každé moje prso teď váží tolik, že mě samo o sobě klidně posune do pásma nadváhy
fakt jsem se zasmála, a myslím, že klinika specializovaná na těhotné by tohle klidně mohla z těch automatických výsledků vypustit ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska u nás řvou obe nějak furt od narozeni, teď máme za sebou odjezdovou scenu umí oblečení u starší, fakt moje nervy! (Ve všední den bez tatinka skoro lepší, ten to nějak nedava a řvou tu pak všichni, no, jsou to jeho dcery
, ale vytaci je fakt zbytecne)
dudlik ani jedna neměla a ze teď s mladší jsem se snažila dost intenzivně a vůbec!
Potrefenáhusa u nás je to s oblečením taky kolikrát horší s mužem. Protože já je klidně nechám jít v tričku předkem dozadu, když na tom trvají (hlavně mladší teda) a muži to vadí.
Myrtila no mne tohle docela drtilo, pouzivaj na tehotny furt ty stejný výpočty a já nabrala celkem svižně hned v 1.trimestru asi 12 kilo, takže člověk je v nadvaze fakt hned
Potrefenáhusa mladší dostal dudlík už v porodnici, tak tam to bylo jasné, ale starší ho vzal na milost až ve čtyřech měsících a měl ho akorát na usínání. A zbavit se ho pak samozřejmě nechtěl ani jeden.
Evaeva my měli scenu kvůli teply mikine do auta, ve ktery nejde ani poradne utáhnout v sedačce
Myrtila jako to je fakt ujety![]()
Potrefenáhusa já byla v nadváze už před tím
(u druhého a dalšího). U prvního to tím pádem taky muselo být hned během prvního trimestru.
Potrefenáhusa chápu! Někdy holt ten boj vést musíš ![]()
Muž jim tuhle říkal (v jiné souvislosti teda), že není máma a nebude mít tolik trpělivosti
I když vidí, že je lepší zachovat klid, tak mu to prostě nejde.
Potrefenáhusa 711990 Mně to přijde fakt vtipný, i proto, že mě všude vážili na nějaké váze typu z Lidlu, ještě jedna sestra k tomu pronesla, že ji mají zkalibrovanou, a zrovna ta jejich proměřovala asi 4 kila dolů
bych chtěla vidět ten kalibrační list a kdo je pod ním podepsaný ![]()
Myrtila já vždycky akorát hlásila váhu z domova. Pak mi jedna sestra prozradila, že to nesmí být míň než minule. Tak pak už jsem se kolikrát ani nevážila, hlavně na konci, jak chodíš často.
Evaeva Tak to mě si všude pěkně zvážili sami
a vždycky tam byly rozdíly, mezi mou domácí váhou i den po sobě mezi jednotlivými doktory. Ty 4 kila byly zrovna den po vážení u mé gynekoložky i doma. A sestru ani nezarazilo, že je to o tolik míň než včera
ale to byla jenom alergologie, tak jsem to nechala být.
Další anketa. Jak veliký batoh pro dítě cca 5 let? Aby to mela.na skolkove výlety a pak ještě ve škole i. Nějak nevím, jestli stačí 10 nebo mám rovnou koupit víc. Ale když jezdi třeba bruslit, tak si to ani nenosí, to vozí učitelky autem. Takže vlastně mikina a svačina, to je 10 litrů, větší je asi zbytečný ne?
Karja stačí ti deset litrů. Ale třeba na věci na celý den včetně kompletního jídla už mi to přijde málo, když si to má naskládat samo dítě. Klidně bych vzala rovnou větší. Syn má ten Deuter 14l a nijak velký na něm nepůsobí, klidně jo mohl mít už dřív. V Decathlonu jsem taky viděla hezké batůžky téhle velikosti. Taky se do něj vejde A4, což se může hodit na nějaký kroužek.
Karja já jsem k pátým narozeninám kupovala Deuter 14 a je super. Synovec má ten stejný 10 l a na výlet je to už docela málo. Měl tam pláštěnku, krabičku s jídlem a láhev a mikinu jsem mu už musela složit já, aby se mu tam vešla.
Syn ten Deuter 14 nosí pořád, vejde se tam hodně a hlavně to může našťouchat i halabala a pořád tam má místo. Není nijak velký ve smyslu neskladný, sedí velmi dobře.
Karja taky bych už brala 14 l, pokud chceš, aby vydržel i do školy.
Já mám taky anketu - Atletika človíček nebo Gymnathlon? Pro 3,5 leté dítě, které baví běhat, jezdí sama na inlinech i ledních bruslích, lyžuje, je celkově dost akční...
Karja máme deuter waldfuchs 14l a pak dětskej deuter 18l. Ten 14l mi přijde lepší, protože má uvnitř dvě kapsy, jednu venkovní postranní uzavíratelnou a druhou na láhev a taky je uvnitř destička, co jde vyndat a sednout si na ni. 10l bych už nekupovala.
Tabea Já koupím asi nakonec 12l:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články